pátek 8. srpna 2014

Utržená ze řetězu

Za celý červenec jsem si pro sebe z kosmetiky koupila jen opalovací krém a antiperspirant. Samotnou mě to docela zaskočilo a asi abych to napravila, hned na začátku srpna jsem si udělala pořádnou radost. Baví mě číst na jiných blozích nakupovací články, tak jsem se rozhodla, že dneska, po dlouhé době, nachystám jeden sama. Nasedat... a jedem! :-)


První zastávka - Chytrá lékárna v Brně na Kobližné. V původním plánu bylo koupit jen rozjasňující korektor pod oči od Malu Wilz. Okukovala jsem ho tam už dvakrát a hodně se mi zalíbil jak barvou, tak konzistencí a krytím. Jenže... měli tam taky spoustu vlasové kosmetiky, a tak jsem si po poradě s moc milou paní lékárnicí vybrala ještě kopřivový šampon od značky Klorane.


Druhá zastávka - já a tvářenky. Není to zase tak dávno, co jsem neměla ani jednu. A současný stav? Čtrnáct kousků! Jenže to není vůbec pěkný číslo, takže přikoupíme ještě patnáctou! Normálka! :-D Na odstín Romantic Rose od Milani jsem měla zálusk přibližně od té doby, co jsem ho poprvé uviděla. Ale zjevně jsem nebyla sama, protože byl na e-shopu okamžitě vyprodaný. Počkala jsem si na naskladnění a společně se třemi jumbo tužkami Jordana už cestoval za mnou domů.


Třetí zastávka - moje první štětce Real Techniques! A rovnou celá sada Sam's Pick Set. Šíleně jsem se na ně těšila a o to větší bylo potom moje zklamání, když jsem zjistila, že nevypadají ani se nechovají, jak jsem si představovala. :-( Nejsou zdaleka tak jemné, ani tak robustní a přesně padnoucí do ruky jako Hakuro nebo i Sigma.


Čtvrtá zastávka - už poslední - dnešní balíček a v něm kromě jiného další tvářenka! Prosím, zarezervujte mi místo v léčebně pro duševně choré... Tato je od Sleeku, z limitky Aqua Collection v přenádherném odstínu Mirrored Pink. Vím, že mě to neomlouvá. :-)


A co Vaše nákupy? Vybrali byste si něco z těch mých?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

26 komentářů:

  1. no... já si za celý červenec koupila dvě mýdla (v koupelně na ruce došlo) a přišel mi balíček z iherbu se dvěma kusy. takže červenec byl asi nenakupovací tak nějak celkově. no a srpen je tragický i u mně, jakože košík s novými věcmi už mám úplně plný a to uběhl teprve první týden. takže si myslím, že asi normálka a místo v léčebně fakt nepotřebuješ!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, trb, když tak pak budeme v tom blázinci spolu, jo? :-D

      Vymazat
    2. Trb ty jsi nenakupovala??? Svět už není jako býval :-(

      Vymazat
  2. Ježiš ta Sleek tvářenka vypadá nádherně, tu potřebuju! :-)) Odkud jsi ji objednávala? A zkoušela jsi už ty jumbo tužky od Jordany? Jak se jeví? A můžu se zeptat, co stojí ten korektor z lékárny? Budu ho muset jít taky okouknout!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ji přes Votočvohoz, jinak už je asi všude vyprodaná. :-( Jumbo tužky jsem poctivě nafotila a hnedka vyzkoušela, pigmentace je super, vlastně mi přijdou úplně stejné jako NYX, co jsem zkoušela v Douglasu, až na to, že jedna stála jen 79 korun. A korektor stojí 329 Kč. :-)

      Vymazat
  3. ooo, to jsou úžasné nákupy! ten korektor Malu Wilz mě zaujal, jenže do Brna se jen tak nedostanu... :( jdu googlit swatche a e-shopy, případně poprosím kamarádku, protože na korektory jsem zatížená hodně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych o něm taky ráda slyšela víc, vůbec tu značku neznám...

