pondělí 15. dubna 2013

Lenka v Air Café

Vítám Vás u dalšího článku! Dlouho jsem neozvala, ale první polovina dubna byla (vlastně pořád je) poněkud hektická a na blogování mi jednoduše nezbýval čas. Začalo jaro (konečně!) a to znamená jediné, beru foťák, budím všechny kolem ze zimního spánku a fotím. Ne, že bych se celou zimu flákala, ale je dost rozdílný zážitek cvakat napůl zmrzlou modelku v příšerné vánici a vesele fotit usměvavou slečnu za slunečného odpoledne. :)

V sobotu se mi poštěstilo fotit s perfektní modelkou Lenkou v prostředí stylové brněnské kavárny Air Café. Když tam otevřete dveře a rozhlédnete se kolem sebe, máte pocit, že jste se propadli dírou v časoprostoru o několik desítek let zpátky. Všechno je tak autentické, propracované do posledního detailu... už Vás nebudu nudit sáhodlouhým povídáním, radši se koukněte sami. ;-)












Jsem si vědoma toho, že se s touhle otázkou opakuju, ale... jak se Vám líbí? :)
A jak jste skočili do jarních dní Vy?

Mějte se krásně,
Ilka

16 komentářů:

  1. Ty fotky se ti moc povedly :)
    Hlavně se mi líbí ten styl fotek
    Blondies z BlondiesBOOK

    OdpovědětVymazat
  2. To byl tvůj nápad - myslím prostředí?
    Fotky jsou jako vždy excelentní!
    Musím napsat, vím:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, celou zimu jsem toužila po focení v kavárně a povedlo se mi to zrealizovat až na začátku jara... ale tak, lepší pozdě než vůbec. :-D A děkuju za pochvalu, já si to ani nezasloužím. :)

      Vymazat
  3. Skvělé fotky. Působí na mne jako podzimní ;) Akorát u poslední fotky bych více zaostřila na obličej :) Možná je to mým monitorem ;)
    Jinak být kluk, neudržím se :D (čti krásná modelka ;D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyšlo nám krásné sluníčko a v kavárně ještě trochu přisvítili, tak to dostalo takový teplý nádech. :) Pro jistotu jsem mrkla na originál té poslední fotky a je zaostřená, jak má být, možná se to jenom při nahrávání na web nějak rozhasilo. ;-)

      Vymazat
  4. krásné fotky!! :) moc se mi líbí :) i modelka tam zapadá skvěle. Pokud budu někdy v Brně, tak se určitě do kavárny podívám - takové já ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a určitě se do Air Café zaskoč nejen podívat, když budeš mít cestu kolem. Já si tam teď v týdnu zašla vychutnat kávu v klidu bez foťáku a byla jednoduše vynikající. :)

      Vymazat
  5. Je videt, ze ten talent v sobe mas prirozene, neni v tom zadna krec:-) Ja mám desnou alergii na radoby umelce, ale to neni Tvuj pripad. Dneska je totiz kazdy patlal, cmaral, co vezme tuzku do ruky umelec, a nebo kdo ma fotoaparat, brrr hrozne. To sem ale nepatri, jen to ze mne obcas vypadne, za to se omlouvam. Fotografie se mi libi, od modelky az po Tve vnimani, jen skoda, ze v kavarne nemaji nejake dobove hrnicky, to by bylo uplne, jako pohled do jinych casu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Dobové hrníčky by byly třešničkou na dortu... třeba to jimi někdy vyšperkují. :)

      Vymazat
  6. Chmmm ... Uz jsem to měla rozepsané a je to fuč!!! Sakra!


    Psala jsem, ze:


    Fotky se mi moc líbí, prostředí kavárny dělá supr atmosféru.
    Slečna je nádherná, miluju zrzavé vlasy (ne teda na sobe).
    Z fotek se mi nejvíc líbí nakonec ta, kde sedi slečna u baru u rady lahvi moninu, a pak o par fotek níže ta, kde ma slečna v ruce sklenku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, žes mi to napsala ještě jednou, Tvých komentářů si vážím.

      Vymazat