neděle 22. září 2013

Mé kosmetické úlovky

Předně se omlouvám za delší odmlku v mém přispívání, nastoupila jsem na vysokou (kdyby to někoho zajímalo, tak na Přírodovědeckou fakultu MU, obor chemie) a první týden byl dost nabitý. Týden předtím jsem se sice připravovala na školní režim na přípravném kurzu matematiky, a i když to byl po dlouhých prázdninách solidní šok, pořád to bylo málo oproti ostrému startu. :-D

Dneska bych Vám ráda opožděně ukázala, co jsem si odnesla ze Dnů Marianne, které proběhly přesně před týdnem. Moc kosmetiky jsem nenakoupila, fakt se teď snažím krotit a hlavně spotřebovávat, ale znáte to, některým nabídkám se jednoduše nedá odolat.

Kosmetický nákup pěkně pohromadě

Brusinková maska a meruňkový peeling z Yves Rocher - tyhle dvě novinky jsem byla v neděli jen okouknout, rozhodnutá, že je nepotřebuju. Jenže... večer jsem zdárně dorazila peeling od Lumene a to mi posloužilo jako dokonalá výmluva k tomu, abych hned v pondělí utíkala se zářijovým slevovým kupónem do Yves Rocher. A brusinková maska? Nemohla jsem ji tam nechat, protože naprosto dokonale voní. I kdyby byla úplně k ničemu, kvůli té vůni jí to nejspíš prominu. ;-)

Tvářenka Bourjois Cendre de Rose Brune - na tu jsem měla zálusk už dlouho. Aby ne, když je to společně s odstínem Sienne jediná matná zapečená tvářenka, kterou jsem zatím viděla a jejíž koupě by mě nutně finančně nezruinovala. S třpytivými tvářenkami se teď přestávám kamarádit, protože se mi na mně samotné už nelíbí.

Exfoliační bahenní maska GlamGlow - byla dárkem k nákupu v parfumerii Douglas, kde jsem klofla výše zmíněnou tvářenku.

Regenerační tělový peeling Collistar - rozdávali tamtéž, tentokrát dokonce bez povinnosti nákupu... velmi milé. :-)

Amie Morning Dew

Od kamarádky jsem dostala tenhle zmatňující krém Amie. Sice se teď snažím pleť více hydratovat než zmatňovat, tenhle krasavec si mě ale získal. Nejen tím, že není testovaný na zvířatech, stejně jako všechno ostatní od značky Amie, ale taky nádhernou vůní, kterou mě baví prostě jen tak čichat. :-D Takže ho poctivě vyzkouším a dám Vám vědět, jak jsem spokojená. :)


Poslední kotě, které nám zůstalo doma, mi včera při focení pečlivě asistovalo. Dneska si pro něho přijeli noví majitelé, takže mi nezbývá než věřit, že všem pěti chlupatým kuličkám se v nových domovech bude dařit dobře a budou dělat všem jen samou radost.


Inferno... od Dana Browna. Má smysl něco dodávat? Na tuhle knihu jsem se těšila hezky dlouho dopředu, měla jsem ji předobjednanou v knihkupectví a hned, jak byla k dispozici, jsem si pro ni běžela. Vůbec nejsem blázen. :-D

Nakonec jsem od kosmetiky trošku odbočila, ale snad se za to na mě nebudete zlobit.
Vyzkoušeli jste některé ze zmíněných produktů? Co na ně říkáte?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

21 komentářů:

  1. taky mám v plánu si pořídit tu brusinkovou masku,miluju totiž tu vůni:D:)

    OdpovědětVymazat
  2. joooj,mačičkaaa :))) tá je krásna..vyskúšala by som z týchto produktov asi marhuľový peeling :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem hlavně zvědavá, co na všech těch meruňkových peelinzích je. Nejen, že ho vyrábí Yves Rocher, má ho i St. Ives, Freeman, Alverde... a kdoví kdo ještě! :-)

      Vymazat
  3. na ten Regenerační tělový peeling Collistar jsem úplně zapomněla, taky jsem vlastně dostala k nákupu... koťátko krásné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, myslím, že se Douglas docela vytáhl, co se dárečků týče. :)

      Vymazat
  4. Líbí se mi tvé nákupy, konečně je někde něco normálního :) Zkoušela jsi už masku nebo peeling YR?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Sabi. :) Masku jsem ještě nezkoušela, peeling jo a spokojenost největší. Účel plní a přitom není tolik hrubý jako Dig Deeper od Lumene, uvidím, jak mi bude sedět při dlouhodobějším používání. ;-)

      Vymazat
  5. To je hezký nákup :), já nezvládám první dny čtvrťáku, natož pak co budu dělat první dny na vysoký :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Rory! Moje babička říká, že člověk si zvykne i na šibenici... tak snad... :-D

      Vymazat
  6. super nákup.. Yves Rocher miluju a na Inferno jsem se těšila stejně jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já z toho všeho nevlastním (zcela čekaně) nic :D, i když bych možná ráda prubla tu legendární tvářenku. Ty jsi holka masková a peelingová, viď? Omlouvám se za odmlku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenku zatím doporučuju všema deseti, fakt je geniální... a jak voní... ách jo. :-D Ani mi nepřijde, že bych byla na masky a peelingy... no... možná malinko. :) Teď se hlavně snažím nekupit doma stejný produkty a vždycky před tím, než si něco koupím, tu stejnou věc spotřebuju. U masek, peelingů, šamponů a krémů to jde podstatně líp než u dekorativky. ;-)

      Vymazat
  8. brusinkovou masku bych vyzkoušela! Inferno jsem měla taky předem objednané, ale zatím není čas... a kotě je nádherný, škoda, že jsem si ho nevzala já, mohla mít Míša kamaráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem v Infernu za půlkou, i když mám čas na čtení většinou jen cestou vlakem do a ze školy, hltám to jako divá. :-D Je to totiž zase děsně zajímavý a napínavý... vlastně jako všechno od Browna. ;-)

      Vymazat
    2. já čtu většinou ve vaně každý den, ale to není pro takovéto kusy vhodné, to je vždy po 10ti minutách, to si Brown nezaslouží!

      Vymazat
  9. Nová knížka od Browna! Pujčíš mi ji potom, že jo :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě. :) Vůbec jsem nevěděla, že máš Browna taky ráda... :-)

      Vymazat
    2. Mám. A moc. Pokud vím, tak sem od něj přečetla fakt všechno . Dvě knížky taky vlastnim, tak klidně mužu taky pujčit, ale tys už nejspíš taky všechno přečetla, co? :)

      Vymazat
    3. Jo jo, po Infernu už všechno. :-) A co hůř, krom jediné knihy mám všechno doma v knihovně. :-D

      Vymazat