pondělí 2. září 2013

Missha Water Supply Essence

Korejskou kosmetiku Missha používám už nějakej ten pátek. Začalo to Missha Vita matujícím BB krémem, pokračovalo to maskami v plátýnku, Perfect Cover BB krémem na léto... a pořád se chystám, že aspoň o něčem napíšu, protože všechno používám už dlouho a doopravdy moc ráda. Jenže skutek utek, klasika. Každopádně, dneska tu mám takovou malou kompenzaci, sice nic z výše zmíněného, ale stejně takový malý (velký!) Missha zázrak. :)

Missha Super Aqua Water Supply Essence

Začnu trochu zeširoka... doufám, že v tom nejsem sama, ale když se mi začala mastit pleť, měla jsem potřebu vyzkoušet trilion věcí, které by to zastavily. Ještě před matujícími make-upy a pudry to byly matující krémy, séra ke zmatnění pokožky a podobné lahůdky. Jaké bylo moje překvapení, když se stav kůže nezlepšil, ba spíš naopak - pleť se začala mastit ještě více a na náhodných místech jsem se začala loupat.

Absolutně jsem nepochopila, co je špatně. Milé paní prodavačky mě ale ujišťovaly, že po dalším používání matujících (rozumějte vysušujících) přípravků se to zlepší. Nezlepšilo. A pak jsem si u někoho na blogu přečetla, že nejlepší způsob, jak zkrotit mastnou pleť, je začít ji pořádně hydratovat. Čuměla jsem jako tele na nový vrata. Celou dobu jsem dělala všechno blbě? Bezva! :-D


Missha Super Aqua Water Supply Essence (40 ml, cena: asi 350 Kč)
Když byla v srpnu v Misshe slevová akce -50% na řadu Super Aqua, naklusala jsem do obchodu, co nejdřív to šlo. Nebylo to ale dost brzo... čekaly na mě důkladně vymetené regály a jen pár posledních zbytečků, tak velký byl zájem. :) Po chvíli vybírání jsem si za 177 Kč hrdě odnášela tuhle hydratační esenci.

Balení je jednoduché, elegantní a praktické - bytelná skleněná lahvička s pumpičkou. Konzistenci esence bych popsala jako lehoučký krém-gel, který se nádherně vstřebává a nechává pleť hydratovanou a svěží. Používám ho večer na pleť očištěnou tonerem a užívám si jemnou květinovou parfemaci, se kterou se mi vážně dobře usíná.

Ukázka konzistence

A co má u mě esence na svědomí? Nechala zmizet poslední vysušená místa na mém obličeji. Mnohem méně se mi teď mastí pleť. Zcela subjektivně mi přijde, že mám kůži na obličeji hladší, naducanější a celkově hezčí. Většina pupínků se zahojila a další se neobjevily (klepu na dřevo a přiznávám, že na tomhle má zásluhu ještě jeden pomocník, o kterém Vám taky brzy napíšu).


Složení esence

Český popis

Verdikt? Ať už máte vysušenou nebo mastnou pleť, nebo si prostě myslíte, že by si zasloužila větší dávku hydratace, vyzkoušejte tuhle kouzelnou lahvičku. Já ji používám měsíc a ubyla mi tak čtvrtina, pevně věřím, že její zázračné účinky nepominou a budu si moct třeba k Vánocům přát nové balení. :-)


Znáte řadu Super Aqua od Misshy? Používáte z ní něco?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

7 komentářů:

  1. Ano, ano. Došla jsem ke stejnému závěru. Na mastnou pleť je potřeba hydratace. Půjdu na to tedy přes lékárnu a jsem zvědavá, co to udělá. Snad taky budu klepat.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je on? Tvého srdce šampion. To složení je pro mě prostě děsivé. Budu tak už nadosmrti ochuzena o korejskou kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě mám jedno eso v rukávu. :) A to by mohlo sedět i Tobě, Šári. ;-)

      Vymazat
    2. Vážně? :D
      Nechám se tedy moc ráda překvapit!

      Vymazat