pátek 4. října 2013

Grace Cole, těší mě

Vítám Vás u nového článku, který si v hlavě "píšu" už pěkně dlouho... jen se pořád nějak nedostalo na to, abych ho nadatlila do klávesnice. Tak tedy, dneska je ten osudový den. Dnes Vás seznámím s dámou z Anglie, Grace Cole... lépe řečeno s peelingem značky nesoucí její jméno. Pohodlně se usaďte a pojďme se tomuhle krasavci společně mrknout na zrníčka. :-D


Grace Cole Tělový peeling s vůní melounu a grapefruitu (238 ml, cena: asi 80 Kč)
Když jsem spotřebovala poslední zbytky peelingu Balea z limitované kolekce Indian Chai a nikde jsem nemohla sehnat tehdy novinku s vůní podmáslí (to jako vážně?) a citronu, byla jsem fakt v koncích. Přestože pod minulým článkem jsem to popřela, na tom, že jsem na peelingy a masky zatížená, doopravdy asi něco bude. ;-)

Koncem června jsem vyrazila na lov do Tesca a popravdě jsem moc nečekala, že tam nějakého schopného kandidáta na koupi potkám. Jenže v tom... zjevila se Grace Cole. A solidní sleva 25% na celý její sortiment. Ehm, no... očuchala jsem všechny varianty a vybrala jsem kombinaci meloun a grep, voní totiž naprosto božsky!


Balení je klasická tuba z měkkého plastu, snadno z ní vymáčknete malé, střední i velké množství, přesně jak zrovna potřebujete. Peeling má gelovou konzistenci se středně hrubými zrníčky (trochu hrubšími než Balea). A co mě překvapilo, pravděpodobně jsou v něm schované nějaké hydratační složky, po poctivém peelingu celého těla nemám potřebu se ničím mazat a kůže mi zůstane krásně hladká a hebká. To, že pak sladce a zároveň svěže ovocně voním nejen já, ale i celá koupelna, je bonus navíc. :)

Složení: AQUA (WATER), POLYETHYLENE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, CARBOMER, BENZOPHENONE-4, PARFUM (FRAGRANCE), TRIETHANOLAMINE, BENZYL BENZOATE, CI 17200 (RED 33).

Konzistence peelingu

Verdikt je jasný, kdo jste taktéž ujetí na peelingy, neváhejte a běžte do něj! Podle mě je lepší než Balea a vydrží dlouho (používám ho třetí měsíc jednou nebo dvakrát týdně). :-) Nejsem si jistá, jestli se dá sehnat i přes net, ale v Brně v Tescu vedle Vaňkovky ho najdete bez nejmenších pochyb. A kromě melounu a grapefruitu můžete vybírat z vůní kokos a limetka, broskev a hruška, ananas a mučenka, jahoda a kiwi nebo mučenka a guava. Zaručuju, že "tu svou" si vybere každý. :-D

Obal a ilustrace na něm se povedly na jedničku

Používáte tělové peelingy? Který je Váš nejoblíbenější? :)

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

16 komentářů:

  1. jo tak na grace cole peeliny jsem už koukala kdysi na fragrance direct, zaujala mě hlavně nízká cena a fakt zajímavé varianty, třeba ananasová nebo jahůdková... pak jsem to tedy zavrhla, protože já nejsem moc na peelingy... ale ty vůně mě fakt lákají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jen kvůli té vůni, jo jo, to Ti schvaluju. :) A ta hydratace je taky příjemná věc. ;-)

      Vymazat
  2. To musí být nádherná vůně :)! Já peeling používám zřídkakdy, ale teď jsem objednala vanilkový z Avonu, tak se snad trochu polepším :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky že je. :) Od Avonu jsem peeling ještě nezkoušela, budu se těšit na recenzi. ;-)

      Vymazat
  3. Opět peeling? :D Jaké překvapení :)))) Jsem ráda, že jsi svou "závislost" nepřímo uznala a potvrdila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já jsem si toho doteď vůbec nebyla vědoma! Při prohlídce svých zásob jsem se naprosto regulérně vyděsila! :-D

      Vymazat
  4. Tak já používám trapně tu Baleu, no :-D Jinak já se už jakou dobu snažím sehnat peeling od Freemana, bohužel marně. Takže možná, když budu mít cestu do Tesca, mrknu na tento :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakýpak trapně, Balea je taky dobrá... ale Grace Cole má větší výběr a když už ji někde potkáš, nemusíš se bát, že jsou ty peelingy limitovaná kolekce. U mě typickej problém s Baleou - na něco si zvyknu, jdu si pro další balení... a leda houby seženu, protože už se to neprodává. :-)

      Vymazat
  5. Vypadá dost krásně! Nejraději bych ho snědla :D

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po prvním přičuchnutí jsem ho taky chtěla ochutnat. :-D Zatím se ale držím. ;-)

      Vymazat
  6. Ja mám len jeden telový peeling RITUALS ale už celkom dlho. Nejako nie a nie ho spotrebovať. Asi je bezodný alebo čo:D
    A tento fešák sa mi páči už len kvoli tej krásnej ružovej.
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezedný věci znám, moje tělový máslo od Baley je na tom stejně. :-D

      Vymazat
  7. Bože, úplně jsi mě na něj navnadila, musím se po něm mrknout, hned jak budu v Brně! :) Už aby to bylo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak dej vědět, jestli sis vybrala tenhle nebo jinou nádhernou vůni! ;-)

      Vymazat
  8. Ja som ten svoj od Grace Cole kupila tiez v zlave Tesco, ale maju ho u nas aj vo Fann parfumeriach. Mala som kokos&limetka a ta vona bola uzasna, akurat, ze na tele vobec nedrzala, co je skoda.
    lifeparade-by-bashi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokos a limetka zní taky dobře, jen je škoda, že teda nic moc nevydrží. Meloun a grep většinou cítím často ještě druhý den ráno (přiznám se, že s peelingem moc, lépe řečeno vůbec, nešetřím). :-D

      Vymazat