sobota 21. prosince 2013

Druhá várka štětců Hakuro

Pamatujete, jak jsem Vás na začátku září naváděla k nákupu štětců od Hakura, protože měli poštovné zadarmo? :) Sice nevím, jak Vy, ale já tu šanci chytila za pačesy a další tři kousky do sbírky si objednala. Uběhly skoro čtyři měsíce, štětce používám denně a chci se s Vámi podělit o své dojmy. Pohodlně se usaďte a můžeme začít...

Svrchu: Hakuro H55, Hakuro H24 a Hakuro H22

Hakuro H55 (cena: 289 Kč)
H55 jsem si pořizovala primárně k nanášení pudru a musím zcela neskromně říct, že jsem si líp vybrat nemohla. Štětec má syntetické, bezvadně jemné, štětiny a robustní dřevěnou rukojeť, se kterou se překvapivě dobře pracuje. V porovnání s F30 Large Powder štětcem od Sigmy je Hakuro menší, snadněji s ním zapudrujete třeba okolí nosu a taky vytvoří na pleti nádherně matný sametový finish (ne, fakt to nevypadá jako byste vymáchali obličej v mouce, čestný slovo). :-D

Detail štětce Hakuro H55

Hakuro H24 (cena: 195 Kč)
Abych pravdu řekla, há dvacet čtverku jsem do virtuálního košíku přihodila jako poslední, z velké části proto, abych dosáhla na hranici 500 Kč, od níž bylo poštovné gratis. Nic moc jsem od štětce nečekala, o to mileji jsem byla překvapená. Hebounké syntetické štětiny nemusím asi nijak obšírně rozmazávat, celkově kvalitní provedení štětce je pro mě u Hakura už samozřejmostí.

Jednoduše zkrátím své dlouhé vykecávání, Hakuro H24 je geniální společník pro práci se zapečenými tvářenkami (viz fotka níže). Na jedno máznutí naberete přesné množství tvářenky, aby byla vidět a zároveň jste ze sebe neudělaly Marfušu. Druhým dobře mířeným tahem přesunete barvu ze štětce na svá líčka a voilà, dílo je hotovo! :-)

Hakuro H24 a tvářenka MAC Sakura (vlevo) a Bourjois Cendre de Rose Brune

Hakuro H22 (cena: 195 Kč)
Hledala jsem štětec k vytváření jemných kontur (nos, spánky, hrana čelisti) a našla jsem ho v H22 od Hakura. Má stejně jako dva předchozí kolegové syntetické štětiny, možná krapet hrubší, ale pořád dost jemné. Dřevěná rukojeť se dobře drží a co jsem ještě opomněla zmínit, na matné černé části nejsou vidět otisky prstů (pro mé puntičkářské já obrovské plus).

Kromě konturování ho pak ještě občas používám na zapudrování korektoru pod očima, nanese přesně to ideální množství, aby prodloužil výdrž kamufláže mých nepříliš slušivých modrých pytlů, zabránil jejímu slévání do vrásek a přitom to celé nevypadalo blbě.

Hakuro H22 a sypký pudr Cosm'etika

Už je to trapné, ale všechny tři Hakuráčky doporučuju dál všema deseti. Pokud hledáte kvalitní štětce za rozumnou cenu, tak jste je právě našli. A dám za to klidně ruku do ohně. Konec hlášení. :-D


Dneska obzvlášť doufám, že se Vám budou líbit aspoň některé fotky, strašnou dobu jsem čekala na vhodné světlo a taky jsem se je snažila pojmout trochu originálněji. Veškeré připomínky uvítám v komentářích. :)

Které štětce (nejen od Hakura) jsou Vašimi favority?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

24 komentářů:

  1. Já mám dlouho doma sadu od Coastal scents a ani po roce nevypadá nijak moc použitě. :) Ale Hakuro bych moc ráda vyzkoušela, zatím tak okoukávám, který by se mi hodil. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně Tě chápu, já mám sice štětců relativně dost, ale pořád koukám na další a další značky... třeba Zoevu, bdellium Tools nebo taky Real Techniques... Měla bych se léčit. :-D

      Vymazat
  2. Achjo, od tý doby co k tobě chodím toho nějak moc potřebuju! Hakoro chci! :D
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se omlouvám... :-) A radši už nic neříkám, protože kdybych napsala, že Hakuro štětce nepotřebuješ a obejdeš se i bez nich, pěkně bych kecala. :-D A to teda nechci!

