sobota 10. května 2014

Maska spasitelka

Ahoj všem! Už docela dlouho jsem Vám nevnucovala něco, co doopravdy musíte mít - je načase to změnit! Značka Natura Siberica se v českých luzích a hájích před nějakou dobou definitivně zabydlela a teď si ji můžete koupit nejen v mnoha e-shopech, ale taky v pár kamenných obchodech s přírodní kosmetikou - konkrétní přehled najdete na tomto odkaze: Natura Siberica - Kde koupit.

Noční pleťová maska Natura Siberica

Natura Siberica Noční detoxikační pleťová maska (75 ml, cena: 129 Kč)
První balení téhle masky jsem si koupila přes Omlazení loni v červnu, druhé jsem objednávala už nevím odkud. Hned ze začátku mi udělalo obrovskou radost to, že texty v azbuce na obalu ještě umím přečíst. :-D Abyste rozuměli, čtyři roky jsem se na gymplu učila rusky a teď to všechno poctivě zapomínám.

Když už jsme u toho balení, rovnou se podíváme na složení masky, které je vypsané zboku na krabičce. Samozřejmě tu najdeme vodu s extraktem rozchodnice růžové (Rhodiola Rosacea), tužebníku jilmového (Spiraea Ulmarina), heřmánku lékařského (Chamomilla Recutita), měsíčku lékařského (Calendula officinalis), eleuterokoku ostnitého neboli sibiřského ženšenu (Acanthopanax senticosus), čajovníku čínského (Camellia sinensis) a dvouzubce trojdílného (Bidens tripartita).

K téhle přírodní bombě, která zlepšuje krevní oběh, zvyšuje metabolismus v buňkách a snižuje zánětlivost pleti, přihodili ještě vitamín P, ten přispívá k posílení a regeneraci pokožky, a elastin, který jí dodává pružnost.

Složení masky

Maska má lehkou gelovou konzistenci a světle hnědou barvu od obsaženého karamelu. Jemně bylinkově voní a příjemně chladí. Měla by se používat jednou až dvakrát týdně, a to tak, že před spaním nanesete tenkou vrstvu na očištěnou pleť.

Ukázka konzistence

Teď Vám svěřím tajemství, jak ji využívám já... Znáte ty dny, kdy večer (nebo třeba v noci po návratu z bezvadné párty) vysílením padáte na hubu a vypadáte jak chodící mrtvola? A přitom druhý den potřebujete vypadat trochu k světu? Já to v posledním roce řeším tak, že se doplazím do koupelny, umyju se a pokud neusnu ve vaně, naplácám na sebe tenhle zázrak a jdu spát.

Ráno se pak probudím a pokaždý mě překvapí, že nevypadám tak mdle a znaveně, jak se cítím. :-D Naopak, skoro se ani neleknu, jen co se v zrcadle uvidím. Pleť mám jemnou a naducanou. Když to ještě trošku vylepším make-upem, ani lidi, se kterýma se během dne setkám, neječí zděšením a neschovávají se přede mnou. A tomu říkám úspěch!



Byla by to krásná pohádka, kdyby... Natura Siberica tuhle masku nepřestala vyrábět. Jako naschvál! Něco si oblíbím a nazdar. Skončíme s výrobou. Na internetu je momentálně k dispozici pár posledních kusů. :-(


Moje klasická otázka na závěr je tedy jasná...
Neznáte nějaký podobný zázrak? Za všechny tipy a doporučení budu moc ráda!

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

33 komentářů:

  1. Při čtení článku jsem si říkala - hmm.. To vypadá vážně jako zázrak, nutně to potřebuju! :) A ty mě na konci takhle zklameš! :/ Podobný zázrak jsem zatím nenašla, bohužel, takže po protančené noci budu pořád vypadat jako mrtvola a lidi budou utíkat..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se koupit dá, buď na Lovebio.cz, nebo na Fyto-kosmetika.cz. :-) Taky mě to mrzí, že končí. :-(

      Vymazat
  2. týjo... mě tedy tahle maska nějak asi minula. ji mám doma snad už dva roky a pořád nejsem schopná se jí podívat na dno. stejně jako všechny ostatní spací masky, co jsem kdy zkusila, mě vysírá tím, jak lepí. + k tomu má účinky menší, než všechny ostatní spací masky, co jsem kdy zkusila. takže nevím... asi nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě lepí, trb? :-O Mně právě vůbec! Proto ji tak miluju... ulepenej pocit na pleti z duše nenávidím. :-/

      Vymazat
    2. no lepí. musím spát s ručníkem na polštáři.

