neděle 9. června 2013

Kosmetický mininákup

Vlastně jsem vůbec nic kupovat nechtěla, ale... znáte to taky? :-D Já se obyčejně dokážu držet na uzdě a odejít z obchodu, když nemají přesně to, pro co jsem přišla, jenže oni to (jako na potvoru!) tentokrát zrovna všechno měli. :-) Jediné, co jsem plánovala, byla zastávka v Yves Rocher, protože mi jako každý měsíc došel letáček a mamka akorát spotřebovala svůj oblíbený mandlový balzám na rty, takže jsem jí chtěla koupit nový... no, a pak se to zvrtlo.


Maybelline The Rocket Volum' Express + Color Tatto Pink Gold - moje první Color Tatto! Dlouho jsem statečně odolávala, ale téhle sadě jsem jednoduše podlehla. Za 169 Kč na mě v DMku doslova čekala, ostatní byly jen samé s černým stínem... tak jsem si ji koupila. A konečně jsem pochopila to šílenství kolem Color Tatto, doopravdy za to stojí!

Šampon pro zářivé vlasy z Yves Rocher - I ❤ my planet? Tak samozřejmě! Akorát mi došel můj oblíbený šampon a v YR celý červen rozdávají tenhle k nákupu nad 49 korun (po předložení akčního letáku). Jindy jejich hypervýhodné akce ignoruju, ale tahle se mi zrovna trefila do rány, konečně si vlasy umyju něčím bez silikonů a parabenů... a jsem nesmírně zvědavá, co to s nima udělá. :-D

Catrice Camouflage Cream - nejdřív jsem ho viděla u Lou a nedávno si ho pořídila i Šárka. Prostě jsem ho chtěla taky vyzkoušet... od Catrice mám paletku s pěti korektory a jsou bezvadné, tak jsem doufala, že ani s tímhle nešlápnu vedle. Vybrala jsem si odstín 020 Light Beige a je to přesně ten, který jsem hledala! Perfektně zakryje vše, co je potřeba schovat, a vydrží celý den.

Limitovaná kolekce laků Stars od Gabrielly Salvete - na začátku května se vyprodaly tak rychle, že jsem nestihla ulovit ani jediný na vyzkoušení. Teď na mě v Brně v Rossmannu jeden poslední fialový čekal. Doma jsem ho hnedka nalakovala a závislost mohla začít, ten pískový efekt je boží! V drogerii Teta jsem pak dokoupila ještě růžový a šedý... a jsem spokojená. :-)


Čemu jste v poslední době neodolali Vy? Máte taky nějaký pískový lak od Gabrielly?

Mějte se krásně,
Ilka

37 komentářů:

  1. Zbožňuju tvoje fotky kosmetiky - vypadají, jako profi fotky z katalogu... *tiše slintá na klávesnici*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, děkuju moc za takovou pochvalu! Jsem strašně ráda, že se Ti líbí. ❤

      Vymazat
  2. Taky jsem nezastihla v regálu laky od GS, docela mě to mrzelo. Všechny tři vypadají prostě skvěle :)
    Šampón od YS jsem nezkoušela, někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, já vím, že bych neměla... ale na e-shopu VMD drogerie je zatím všechny mají. ;-)

      Vymazat
  3. Já mám přesně ten 4. pískový lak, co tobě chybí. Líbí se mi přesně opačně a škoda, že jich není víc. Protože efekt je super, zrovna ho mám na nehtech a chtěla bych jich víc. Do YR taky skočím. Ale tenhle šampon není úplně typický šampon bez silikonů, je docela glycerinový, jen aby tě to od těch přírodnějších neodradilo, není to zrovna ten nej zástupce :-) Jinak souhlasím, že fotky máš dokonalé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten Intense Coral jsem se jenom dívala a s tím, že je moc oranžový, jsem ho vrátila zpátky do regálu. :-D Glycerin jsem v šamponech vůbec nesledovala, zaujal mě nápis "paraben free, silicone free"... uvidím, jaký bude (a kdyžtak z Tebe potom budu loudit tip na něco lepšího). :) A děkuju!

