neděle 3. března 2013

Únorový Ladybox

Článek na tohle téma jste na blozích už určitě četli stokrát a já Vám ho dneska přináším po stoprvé. :) Svůj první Ladybox jsem si objednala až potom, co byl zveřejněn jeho obsah, takže jsem se sice připravila o moment překvapení při vybalování, ale zase jsem si byla jistá, že valnou většinu produktů využiju. A protože si pořád nejsem jistá v kramflecích u recenzí, pojmu to trochu jinak. Napíšu Vám pěkně popořádku, co mě přesvědčilo k tomu, abych vyplázla tři stovky za tuhle krabičku, a přidám pár prvních dojmů, které jsem během tří dnů testování z výrobků nabyla. ;-)


Biosilk Silk Therapy
V listopadovém SenzaBoxu jsem objevila hedvábí na vlasy od značky CHI a po používání tohohle malého zázraku se mi zpevnily konečky, vlasy se staly pružnější a zdravější... Samozřejmě, že musím vyzkoušet i konkurenční výrobek! ;-) Momentálně má za sebou první ostrý test a možná se budete smát, ale chybí mi ta typická "vůně" CHI. Cítila jsem z toho dědečkovu kolínskou a úplně po každém umytí vlasů jsem si na něho vzpomněla.


Sans Soucis MOISTURE Aqua Benefits
O značce Sans Soucis jsem četla poprvé v životě... a to se muselo napravit. Lákalo mě taky to, že je tenhle hydratační krém určen pro všechny typy pleti, žádné složité vybírání a rozhodování, jestli mám na obličeji smíšenou, mastnou nebo vlastně relativně normální pleť (ona se totiž potvora tváří každou chvíli jinak!). Krém mám zatím jen očichaný a moc se mi líbí jeho jemná parfemace.


Smoklin tabletky a detoxikační čaje
Jejich slogan na krabičce "Když už kouříš" mě nejdřív totálně odrovnal, ale pak jsem si řekla, že za vyzkoušení nic nedám, aspoň ze sebe budu mít dobrý pocit. Dost často se při focení koncertů pohybuju po barech a zakouřených klubech, takže po další takové noci si zobnu Smoklin a budu věřit aspoň na placebo efekt. :-D


Lirene Micelární voda pro oči a tvář
V drogerii jsem ji zaregistrovala už dávno a protože jsem žádnou micelárku zatím nevyzkoušela, chtěla jsem jít aspoň do téhle, mnohem levnější, než je profláklá Bioderma. Reakce ostatních blogerek, které ji dostaly v Ladyboxu, byly spíš vlažné, tak jsem sama zvědavá, jestli mi sedne nebo ne. Zatím čeká na svou příležitost v koupelně na poličce. :)


Krabice od Ladyboxu :-D
Jo, jsem blázen, ale ta bytelná černá krabička sehrála v mém rozhodování poměrně podstatnou roli. Být to zabalené v pytlíku, asi se na to vykašlu... :) Černou barvu miluju, dost často v ní chodím oblečená od hlavy až k patě, je to prostě moje srdeční záležitost. ;-)


lavera basic sensitive Balzám na rty
Na balzámy jsem zatížená, mám jich zásoby, ale postupně se tenčí, takže je potřeba je stále doplňovat a získávat cenné zkušenosti s dosud neznámými značkami. A tou Lavera alespoň pro mě dozajista byla. Po třech dnech můžu zodpovědně prohlásit, že konzistencí je sice fajn, ale smrdí teda dost hrozně... no, nedá se svítit. :-/


Fleur de Santé Tekutá rtěnka s leskem
Můj první výrobek Fleur de Santé. Je to asi ostuda, ale je to tak. Personalizace zřejmě zafungovala, přišel mi tmavě růžový odstín (Red Heather), který ve sbírce nemám, takže minimálně na líčení při focení ho určitě využiju.


Nobilis Tilia Čokoládová fantazie
Popravdě, nevěřila jsem, že to bude vonět po opravdové čokoládě. Ale ono voní! Voní to naprosto krásně! :)


lavera Faces MY AGE Omlazující denní krém
Nepředpokládám, že bych si ze tří vzorečků utvořila nějaký názor, ale ve dvaceti letech snad ještě omlazující krém nepotřebuju, nebo jo? Najednou si nejsem vůbec jistá... :-D Každopádně tohle ráda vyzkouším a uvidím, jak mi to bude vonět.


Je trochu pozdě ptát se na cokoli kolem Ladyboxu, ale já mám na Vás dneska jinou otázku:

Myslíte, že do Deníku fotografky patří i recenze na kosmetiku, kterou používám (nejen na sebe, ale taky při líčení modelek na focení)? Přečetli byste si takové články rádi nebo mám zůstat u fotek a nemotat se do toho, co je doménou beauty blogů?

Za všechny názory předem děkuju.

Mějte se krásně,
Ilka

8 komentářů:

  1. Wow!! No teda vypadá skvěle už jsem parkrát uvažovala o koupi tak asi neodolám:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dám od boxíků krásy na chvíli přestávku, myslím. :) I když, ještě mi zbývá vyzkoušet GreatBox... :-D

      Vymazat
  2. tenhle ladybox vypadá skvěle :) asi si ho zase někdy koupíím.. :)
    ráda bych tě pozvala na mou giveaway :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já si koupila tu micelárku, protože některé bloggerky z ní byly unešené a já jsem z ní tedy dost zklamaná :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle toho, co jsem si přečetla na ostatních blozích, je Lirene asi nejrozporuplnější výrobek z únorového LB. Někdo je nadšen a někdo znechucen... lehký make-up mi sundá bez problémů, nepálí, uvidím, jak si poradí s něčím odolnějším. :)

      Vymazat
  4. Teda, ty fotky jsou naprosto parádní. Obdivuju, když někdo dokáže věci takhle pěkně a čistě nafotit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu! Mám toho ještě hodně co pilovat, ale snad se časem už budu jenom zlepšovat. :)

      Vymazat