úterý 4. června 2013

Sleek Candy Collection

Jestli Vám články o Sleeku už lezou krkem... tak je prostě přeskočte, ale já si tohle nemůžu odpustit! Po vodní limitce přichází totiž do prodeje vyletněná Candy Collection. Úplně na mě dýchla pouťovou atmosférou, cukrovou vatou a sladkostmi. Součástí kolekce je tentokrát klasická paletka s dvanácti očními stíny, barva na rty a trojitá tvářenka.

Sleek Candy Collection 2013 - zdroj

Vezmeme to pěkně popořádku, vlevo vidíte tvářenku Blush by 3 v odstínu Sweet Cheeks. Obsahuje tři růžové odstíny - první zleva je matná tmavší růžová Candy Floss (taková á la lesní plody) a pozor, není to pudrová tvářenka, tahle má krémovou texturu. :) Uprostřed je Dolly Mix, neutrální šeříková barvička a vedle ní, úplně vpravo, Cupcake. Na oficiální fotce vypadá téměř do korálova až oranžova, ale podle swatchů je to jasně fuchsiová růžovka se shimmerem. ;-)

Tvářenka Sweet Cheeks - zdroj

Jako zástupce produktů na rty byl do kolekce zařazen Pout Paint hravě pojmenovaný Lol-Lip-Pop. Mám ráda zajímavé názvy od Essence nebo Catrice, takže už jenom za tohle získává Sleek malé bezvýznamné plus. Pout Paint je vysoce pigmentovaná barva a lehce s ní docílíte plného krytí rtů (anebo taky ne, když budete chtít méně řvavou, zeslabíte vrstvu a navrch přidáte třeba lesk).

Pout Paint v odstínu Lol-Lip-Pop - zdroj

A co by to bylo za kolekci od Sleeku, kdyby v ní chyběla další paletka stínů? :-D Tahle elegantní kazeta pojmenovaná jednoduše Candy si mě zatím nezískala na svou stranu. Velmi podobné barvy mám v jiných paletách a už si prostě nemůžu pořizovat další. Nemůžu! :) (Ale papírovou krabičku pro ni vyzdobili krásně, to zase ne, že ne...)

Sleek i-Divine Candy - zdroj

Tak, co na kolekci hlásíte Vy? Líbí/nelíbí? Je moc uřvaná nebo je v pořádku nosit v létě výraznější barvy?

Mějte se krásně!
Ilka (oficiální Sleek závislačka)

EDIT: Na e-shopu Sleeku je celá kolekce dostupná a ceny jsou následující:
Blush by 3 - $8.33, Pout Paint - $4.16, I-Candy i-Divine - $6.66 ;-)

25 komentářů:

  1. paletka s očnými tieňmi ma neohúrila, farby nie sú pre mňa :) čo ma ohúrilo, bol ten koralový tieň lícenky a ty si mi pokazila radosť, keď si napísala, že vlastne koralová to nie je :D no nič

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že jsem Ti pokazila radost. Čuměla jsem na ty swatche jako puk a myslela si, že je to jiná paleta... není.

      Vymazat
  2. Fascinovaně koukám na tu tvářenku, je nádherná! Škoda, že je ten první odstín krémový, to nemám ráda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky krémové tvářenky zrovna neprožívám... kdyby byl klasicky pudrový, tak už je na cestě. :-D

      Vymazat
  3. Teplé měsíce = výrazné barvy. :) Přijde mi ale, že letos vsadily snad všechny kosmetické značky na jedny a ty samé barvy... :/ Nicméně paletka stínů je moc krásná, sama bych sáhla asi spíše po té paletce tvářenek, přijde mi dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky zdá, že se to opakuje snad u všech značek... jen na ty teplé měsíce to tady u nás vůbec nevypadá, bohužel.

      Vymazat
  4. Paletka s lícenkami je nádherná ♥
    škoda len tej krémovky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, třeba se poučí pro příště, žádné krémové tvářenky anebo pro ortodoxní příznivce rovnou plnou paletku. :-D

      Vymazat
  5. Tyjo tvářenku musím mít, ale na sleeku jsem jí nenašla, objednávala jsem tma minulý týden...:-/ Nevíš, kdy bude v prodeji?

    OdpovědětVymazat
  6. Kde je ta slibovaná recenze na nějakou špatnou kosmetiku, hm? :D Zrovna teď nemám cash a opět skvělá recenze na kosmetiku. Sakra :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, hmm... tohle přece není recenze! :-D Vždycky když se objeví nějaká novinka od známé značky, jsou toho plné blogy, ale o Sleeku nikdo nepíše... mně to jednoduše bylo líto, musela jsem to napravit. ;-)

      Vymazat
  7. Ty bláho, tak tomu říkám divočinka, nevím, jestli bych si na takové barvičky troufla. Každopádně krásný článek, jako obvykle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hodně barevné, no. :-D A děkuju za pochvalu! :)

      Vymazat
  8. Ta paletka je krásná! Sice podobné barvy moc nepoužívám, ale je prostě k sežrání...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedá mi to, abych se nezeptala, jak Ti vyhovuje Showstoppers? Líčí se Ti s ní dobře? :)

      Vymazat
    2. Dnes jsem ji přibalila do evakuačního zavazadla :-) Když přišla, tak jsem se s ní hezky pomazlila a natěšila se, jak si ji po víkendu pěkně celou ozkouším - a od tý doby jsem neplánovaně nebyla doma... Tak šla dneska do tašky jako první, o víkendu pověsím zrcadlo a konečně ji vyzkouším (celou dobu se na to strašně těším :-)

      Vymazat
    3. Evakuačního zavazadla? o.O To mě děsí! Doufám, že škody na majetku u Vás nebudou moc vysoké a budete se brzy moct vrátit domů... a taky že s paletkou budeš spokojená, samozřejmě. :)

      Vymazat
    4. U nás to naštěstí není voda, ale postupné stěhování. V bytě většina věcí v krabicích, v domečku rozkopaná elektrika, použitelné věci v batohu a v autě :-)Ještě, že jsem na mateřský a nemusím chodit do práce...

      Vymazat
  9. Tvářenka a paletka nemají chybu, že bych si vyhodila z kopýtka? :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě! :-D Jak jsem psala, já už zásoby mám, ale taky si hodlám teď ještě něco dokoupit. :)

      Vymazat
  10. To je krása, moc se mi barvičky líbí, ale nevím, jestli bych je využila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, na běžné líčení to asi nebude... i když, bylo by milý potkávat v ulicích nápaditěji namalované slečny a paní. :)

      Vymazat