      Vymazat
    2. Vaše přání je mi rozkazem. Už ho mám nafocený, poctivě zkouším výdrž a co nejdříve o něm napíšu více. ;-)

      Vymazat
    3. super, budu se těšit! :) a jinak... neovládla jsem se a taky už ke mně letí jedna tvářenka Sleek :D

      Vymazat
    4. Která? Která? Já mám od Sleeku vlastně "jenom" tři plus jednu v konturovacím setu. :-D

      Vymazat
  4. parádní nákupy!! :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou krásné nákupy!
    Ta růžičková tvářenka - mám dva kusy a jsou úplně úžasné. Hm, zpětně jsem naštvaná, že jsem nevzala tu výprodejovou za 150 Kč u Péti. No ale moje nákupy jsi už viděla, takže - ještě že jsem jí nebrala :-D
    Se štětcem RT jsem zažila stejné zklamání...a je to ještě horší když máš tu sadu viď :-( Mně ten můj (mám cestovní na bronzer) přijde hrozně řídký a strašně moc jemný. Použít se dá, ale po těch všech chvalozpěvech jsem čekala něco jiného. Zlaté Ecotools (doporučuji).
    Líbí se mi i tvářenka od Sleeku, no prostě nic z té tvé sady by mě neurazilo :-) A Klorane jsem používala, ten kopřivový, úplně s nadšením. Vlasy luxusní! Ale odnesla to pokožka hlavy, začaly se mi dělat lupy, po nějaké době od ukončení používání se to horkotěžko vrátilo do normálu. Ale to nechci strašit, jen má zkušenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten výprodej na Lovely Hair mě taky lákal, ale odolávala jsem, a pak už tam zbyly jen odstíny, které se mi nelíbily. :-)
      Ježiš, teď jsi mě s tím Klorane docela vyděsila, lupy by mi ještě tak scházely... o.O

      Vymazat
  6. Jůů, ta Sleek tvářenka musí být super. Já bych si akorát vybrala nějaký tmavější odstín. :) Klorane je taky super a pak se mi moc líbí ty štětce, ikdyž po té minirecenzi bych tedy raději Hakuro (nebo Sigmu, ale u té si více lidí stěžuje na padání chloupků).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mám štětců solidní sbírku a pořád mám nejradši Hakuro. Vůbec bych se nezlobila, kdyby rozšířili sortiment, abych mohla přikoupit ještě nějaké další. A všech ostatních, co mi vyhovují tak napůl, bych se s klidným srdcem zbavila. :-)

      Vymazat
  7. No velmi pěkně sis pokoupila :) Já se držím, poslední dobou jsem si koupila jen pár nových laků z limitek a jinak pečlivě likviduji zásoby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! A obdivuju Tě, Peti! Já už ty svoje zásoby budu muset začít rozdávat, abych s tím trochu hnula. :-D

      Vymazat
  8. :D Co k tomu říci, že? Nakonec jsi to moc hezky dohnala :). Tužky jsou naprostá bomba (teda alespoň podle mě). Co myslíš, Ilu, ty? No a k tvářence ti něco pak řeknu v soukromí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dohnala jsem to, samozřejmě! ;-) A souhlasím, ty tužky jsou prostě boží... a za tu směšnou cenu? Úžasný! :-)

      Vymazat
  9. Úžasné nákupy :)! Nejvíc by se mi líbily štětce :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Rory! Já jsem právě z těch štětců nejvíc rozpačitá... ale třeba si zvyknu. :-/

      Vymazat
  10. ja by som si vybrala asi tie štetce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já podruhé už ne. :-) Nějak si na ně pořád nemůžu zvyknout. :-(

      Vymazat
  11. Tak tuhle sadu štětců jsem dostala k vánocům a taky jsem z ní byla vykulená. Na obrázku vypadají líp než naživo. Jelikož jsem se teď doslova zbláznila do nové sady Zoeva (Rose Gold), tak chci tyhle prodat. Já je ještě ani nezačla používat. Hodně holek se mi diví, že se líčím levnými štětci, ale mě nějak ty drahý vždycky zklamaly, očekávala jsem od nich nějak víc. Zoevu jsem ještě neměla, ale RT, Sigma, Eccotools apod. mi na tu cenu tak skvělé nepřijdou. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta Rose Gold sada od Zoevy se mi taky hrozně moc líbí! :-) Ale furt si říkám, že štětců už mám plno a kdo to má pořád umývat? :-D Kdybych měla říct nejoblíbenější značku štětců, na plné čáře by vyhrálo Hakuro. :-)

      Vymazat