neděle 20. dubna 2014

Pořádně nadupaný balík

Protože hrozně ráda píšu a hlavně fotím takové ty rozbalovací články a k objednání třeba Ladyboxu se už asi nikdy neodhodlám, rozhodla jsem se s Vámi podělit o to, co obsahoval LOHAS balíček pro všechny zúčastněné bloggerky. :-)

Obsah celého balíčku

Jako první jsem vytáhla zlatý sáček, podle popisu naplněný konopným proteinem. Z receptů, které jsem objevila na internetu, mě nejvíc zaujala konopná polévka. Plán je takový, že nenápadně zatajím, z čeho vlastně polívka je, a počkám si, co na ni doma budou říkat. Pražené konopné semínko se dá mlsat jen tak, můžete ho přidávat do salátů anebo do pečiva.

Konopný protein a konopné semínko Dr. Omega

Klání o nejtěžší věc balíku jednoznačně vyhrává diář na rok 2014 od firmy Moleskine. Je krásný, bytelný a o svém vlastníkovi říká, že toho má nejen hodně na práci, ale že má všechno rád zorganizované, jenže... já se Vám teda přiznám. Nekamarádím s diáři končícími v prosinci. Na přelomu roku mívám pravidelně nejvíce povinností a tahat s sebou dva diáře mi přijde jako holý nerozum.

Trn z paty mi vytrhly osmnáctiměsíční diáře od Albi, co začínají v červenci a končí v prosinci následujícího roku. Chápu, že je neekologické nechávat třetinu diáře prázdnou, ale já už to jinak neumím.

Diář 2014 od Moleskine

Prací gel a žlučové mýdlo (to tmavé) jsou výzva pro mě i pro mámu, společně se teď odhodláváme k tomu, abychom jednou místo klasického (a léty ověřeného!) prášku mrskly do pračky tyhle zázraky. ;-) Obě přitom víme, že kdo nic nezkusí, nic nezíská.

Vzorky eko péče o domácnost Ulrich

Konečně vyzkouším BioBachovky! Tak jsem se zaradovala, když na mě vykoukla tahle lahvička. Doteď jsem byla panem Bachem nepolíbená... a po důkladném očuchání musím přiznat, že to vlastně ani tolik nevadilo. Vivacité(s) je na mě příliš kořeněná, taková zemitá, až dřevitá vůně. Pátrání po dokonalém parfému stále pokračuje! :-D

Tester parfému les Fleurs de Bach

Jupí, můj kokosáček má nového kámoše do party! Kokosový olej - zvláště tenhle od Purity Vision - se nikdy neztratí a už se těším, až ho využiju do dalších experimentů s výrobou domácí kosmetiky (zasekla jsem se u tělového másla, ach jo). :-(

Kokosový olej Purity Vision

Do krabice se svíčkami ze včelího vosku nám nakrátko přibila čajová svíčka od Dipam. Už je zdárně vypálená a voněla krásně, ostatně jako všechny "včelí svíčky". Narozdíl od parafínových svíček nejsou nijak technologicky náročné na výrobu, včelí vosk není potřeba chemicky bělit, hydrogenovat, ani se do něho nepřidávají žádné umělé parfemace. A protože já jsem hlavně přes zimu totálně závislá na neustálém pálení svíček, oficiálně prohlašuji, že přecházím na ty ze včelího vosku. :-)

Svíčka Dipam

Co mi udělalo velikou radost, je bez pochyb hydratační krém od Logony. Ne, že bych měla krémů na vyzkoušení málo, ale po propadáku od Misshy se těším na něco přírodního, co bude doopravdy fungovat tak, jak slibuje.

Hydratační krém PUR Logona

Štětec Ecotools. Lovím ho po brněnských DM drogeriích už druhý měsíc. A nikde nic! Buď jsem slepá, nebo je chyba někde jinde. Každopádně, tenhle krasavec si mě získal, je jemňoučký a líčení s ním jde jako po másle. Doporučuju!

Štětec na stíny Ecotools

Revital maska a meduňkový krém od Dr. Hauschky! S obojím jsem nadmíru spokojená (mám vyzkoušeno z cestovní sady - zmíněna zde) a připravuju pro Vás rozsáhlejší recenzi, až všechno dopoužívám.

Péče o pleť Dr. Hauschka

Firming-Up Body Cream od BIO3T by se mi dozajista hodil v plném balení! ;-) Plavková sezóna se blíží... a tak jsem si odvážně vyhledala cenu plného balení (500 ml). No... 1 755 Kč mě posadilo na zadek. Asi budu radši poctivě cvičit.

