neděle 27. července 2014

Kupa novinek od Sleeku

Chyběl Vám tady u mě Sleek? Neříkejte, že ne, vždyť naposled jsem Vás s ním otravovala v lednu! Taková doba... V dnešním článku to napravím, nových věcí je tentokrát vážně spousta a já si ani nejsem jistá, jestli je tu mám všechny. Ale snažila jsem se. ;-)

Sleek Bronze Block Light - zdroj

Bronze Blocky. Prvně jsem narazila jen na ten v odstínu Dark. A nijak mě nezaujal. Jenže pak jsem objevila i variantu Light a začínám o ní vážně uvažovat... vlastně by to vůbec nemusela být špatná věc, že? :-D

Sleek Bronze Block Dark - zdroj

CC krémy. Fenomén písmenkových krémů mě nepřestává fascinovat a skoro se bojím, u kterého písmene v abecedě to skončí. Zatím vím o EE krémech od značky Omorovicza, jejichž zkratka prý značí elemental emulsion, tedy elementární (= základní, jednoduchou) emulzi. Se zkoušením jsem ale pozadu, nejdál jsem byla u vzorečku DD krému od Julepu, který mi doslova sežral kus obličeje, naštěstí jsem ho nenatřela rovnou na celou tvář. :-(

Sleek CC cream - zdroj

Každopádně, zpátky ke Sleeku: jak je na tom s výběrem odstínů? K dispozici jsou čtyři, dva pro bělošky a dva pro černošky, asi. A přiznám se, sama bych nevěděla, jestli si koupit Fair nebo Light.

Odstíny CC krémů - zdroj

Co jde absolutně mimo mě, ale aspoň to zmíním, jsou lesky na rty Gloss Me. Světlo světa spatřilo rovnou šest nových odstínů, zleva: Angel Falls, Hawaii Honey, Maria Maria, Thai Orchid, Phoenix Rising a Forbidden City.

Sleek lesky na rty Gloss Me - zdroj

A teď to nejzajímavější - paletky očních stínů! Del Mar je složena z klasických dvanácti barviček, z toho tři nebo čtyři obsahují jemný shimmer, zbytek tvoří matné odstíny.

Sleek i-Divine Del Mar - zdroj

S ještě šílenější a odvázanější barevnou kombinací přichází brazilská paletka Rio Rio. Jsem v klidu, toto přece nepotřebuju. :-)

Sleek i-Divine Rio Rio - zdroj

Poslední novinkovou paletkou je Arabian Nights, taková sbírka třpytivých tmavých barev. Na denní nošení asi ideální nebude, ale podle mě by mohla být skvělá na slavnostní, třeba plesové líčení.

Sleek i-Divine Arabian Nights - zdroj

Co byste si z novinek od Sleeku vybrali Vy?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

23 komentářů:

  1. hmm, ten light block vypadá moc hezky :) jinak EEčko už má i Esteé Lauder, taky jsem zvědavá, kam až to zajde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, tak to vůbec nevím, že i Estée Lauder má EE krém! Koukám na to, prý Even Effect, dost dobrý. :-D

      Vymazat
  2. Ta paletka Rio Rio vypadá hrozně vesele:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, vesele ji úplně vystihuje. :-) Na mě je možná až moc rozdováděná. ;-)

      Vymazat
  3. Z těch tří paletek se mi nejvíc líbí asi Arabian Nights. A některé lesky na rty vypadají dost šíleně, zajímalo by mě, jaké jsou v reálu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na večerní líčení by se Arabian Nights určitě hodila. ;-) Těch fialových třpytečkových lesků bych se bála. :-D

      Vymazat
  4. Tu paletku a arabskou noci. Ale pro kamaradku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že kamarádce tím uděláš ohromnou radost. :-)

      Vymazat
  5. Light Bronze Block vypadá fakt dobře! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo! Fakt si ho musím koupit, to jinak nepůjde. :-D

      Vymazat
  6. Paletka Rio rio vypadá naprosto luxusně!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně u ní v hlavě svítí kontrolka "moc barevné". :-D Ale věřím, že se ostatním líbí. :-)

      Vymazat
  7. Už jsem si vybrala:) a to paletku Arabian Nights, jsem na ní moc zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  8. Takže bronzový bloček mám na cestě. No a Ilu, nechceš mě tady s tou Rio Rio paletkou provokovat, že ne? Nějak si říkám, že je tam moc růžové a to bych určitě neužila, ale to zase nemůžu říct zcela jistě :D. Nevím co mám dělat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem rozhodně neměla v plánu provokovat... jen, no... dobře, přestávám se vymlouvat! :-D To, jestli bys ji využila nebo nevyužila, přece nemůžeš vědět, dokud ji nebudeš mít doma, no ne? ;-)

      Vymazat
    2. Já jí doma mám a zas tak růžová není. Je úžasná a rozhodně bych se jí nebála :)

      Vymazat
  9. To jsem nevěděla, že už i sleek chystá CC... jinak mě moc zaujala ta poslední paletka. Na druhou stranu mi přijde, že je tam asi polovina stínů stejných jako v Garden of Eden, kterou mám... proto asi tuto nebudu potřebovat... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sleek se musí držet na písmenkové vlně, jinak by to nešlo. :-D Líbí se mi, jak sis to odůvodnila, taky bych při nákupech kosmetiky potřebovala tolik soudnosti a sebekontroly. :-)

      Vymazat
  10. Uff, ještě že tentokrát ses mi netrefila do vkusu, jinak bych musela zase utrácet.. Na Sleek mám slabost a ráda bych vyzkoušela třeba jejich rtěnky (zatím mám 3 paletky očních stínů).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně Ti rozumím, z těchto novinek taky nejsem zrovna odvázaná. Snad kromě Bronze Blocku. ;-)

      Vymazat
  11. Tak já to vezmu postupně :D. S bronzery jsem se nikdy pořádně nenaučila, takže přestože vypadají pěkně, jsou pro mě tabu :D. CC krémy mě vůbec nelákají a také se děsím, u jakého písmena tenhle hit skončí :D. Moc se mi líbí první dva lesky a ten fialový je boží! Bohužel (nebo bohudík) mám zásoby patlátek na rty na roky dopředu :D. Palety očních stínů jsou nádherné jako vždycky :), ale asi bych využila jen tu poslední a to ještě jen příležitostně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S bronzery to nesmíš vzdávat! Já jsem taky ze začátku vypadala, jako kdyby mi někdo dal z každé strany jednu po hubě, ale fakt je to jenom o cviku. ;-)

      Vymazat