středa 31. července 2013

Avon Naturals Herbal 20+

Kdybych všechno stíhala, tak jako to nestíhám, tak... bych byla šťastnej člověk. :) Ne, takhle jsem taky šťastná, jen trošku míň a pořád mi přijde, že mi drží někdo kudlu pod krkem a do ucha šeptá, že pokud právě ty jeho fotky nezpracuju do dvou hodin, bude po mně. :-D Na své zcestné představy a kopu nevyřízených mailů a zpráv snad aspoň na chvilku zapomenu u psaní tohoto článku.

Pleťová voda a krém Avon Naturals Herbal

Zároveň s papájovou sadou na nohy jsem si pořídila nový toner a pleťový krém z řady Naturals Herbal 20+ s výtažky ze šípku a aloe. Než se na ně dostala řada, chvíli to trvalo, teď už ale mám tonikum úplně vypotřebované a krému zbývá maličko na dně, tak je akorát čas na to, abych Vám řekla, jak mi obojí vyhovovalo. ;-)

Pleťová voda

Osvěžující zklidňující pleťová voda s výtažky ze šípku a aloe (100 ml, cena: 59 Kč)
Oficiální popis v katalogu Avonu hrdě hlásal, že obsah téhle lahvičky matuje, hydratuje a odstraňuje nečistoty. Ne, že bych tomu věřila, ale... schválně jsem po odlíčení dvoufázovým odličovákem od Bione pleť otřela ještě tímhle tonerem. Naprosto mě vyděsilo, kolik špíny se ukázalo na tamponku... a tahle pleťová voda se tak stala mou věrnou společnicí.

Tonikum je čiré, nelepí, velmi slabě květinově voní a je z něho trochu cítit alkohol. Používala jsem ho ráno i večer na dočištění a 100 mililitrů mi vydrželo necelé dva měsíce. Nevím, jestli je to zásluha přímo tohohle produktu, ale v každém případě se mi pleť přestala tolik mastit a i výskyt pupínků se značně snížil. :-)

Složení: AQUA, ALCOHOL DENAT., BUTYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PPG-26-BUTETH-26, DISODIUM EDTA, PARFUM, PYRIDOXINE HCL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCOLIC ACID, CITRIC ACID, ZINC PSA, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, AMMONIUM HYDROXIDE.


Osvěžující zklidňující pleťový krém s výtažky ze šípku a aloe (50 ml, cena: 59 Kč)
Úplně první, co mě na krému zarazilo, bylo to, že jsem nemohla najít složení. Koukala jsem fakt všude a nic. Prostě ho tam zapomněli natisknout, říkala jsem si... pak mě ale napadlo prozkoumat pořádně i vnitřek krabky. No a vida, kromě poděkování za to, že jsem si koupila právě tenhle produkt jsem tam objevila i složení... fakt perfektně schovaný. :-D

A teď k samotnému krému. Voní podobně jako pleťová voda, jen trošku výrazněji. Šípek z něho necítím vůbec, aloe doopravdy minimálně. Má lehkou konzistenci, dobře se roztírá a hned se vsakuje. Pleť je po něm jemná a taková naducaná. :) Není mastný, nevyházely se mi po něm žádné pupínky ani víc černých teček než normálně mívám, vlastně jsem s ním hodně spokojená. ;-)

Složení: AQUA, ISOPROPYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CARBOMER, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETEARYL ALCOHOL, POLYSORBATE 40, METHYLPARABEN, PARFUM, GLYCERYL STEARATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, SILICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT.

Pleťový krém

Ukázka konzistence

Poděkování v krabičce a přímo naproti němu zákeřně skryté složení :-D

Co bych tedy řekla závěrem? Koupím si obojí znova, naprosto bez debat! Za sebe Vám doporučuju jak pleťovou vodu, tak krém, dohromady je to neporazitelná dvojka a dokonalí společníci pro mastnou i smíšenou pleť nejen na léto. Majitelky "Sahary na obličeji" bych ale odeslala o dům dál k nějakému hutnějšímu krému. ;-)


Jaký pleťový krém používáte teď přes léto Vy?

Mějte se krásně,
Ilka

10 komentářů:

  1. vypadá to zajímavě, ale já právě na pleťové krémy zase nějak moc nejsem :) většinou používám to, co mi přijde v nějakých boxíkách (Ladybox) a zkouším různý novinky a nebo klasicky si patlám na obličej Niveu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niveu jsem zkoušela na obličej jednou jedinkrát a nebylo to úplně dobrý, na mě je moc hutná. :-)

      Vymazat
  2. Tuhle řadu si chci taky pořídit, až mi bude dvacet :D :). Přiznávám, že teď v tom vedru se krémy téměř vůbec nemažu, spíš jen na noc, kdy už je mi jedno, že jsem umaštěná :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky krásné, obaly krásné, celé je to lákavé... Já ale ani tentokrát nevyzkouším a to z jediného důvodu. Je to Avon a cokoli od Avonu mi nikdy nevyhovovalo (opomíjím lesky na rty, když mi bylo 14 :) ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, jsem ráda, že se Ti líbí fotky, to mi ke štěstí stačí. ;-)

      Vymazat
  4. Ty obaly, to je skutečně Avon? :)

    To tonikum vypadá docela dobře a já mám v plánu se po nějakém mrknout, takže děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt že jo, je to Avon. Taky mě to překvapilo, když mi to přišlo domů. :)

      Na tonikum se tu objeví brzy ještě jeden tip, potřebovala jsem náhradu za tohle, protože mi došlo samozřejmě dříve než krém, a objevila jsem jednu parádní, kterou už asi nedám z ruky. ;-)

      Vymazat
  5. Ahojky,
    Akorát nedávno jsem psala na blogu o aktualni kosmetice a dekorativce, tak tím te tady zatěžovat nebudu:-)

    Avon katalog jsem viděla naposledy strašně dávno a koukám spoustu věcí bych asi ani nepoznala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ten článek akorát přečetla, nalákala jsi mě na tu růžovou vodu Purity Vision. :)

      Vymazat