      Vymazat
  3. Ilu, nebudeš mi to věřit, ale já je ještě nemám :(. Nakupuju blbosti, ale Hakuráče ještě nevlastním. Pak je někde vidím (jako teď u tebe) a brečela bych závistí. Jak často mívají akci poštovné zdarma?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, já nakupovala na přelomu srpna a září. Další akci poštovnýho zdarma měli o víkendu v půlce října. S trochou štěstí bude třeba v lednu nebo v únoru zase další akční víkend. ;-)

      Vymazat
  4. Wow, tak ty vypadají skvěle! :) Navíc jako vždy krááásně nafocené :3

    OdpovědětVymazat
  5. Hakuro = nejlepší štětcová investice ever. Souhlasím, že H24 je na zapečenou tvářenku úžasný a závidím ti tu od MACu, ááách! Já teď chci u Hakura rozšiřovat sbírku očních štětců. Krásně se mi s nimi maluje ;). Krásné Vánoce, Ilko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Evelínko, a přeju i Tobě šťastné a veselé Vánoce! :-)

      Vymazat
  6. Já si ještě žádné pořádné štětce nepořídila, tyhle mě celkem lákají :). S tím světlem je to opravdu hrozné, pořád koukám na předpověď počasí, kde ukazují jak bude svítit sluníčko a ono stále nic =/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je načase, abys to napravila. :-) U nás svítilo slunko v sobotu... a od té doby je celý dny mlha jako mlíko...

      Vymazat
  7. Štetce sú moja závislosť! :D Ja som si kúpila bamboo sadu od Zoevy, ale hakuro ma láka čím ďalej viac, hlavne štetce na oči by som od nich rada vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bamboo sadu od Zoevy bych si taky nechala líbit! :-) Na štětce od Hakura už jsem si vypěstovala solidní závislost - vyzkoušíš totiž jeden a už nebudeš chtít jiné. ;-)

      Vymazat
  8. Jeee aj ty máš týchto krásavcov a ako vidím, si s nimi rovnako spokojná ako ja!
    Moja zbierka tu:
    http://lifeparade-by-bashi.blogspot.sk/2013/12/stetce-hakuro.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že máš sbírku o dost bohatší než já a jsem ráda, že vím o další Hakuro nadšenkyni! ;-)

      Vymazat
  9. Ty vypadají bombasticky a děláš jim opravdu skvělou reklamu, asi si nejaký pořídím :)


    nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem Tě zlákala... a dám ruku do ohně za to, že nebudeš litovat! ;-)

      Vymazat
  10. H22 néééé, to je přesně, co potřebuju a já koupila jinej a ten není to, co jsem chtěla, ach jo!! No tak už alespoň vím no... Teda, máš tady nádherné fotky, to je radost koukat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu. :-) H22 je úplně super, náhodou jsem se trefila napoprvé přesně do toho, co jsem chtěla. :-D

      Vymazat
  11. Sakryš do toho tvářenkového jsem se právě zamilovala :-), přesně ten tvar mám ráda a zapečenky zvlášť od Bourjois používám hodně....Asi jsi to tady už psala, ale páč jsem tu nová, tak se zeptám znovu, kdepak nakupuješ prosím mazlíky Hakuráčky? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítám Tě tady u mě, milá eM! :) Štětce nakupuju na českém e-shopu Hakura: www.hakuro.cz. ;-)

      Vymazat
    2. Děkuji za uvítání i za odkaz :-)

      Vymazat