pátek 18. července 2014

Záhadný balíček

Nečekala jsem zrovna žádnou zásilku ze svých impulzivních nákupů přes internet (fakt se to snažím omezovat!) a stejně mi minulý týden přistál ve schránce lístek, že jsem nebyla zastižena a na poště si mám vyzvednout balíček. Jako já? Jako od koho? Vůbec nic jsem nechápala. S talentem rozeného detektiva jsem přes Track&Trace vysledovala podací poštu a všechno mi začínalo být jasnější. A taky jsem se nemohla dočkat, až si pro balíček následující den pojedu. :-)


Šárka, která píše tenhle skvělý blog, mi nachystala pořádné překvapení a poslala mi kupu kosmetiky. Prostě jen tak. Udělalo mi to obrovskou radost a aspoň o kousíček z ní bych se s Vámi chtěla podělit prostřednictvím fotek.

Novinky z dílny Dermacol jsem si tajně přála vyhrát v nějaké soutěži (a že jich bylo!), ale věděla jsem, že to není nic, co nezbytně potřebuju. Takže bych si je sama určitě nekoupila. Šárka to rozsekla za mě a já je budu moct vyzkoušet! Jupí! ;-)

Zkrášlující fluidy Dermacol

Žádný neonový lak nevlastním. Dokonce ani nemám ve sbírce žádný oranžový lak. A poslední dobou chodím často od hlavy k patě celá v černé. Komplet černý oblečení a tento lak. Vidíte to taky? :-)

Neonový lak Dermacol

Moje úplně první věc od La Roche-Posay! Trochu se bojím, že na tento BB krém nebudu dost medium, ale určitě ho zkusím. Protože všichni víme, že kdo nic nezkusí, nic nezíská.

La Roche Posay BB Creme Blemish Balm

Sprcháček v cestovním balení od Yves Rocher už padl za vlast (rozuměj za moji čistotu, samozřejmě), voněl naprosto božsky a vůbec nevysušoval. Složení jsem sice detailně nezkoumala, ale moc přírodní nebylo.

Sprchový gel mango a marakuja Yves Rocher

Šárka mi v dopise napsala: „Sice je to Avon, ale není vůbec špatná. Uvidíš sama.“ Jó, Šári, já se ani nemusím koukat, líčím se řasenkou SuperSHOCK od Avonu už, ehm, tři roky? S malýma přestávkama, ale bude to tak. Její jediná chyba je, že není voděodolná, ale jinak je nejlepší. Takže ani SuperFULL stoprocentně nebude žádnej propadák. :-)

Řasenka SuperFULL Avon

Nepamatuju se, kdy naposled jsem si napustila vanu, děsně dlouho se v ní válela a na nic nemyslela. Meduňkový olej do koupele Kneipp je geniální záminka pro to, abych to napravila. Co nejdřív.

Olej do koupele Kneipp

Pytlíček, o kterém jsem si myslela, že schovává plátýnkovou masku na obličej, ve skutečnosti obsahuje hydratační masku na ruce s výtažky z meruněk! To potřebuju! Než si budu s někým důležitým třást pravicí, dopřeju rukám tuhle kúru a nebudu jednou za těžce pracující venkovanku (nebo jinak, buranku z dědiny). Možná. Ale jinak jsem burankou z dědiny moc ráda. :-)

Maska na ruce Purederm

Nakonec na mě vypadly ještě tři vzorečky, dva L'Occitane a jeden Natura Siberica. Definitivně mi došly slova. Ale přece jenom: Šári, kdyby Tě někdy přestala bavit práce, kterou teď děláš, zkus rozjet kariéru s nějakým beauty boxem. Šlo by Ti to určitě skvěle! Ještě jednou mockrát děkuju!

Vzorečky L'Occitane a Natura Siberica

Jak by se takový záhadný balíček líbil Vám?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

17 komentářů:

  1. Wow, tak mě by to určitě neskutečně potěšilo :-). Ja chci taky takový záhadný balíček :-D.
    Xoxolucyfashion.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak otázka je snad nadbytečná, ne? :) Každé by se líbil záhadný balíček! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, no... když mě tak po ránu nic chytřejšího nenapadlo. :-D

      Vymazat
  3. Jééé tak to by mě taky takový balíček potěšil! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Jééééé, já chci takýýýýýýýý!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem včera psala komentář a on tu není :/

    Říkala jsem, že tu něco chybí a že by mě zajímalo jak to dopadlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera ty komentáře nějak blbly, aspoň mně. Samolepku mám na nástěnce. ;-)

      Vymazat
  6. Téééda :) BB krém bych také chtěla vyzkoušet, ale tak - chudá studentka :D -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až se vrátíš z Irska jako bohatá studentka, napravíš to. :-) Já jsem ho zatím zkoušela dvakrát a je fakt dobrej, dokonce i odstínově mi sedí (mám ho ve verzi Medium).

      Vymazat
  7. Takový obrovský balíček! Musel udělat ohromnou radost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Najít doma takovýhle balíček, tak začnu skákat tři metry vysoko :D!

    OdpovědětVymazat
  9. Ráda bych viděla, jak vypadá ten super lak na nehtech ;-)

    OdpovědětVymazat