Zpevňující tělový krém od BIO3T

Zklidňujícího tělového mléka od Weledy je 10 ml, což vidím na jedno namazání a zatím si ho šetřím. :-) Posledním dárečkem byl kupon na 20% slevu do e-shopu www.ahinsashoes.cz, který ještě nemám pořádně prozkoumaný.

Weleda Zklidňující tělové mléko Baby Derma

Děkuji magazínu LOHAS za skvělé produkty a vůbec za organizaci celého projektu.

Rozbalení stejných balíčků a taky přehled všech zúčastněných blogů najdete třeba u:

Krásné Velikonoce všem
přeje Ilka

30 komentářů:

  1. Skvělý balíček. Já sama mám zkušenosti jen se štětcem a ten je vážně super! Diář je úžasný, já si s 12 měsíčním pohodlně vystačím a nevadí mi na konci roku tahat dva... :D Připadám si pak víc důležitě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde jsi ten štětec kupovala? Já v kabelce bojuju o každý centimetr místa a gram váhy, takže jsem za superdlouhý diář hrozně moc vděčná. :-) Nad tím, jak důležitě nebo nedůležitě si připadám, jsem se ještě nezamýšlela. :-D

      Vymazat
    2. No, v Brně ne, tam jsem ho potkala až když jsem jej sehnala tady u nás v Kyjově. Jinak jsem je potkala na Maliňáku v Brně, tam nebývají tolik rozebrané. :) Hehe, já nad tím aspoň přemýšlím, když důležitá ve výsledku vlastně vůbec nejsu. :D

      Vymazat
    3. Já jsem je v Brně našla teprve dneska... a výběr byl teda žalostný. :-/

      Vymazat
  2. Tak to je povedený balíček :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosák je skvělý, nedám na něj dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, jako vždy máš všechno strašně hezky nafocené :) A mooc děkuji za zmínění v článku :3

    OdpovědětVymazat
  5. Ježiš, ten diář, na diáře jsem úplně úchylná!! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ten diář momentálně hledá novou majitelku... ;-)

      Vymazat
  6. to jsou úžasné fotky! jinak diář je pěkný, ale na mě moc tlustý a navíc v Moleskine by mi chyběly svátky, musím mít jenom ty české

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Natálko! :-) Vidíš, já jsem si svátků v Moleskine ani pořádně nevšimla, zaregistrovala jsem jen, že končí jako valná většina diářů v prosinci, a tím pádem končí i u mě. :-D

      Vymazat
  7. Balíček vypadá opravdu vymazleně, někdo si s ním evidentně dal vcelku práci. Jink jestli je ten diář ještě volný, drze bych se o něj přihlásila :-) Moleskine je moje srdeční záležitost...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakýpak drze přihlásila, budu jen ráda, když se ho, chudáčka opuštěnýho, někdo ujme. ;-) Napíšu mail. :)

      Vymazat
  8. Hodně povedený balíček. Jde vidět, že si na něm dali záležet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, je super, že můžu vyzkoušet spoustu neznámých značek. :-)

      Vymazat
  9. Co by sis představovala za diář! :) Mně Moleskin pořád láká, chodím se na ně koukat, ale ta cena...

    Balíček je krásný, skvěle sestavený, takový balíček by potěšil určitě každého :) A ty fotky... No jo, už vypadá můj komentář stejně jako vždycky:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správný diář podle mých preferencí má začínat v červenci a končit v červnu následujícího roku! ;-)
      A stejně jako vždycky mě Tvůj komentář moc těší, děkuju, Sabi! :-)

      Vymazat
  10. Jééé ten kokosový olej ! Ten si hrozně přeju vyzkošet, už si ho musím pořídit. Pěkné věcičky :)

    Nicole

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě musíš! Ale úplně vážně, je výbornej na tělo, na vlasy, dokonce i na jídlo... skoro zázrak! ;-)

      Vymazat
  11. Oh, to je nádhera!! Úplně ti to závidím, ale pořádně si to všechno užij a dej vědět, jak jsi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nádhera, kam se na něj hrabe Ladybox :-P..Přestože nejsem nijak zatížená na přírodní kosmetiku, z tohohle balíčku bych měla radost úplně ze všeho, je moc pěkně sestavený.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím, ale zase nemůžem Ladyboxu upřít, že pracuje trochu s jiným rozpočtem, těchto balíčků bylo "jen" třicet, Ladyboxů jsou stovky. Nedovedu si představit nějaký sestavovat... :-)

      Vymazat