      Vymazat
    3. Tak to pak naprosto chápu, že z ní neskáčeš metr dvacet jako já... :-)

      Vymazat
  3. já mám NS strašně ráda, ale nějak se nemůžu dopátrat, kde je ten kamenný obchod? to bych byla šťastná! já jsem byla v jejich firemní prodejně v Moskvě a bylo to tam úžasné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dneska dobře mimo. :-D Chyba je na mojí straně, čistě Natura Siberica obchod v ČR není, myslela jsem kamennou prodejnu Biooo v Praze, kde samozřejmě neprodávají jenom NS... omlouvám se za dezinformaci. :-(

      Vymazat
  4. Já nad ní pořád přemýšlela a pak nakonec nekoupila :/ a teď toho teda lituji ...a krásné fotky, fakt se ti moc povedly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, Jani! Po komentáři od trb mám trochu strach, že se tady rozplývám a přitom ta maska až tak úchvatná není. Mně ale doopravdy sedí jak prdel na hrnec, takže ve skrytu duše doufám, že ji Natura Siberica znova do sortimentu zařadí, třeba jenom s jiným obalem. :-)

      Vymazat
  5. Bych klidně něco od téhle značky vyzkoušela :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Od začátku článku jsem si říkala, že si jí musím koupit! Jaké zklamání přišlo v závěru, když jsem zjistila, že už není a nebude :D Bohužel mě nenapadá jiný podobný zázrak :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda. :-( A mrzí mě, že jsem Tě tak zklamala... v hledání náhrady budu intenzivně pokračovat! :-)

      Vymazat
    2. Dobře :)) Taky budu hledat :))

      Vymazat
  7. Já zkoušela ze vzorečku noční vyživující masku téže značky a velice příjemně mě překvapila. Myslím, že by do mohla být dobrá alternativa této. Já si určitě pořídím plné balení. Tak mrkni, třeba tě taky osloví :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš tu noční masku s anti-age efektem? Koukala jsem na ni, ale ten anti-age efekt snad ještě nepotřebuju... ;-)

      Vymazat
  8. jéééé :-/
    to jsi mi připomněla, že tu mám od nich ještě vzorek masky, zítra jdu do něj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, takový poklad musíš vyzkoušet! :-)

      Vymazat
  9. Chjo, první jsem si myslela že jde o vlasovou masku, na to slyším víc. :D Ale připomněla jsi mi, že si od nich musím něco pořídit.. Strašně jsem si zamilovala jejich zimní krém na ruce. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O zázračné masce na vlasy bude řeč brzy, mám tu jednu v záloze! ;-) Na zimní krém se mrknu, mohl by se hodit.

      Vymazat
  10. Teda, to musím vyzkoušet! :)

    Díky za recenzi!

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, čeká na Tebe poslední kousek na Lovebio.cz.
      A dneska do půlnoci mají slevu 10%, když zadáš kód MAMINKA. ;-)

      Vymazat
    2. Tak a maska je definitivně v tahu, vyprodaná jak na Fyto-kosmetice, tak na Lovebio. :-(

      Vymazat
  11. Od nich som este nikdy nic neskusala ale vela veci mam vo wishliste :)

    Pozývam na giveaway o vlasový balíček, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejvyšší čas přesunout nějakou věc z wishlistu do reality, Bianco! ;-)

      Vymazat
  12. No, jak si tak čítam, hovorím si, že by sa mi akože niekedy celkom zišla a na konci sa dozviem, že ju už nepredávajú? No vrelé díky! :D Natura Siberica ma trošku začala lákať až poslednú dobu, len neviem, čo by som od nich skúsila skôr. Možno vlasovú starostlivosť. Pleťovej kozmetiky mám teraz zásoby a momentálne si nadšene robím Ilcsi AHA jarnú pleťovú kúru, od ktorej očakávam zázraky. Iné výsledky neberiem! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím, Bashi! :-D Taky mě to kapitálně naštvalo. A ta jarní pleťová kúra od Ilcsi zní báječně! Závidím... :-)

      Vymazat
  13. To by mě zajímalo, proč firmy vždycky přestanou něco skvělého vyrábět. Asi mají pocit, že se to dostatečně neprodává a místo toho, aby na tom zamakali, tak se na to vykašlou. Podobný zázrak neznám (na ty zázraky moc nejsem :D ), ale ty na něco kápneš :). Jsem si tím jistá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by to taky zajímalo, skoro by mi stálo za to sepsat nějaký milý e-mail v ruštině a zeptat se přímo výrobců. Ale teď o zkouškovém ne, možná až o prázdninách. :-D Zatím budu hledat... ;-)

      Vymazat
  14. Thanks for your visit, Flavia! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ilko, mají ji na hairbeauty.cz, zrovna před pár týdny jsem tam objednávala a tuhle masku taky. Zatím jsem se nedostala k vyzkoušení, ale po Tvém článku ji jdu hned prubnout. :-) Potom se ozvu s dojmy, doufám že budu stejně nadšená jako Ty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju moc za tip, Jani! To já si asi půjdu nakoupit do zásoby. :-D A taky doufám, že Ti bude vyhovovat... budu ráda, když pak dáš vědět, jak Ti sedí. :-)

      Vymazat