pondělí 1. července 2013

Tvářenka MAC Sakura

V první řadě přeju všem školou povinným krásné prázdniny! :-) A už se vrhám na téma dnešního příspěvku, minulý týden mi doma přistála nádherná tvářenka od MACu. Je to vůbec první věc od téhle značky, kterou vlastním, a její koupí skončilo moje dlouhé hledání studené růžové až fialkové tvářenky. Snažila jsem se ji nafotit co nejvěrněji, schválně se pojďte podívat...


Sakura je z pěkně staré limitované kolekce MACu Quite Cute (tuším rok 2011?) a byl dost problém ji sehnat. Ale zadařilo se, můj velký dík patří všem zúčastněným! Obal je hezký a hlavně bytelný, nemám strach, že by se mi v kufříku jen tak rozbil. Gramáž tvářenky jsou 4 gramy, úplně akorát, myslím. MAC odstín popisuje slovy "lavender with pearly magenta heart", tedy něco jako levandulová s perleťovým tmavě purpurovým srdcem (má angličtina není z nejlepších, pardon). S tou levandulí ale nemůžu souhlasit, podle mého je to studená růžovka s jemným nádechem do fialova.


Ať tak nebo tak, tvářenka splnila (a předčila) moje očekávání, pracuje se s ní parádně, dobře se nanáší i roztírá, vydrží celý den. Studený růžový odstín dává tvářím zvláštní nevšední kouzlo a jemný shimmer jenom podtrhuje její dokonalost. Uf... přestávám se rozplývat a přikládám fotky, kterými jsem vážně nešetřila. ;-)

Složení





Swatche na ruce ve stínu a na slunci - zleva: okolí srdce, samotné srdce, smícháno dohromady


A co Vy, líbí se Vám studená růžová na tvářích?
Znáte nějakou aktuálně dostupnou tvářenku v podobné barvě?

Mějte se krásně,
Ilka

13 komentářů:

  1. Jé, ta je ale krásná!! :)

    Mně studená růžová moc nesluší, škoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem myslela, že nic takového na mně nemůže vypadat dobře... a ve výsledku jsem mile překvapená. :)

      Vymazat
  2. Páni...je vážně nádherná! Mně studená na tvářích bohužel příliš nesluší. Na podobnou tvářenku ti tip nedám, jelikož se v tvářenkách těchto barev nevyznám :D Každopádně mně by se tato tvářenka líbila v oranžových tónech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem koukala, tak ve stejné kolekci je ještě broskovo-béžová tvářenka Miss Behave, ale uprostřed má zelený srdíčko, takže nic moc... :-/

      Vymazat
  3. jooo tu si pamatuji... to nechápu, že se ti ji ještě podařilo sehnat! taky jsem po ní toužila, ale nemám ji, což je škoda, protože tohle byla jedna z nejhezčích LE, co MAC měl za dlouhou dobu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to taky byl boj ji ještě někde vypátrat... škoda, že to byla jenom limitka. :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. I mně se moc líbí, limitky MAC fakt stojí za to. :-)

      Vymazat
  5. vypadá moc hezky :) na mě by byla bohužel moc výrazná :( ale MAC má fakt skvělý výrobky a hrozně hezky je vždycky navrhnou - ten jejich design je nápaditej :)
    a děkuju moc! :) řasenka je výborná ♥ už jinou ani nekupuju :)
    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Design tvářenky si mě získal, to máš pravdu. Kdybys ji nanesla jen lehce, možná by tě překvapila (tahle, nebo jiná studená růžovka)... já to na focení schválně přehnala, aby byl dobře vidět odstín. ;-)

      Vymazat
  6. No ta je ale ošklivá:DDDD

    Ilu, je prostě kouzelná a pro někoho tak kouzelného jako jsi ty je naprosto ideální:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, děkuju, Šári! Mám z ní radost jako blázen. :)

      Vymazat