neděle 21. července 2013

Glazel a mé první dojmy

Znáte kosmetiku polské značky Glazel? Že ne? U mě to donedávna bylo stejné, jenže pak jsem na ni narazila na e-shopu Bestmakeup.cz a paní Lucie byla tak ochotná, že mi poskytla několik produktů k vyzkoušení. V pondělí po návratu z Masters of Rock na mě doma čekal balíček. Pečlivě zabalený jako vždycky. A já jsem nestačila koukat, co všechno jsem v něm našla. :-)

Všechno od Glazelu pěkně pohromadě

Zapečený oční stín, minerální tvářenka, pudr v perlích a ještě sypký stín... jednoznačně nejvíc si mě získala tvářenka.

Minerální tvářenka

Bytelné matně černé balení s praktickým zrcátkem a zlatým G na vrchní straně na mě působí luxusním dojmem. Dobře se otvírá a přitom nemám strach, že by se mi samo otevřelo třeba v kabelce. Přiloženou houbičku jsem zatím k aplikaci nevyužila, přece jenom dávám přednost štětcům, ale v případě nouze by se určitě použít dala. Gramáž tvářenky je štědrých 20 gramů.




Přísahám, že jsem se s těma fotkama snažila krotit, ale bylo to silnější než já. :-D Zpátky ke tvářence, na fotkách výš vypadá jako strašně řvavá růžovka, na obličeji má však spíš teplejší, jemně růžovou barvu. Neobsahuje žádné třpytky ani shimmer, je velmi dobře pigmentovaná a nepráší, ani trošku. Co se výdrže týče, když se nalíčím ráno v šest, zůstane mi na tvářích do poledne, pak jí stačí jen zlehounka přidat a dotáhne to se mnou až do večera. Podotýkám, že mám poměrně snadno se mastící pleť, na té normální by třeba hravě vydržela celý den. ;-)

Chabý pokus o věrohodné zachycení barvy (odstín číslo 3)

Složení tvářenky

Poslední fotka růžové krásky... ;-)

Dalším produktem o kterém chci napsat pár slov, je pudr v perlích. Mám jich odsypaných sice jen pár, ale bohatě mi to stačí. Pigmentace perel je dobrá, zlehka se třpytí a tváři propůjčí zdravě opálený rozjasněný vzhled. Rozhodně je ale nepoužívám na celý obličej, spíš jen místo bronzeru a rozjasňovače.

Odhaduju, že mám pudr v odstínu 11 nebo 12, plné balení můžete zakoupit v e-shopu Bestmakeup.cz za 250 Kč.


Do třetice všeho dobrého, zapečený stín (na ten sypký zatím nedošla řada, schovávám si ho na nějakou speciální příležitost). :) Je to tester, takže balení je hodně obyčejné, ale na funkčnosti mu to samozřejmě nic neubírá. Odstín číslo 6 je metalická kovově šedá barva se spoustou různobarevných piditřpytek, které na víčku vypadají úžasně. Práší jen úplně nepatrně, s dostatečně jemným štětcem skoro vůbec. Na bázi pod oční stíny od Artdeca mi vydrží celý den.


Foceno na umělém světle

Doufám, že se Vám článek líbil, na Glazel mrknete a možná se Vám něco od něj zalíbí. :)

Mějte se krásně,
Ilka

14 komentářů:

  1. Moc díky za článěk , tuhle kosmetiku vůbec neznám, hned se jdu podívat na stránky :)

    OdpovědětVymazat
  2. O značce slyším prvně. Ale vypadá fakt skvěle. Už se těším na výplatu :D Děláš mi "kosmetické chuťe" (pokud lze taový výraz použít :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetické chutě myslím naprosto odpovídají. :-D Sama je taky často mívám. :)

      Vymazat
  3. Glazel vůbec neznám. Líbí se mi koule (jak jinak) i tvářenka a zarazila mě její gramáž, tolik jsem snad u tvářenky ještě neviděla! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koule tě nalákaly, říkáš... :-D Mě těch 20 gramů taky překvapilo, je to fakt hodně. :)

      Vymazat
  4. vůbec tu značku neznám, ale moc se mi líbí tvářenka a zapečený stín, vůbec ta kosmetika vypadá fakt skvěle ♥ .. jinak k laku od GS princess: já jsem právě naopak nějakou takovouhle barvičku dlouho hledala :) našla jsem jí sice v lacích od Essence, jenže ty mají nulovou kvalitu, tak jsem za tuhle fakt moc ráda :)
    H.

    OdpovědětVymazat
  5. Překvapivě značku neznám, ale ta tvářenka je ááááách a navíc 20 g!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na těch 20 gramů zírala s otevřenou pusou, Poláci jsou holt štědří. :-D

      Vymazat
  6. Úžasné věci a ty barvy. Achhhh. Já toužím právě po bájných meteoritech, takže musím šetřit, musím šetřit... Blogy mě někdy pěkně štvou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, já to znám... :-D Ale po Meteoritech naštěstí netoužím. :)

      Vymazat
  7. O značce čtu poprvé a docela mě zaujala :). Fotky jsou vážně krásné, jsi šikula :)!

    OdpovědětVymazat