      Vymazat
  4. Laky jsem ukořistila teď v pátek v Rossmannu, taky mě mrzelo, že jsem při první várce ostrouhala, ale naštěstí doplnili zásoby a já si dokonce mohla vybrat ze všech čtyř barev. Nakonec jsem sáhla po fialové a šedé. Ten šampón YR mě zaujal, bude recenze? :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla šťastná jako blecha, když jsem u nás na maloměstě objevila v Tetě úplně plný stojánek... ;-) Recenze určitě bude, zatím jsem si s ním myla vlasy jen dvakrát, dám mu dost času na to, aby se předvedl. :)

      Vymazat
  5. Sakra ta Maybelline mě láká... ale nesmím, teď ne. I když zase je v akci, že jo... ach jo :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je v akci, no právě... :-D Naprosto chápu Tvoje dilema. :)

      Vymazat
  6. A k těm lakům... červený už mám doma a růžový si jdu zítra vyzvednout na poštu :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem u Tebe viděla ten šedý, pokud se dobře pamatuju... takže teď máš všechny? :-)

      Vymazat
    2. Jj, ten šedý si pamatuješ dobře. Teď mám i červený a odpoledne si na poště vyzvednu ten lila. Ten poslední saphire nebo jak se jmenuje, nemám, ten se mi moc nelíbí.

      Vymazat
  7. Ty laky jsou dokonalé, miluju je :)

    Pro šampon si taky půjdu, jsem na něj zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se Ti, já je miluju taky! :-D Se šamponem jsem zatím spokojená, ale mám ho teprve chvilku...

      Vymazat
  8. Taky bych chtěla zkusit nějaký takový lak. Raději do drogerky moc často nechodím, protože vín, že bych si vždyvcky odnesla hodně věcí, takže tam jdu jen, když je to nezbytné =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, snažím se držet, ale někdy neodolám... ach jo. :-D Ty laky prý mají být zařazené do stálé nabídky, tak třeba budou časem úplně běžně k sehnání, aspoň jeden bys vyzkoušet určitě měla. :)

      Vymazat
  9. U nás tie laky nemajú:( celkovo je GS sortiment neskutočne slabo zásobený a viem asi tak o 1 drogérii kde GS majú :(
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda... myslím, že na FB stránkách Gabrielly Salvete zveřejňovali seznam drogerií TETA, ve kterých budou laky Stars k dostání, zkus se na to mrknout, třeba tam nějakou ještě najdeš. :)

      Vymazat
  10. Ty laky chci!!! Je to asi jediná kosmetická věc, po které momentálně toužím, ale vzhledem k tomu, že je to česká značka, tak se k ní jen tak nedostanu :-(

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pevně věřím, že je nakonec zařadí do stálého sortimentu a třeba ještě nějaké barvy přidají. :)

      Vymazat
  11. Ty jsi prostě moje holka:***. Jen škoda, že fakt daleko.
    Hlavně ty laky,viď? :D

    OdpovědětVymazat
  12. Najprv musim pochvaliť fotky, pretože su užasne, krásne nafotene, najprv som ani nevedela že si to ty fotila :) Inak ten baliček s color tattoo mam a teraz sa chystam na ten korektor od Catrice,dufam že u nas bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, děkuju! Já z těch pochval začnu lítat deset centimetrů nad zemí. :) Korektor od Catrice můžu po necelém týdnu používání určitě doporučit, je bezvadný. ;-)

      Vymazat
  13. Přidávám se k holkám - ty fotky jsou úžasný! Na tyhle krásný laky na nehty se chystám už pěkně dlouho..vypadají fakt báječně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Veru! Laky jsou naprosto báječné, o tom není nejmenších pochyb. :)

      Vymazat
  14. Na Camouflage men Lou taky navnadila! :) A po tvé kladné recenzi si ho koupím určitě! Já si udělala pátek radost v MACu - koupila jsem si 3 refilly a jednu rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak nové kousky z MACu Ti přeju, věřím, že budou dobře sloužit. Kterou rtěnku jsi vybrala?

      Vymazat
  15. Od GS mám jediný, která nemáš ty - korálový :D. Ten efekt vážně miluju :)! Snad bude článek o tom korektoru, zaujal mě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co na tom korálovým laku všichni mají... nechápu. :-D Článek o korektoru určitě bude, za nějakej čas.

      Vymazat
  16. A možeme sa tešiť aj na nejaké recenzie?:) Napríklad na ten šampón?:)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, šampon ubývá proklatě rychle... za pár týdnů už si o něm dovolím učinit nějaké závěry. ;)

      Vymazat
  17. Aj ja chcem tie laky! Ale u nás ich nikde nemajú :(

    OdpovědětVymazat
  18. Pískový efekt? :-O Si neumím představit
    a ty color tattoo chcu taky :D za elektřinu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až Ti někdy zbyde chvilka volna, přijedu Ti je ukázat, slibuju. A klidně Ti je půjčím na vyzkoušení, protože... jsou úžasný! :) Budu držet palce, ať tu elektřinu dáš levou zadní a můžeš se odměnit právě Color Tatto. :-D

      Vymazat