sobota 1. listopadu 2014

Narozeninový Beauty Bag

Zdravím Vás u prvního listopadového článku! Včera jsem kromě Halloweenu oslavila taky svoje narozeniny a jedním z kosmetických dárků, které jsem dostala, byl právě Beauty Bag (taštička s několika kosmetickými výrobky). Vybrala a vyzvedla jsem si ho sama a ráda bych se s Vámi alespoň prostřednictvím fotek podělila o to, co jsem v něm našla. :-)

Kompletní obsah mého Beauty Bagu

Beauty Bag jsem si objednala z e-shopu Kosmetika-USA, stál 349 Kč. Jako způsob dopravy jsem zvolila osobní odběr v Brně. Čekala jsem předání balíčku v nějakém obchodě nebo podobně, skutečnost byla ovšem trošičku jiná. Mailem jsme se domluvili na konkrétním dni a čase, dostala jsem adresu a šla jsem do paneláku hned vedle Mendlovy univerzity. Do osmýho patra.

Od pána jsem mezi dveřmi dostala nezalepenou nepopsanou bublinkovou obálku s taštičkou, zaplatila jsem přesně odpočítanými penězi, podle pokynů z e-mailu (taky Vám to zní trochu jako kdybych si někde kupovala drogy?). :-D Až když jsem byla zase dole, mi začal zvonit mobil, že jsem dostala špatný balíček a jestli se můžu vrátit nahoru. Napodruhý už naštěstí všechno klaplo.

Too Faced Frozen Lotion

Nebudu kecat, že jsem vydržela čekat s rozbalením až do pátku, musela jsem se podívat dovnitř hned na místě... jsem hrozná! :-) Jako první na mě vypadl Frozen Lotion od Too Faced, tedy třpytivá, hydratační a taky chladící a praskající tělová pěna. Na zimu fakt ideál. :-D Což o to, efekt na kůži dělá vážně pěknej, ale bez toho praskání bych se klidně obešla.

Detail aplikátoru pěny

Dál jsem vytáhla lesk na rty od mně naprosto neznámé značky Color Concept. Proti němu bych neměla žádné námitky, hezky ovocně voní, ale... obsahuje asi kilo obřích třpytek, takže s ním na rtech vypadám jako malá diskokoule. A hodně lepí, bohužel.

Color Concept Lip Gloss

Naproti tomu mě mile překvapil štětec na oční stíny Calvin Klein. Je příjemný, akorát velký, dobře se drží. Spokojenost veliká! :-)

Calvin Klein Eye Shadow Brush

Pro kosmetickou taštičku Clinique taky najdu využití, přestěhuju si do ní věci, které používám na denní make-up. Doteď jsem je měla v prastarém pouzdře od Gabriely Sabatini, a tak trochu jsem nechápala, jak většina holek ohrnuje nos nad dalšími kosmetickými taštičkami, já jich třeba doma zase tak moc nemám... ale teď už jsem spokojená.

Clinique kosmetická taštička

Ve velké tašce jsem našla ještě druhou, menší průhlednou taštičku, s milým nápisem Made in China. :-D Na jiných blozích jsem viděla, že uvnitř malé taštičky byla paletka se stíny a tvářenkou také od Clinique. Říkala jsem si, že mi ji zapomněli dát a psala jsem proto zprávu na Facebook Kosmetika-USA. Dozvěděla jsem se, že paletku dávali jen do omezeného počtu Beauty Bagů, každý týden je jejich obsah prý trochu jinačí. Bezva. Takže mám prostě smůlu. :-/

Malá taštička Clinique

V bílé piksličce byly schované tři ceramidové kapsle na oční okolí od Elizabeth Arden. Mají redukovat výskyt vrásek, otoky kolem očí a tmavé kruhy. No, určitě je vyzkouším a potom dám vědět, co se mnou provedly. ;-)

Elizabeth Arden protivráskové ceramidové kapsle pro oblast kolem očí

A zlatý hřeb Beauty Bagu - EOS Balzám na rty s příchutí Honeysuckle Honeydew (cukrový/medový meloun)! Voní mi jako melounové žvýkačky pro děti a bude tu o něm celý článek, až ho pořádně otestuju. :-)

EOS Lip Balm Honeysuckle Honeydew

Suma sumárum, až na komplikované osobní předání a zklamání z absence Clinique paletky jsem s Beauty Bagem vlastně spokojená. Spočítala jsem si, že produkty mají hodnotu asi 1040 Kč (hlavně kvůli pěně Too Faced za 539 korun!). Ale sama jsem si stejně chtěla koupit štětec od Calvina Kleina a EOS balzámek, takhle jsem k nim dostala ještě další věci na vyzkoušení. :-)

Detail EOS balzámu na rty

Co říkáte na obsah Beauty Bagu Vy? Líbil by se Vám?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

35 komentářů:

  1. Jé, té paletky je ale škoda! Mě beauty bag neláká, sice obsah je pěkný a bohatý, ale víš jak to je :) Raději si vyberu něco sama, ve skutečnosti bych brala jenom eos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, Sabi. :-) Mně se do noty trefili EOSem a navíc i štětcem, za oba bych zaplatila tolik, co za celý Beauty Bag.

      Vymazat
  2. Mám ho na svém seznamu přání a doufám, že třeba Ježíšek. No a záleží to kus od kusu, třeba tu pěnu moc nechápu :-) A škoda, že tam nebyla žádná paletka stínů, hrozně se mi líbila třeba ta od EL. Se vsadím, že bych ve svém bagu měla zase kdo ví co... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, nejsi sama, kdo tu pěnu tak úplně nepochopil, neboj. :-D Já jsem se taky hezky dlouho odhodlávala k tomu si Beauty Bag objednat, děsila jsem se toho, že pro mě zůstanou jenom nějaký zbytky. Zvlášť když na FB nedávno avizovali, že jich zbývá posledních 18... můžu být ráda, jak jsem nakonec dopadla. :-)

      Vymazat
  3. Jééé! Dodatečně všechno nejlepší! :*** :)
    Beauty bag je pěkný, nejvíc mě samozřejmě uchvátil Eos balzámek a moc se těším na samostatný článek. :) A když jsem četla ty zápisky z předání, fakt jsem si v hlavě říkala, že to je, jak kdybys kupovala drogy a přesně v tý chvíli jsem četla tu větu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, moc děkuju za přání!
      Článek o EOSu určitě bude... a vidíš to, jsme myšlenkově propojený! ;-)

      Vymazat
  4. Vyber sa mi paci. Som zvedava najma na recenziu Elizabeth Arden.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Ceramidové kapsle jsem si připsala na seznam námětů pro články. :-)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Ha! Toho barevného ladění jsem si vůbec nevšimla! :-)

      Vymazat
  6. Mně se moc líbí ta taštička a EOS, ikdyž tuto příchut už jsem měla. Lesk mi připomíná moje dětství :D. Uvažuju, že si někdy taky objednám. A dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :)!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za přání! :-) S objednávkou když tak neváhej, podle Facebooku jim zbývá posledních pár kousků.

      Vymazat
  7. Všechno nejlepší k narozeninám přeju! Hlavně zdravíčko a samozřejmě taky spoustu (nejen) kosmetických radostí. :-)

    O beauty bagu slyším poprvé. No, já bych si ho asi neobjednala, stejně jako jsem si nikdy neobjednala žádný z beauty boxů (až teď tu Misshu, která je konečně na cestě a po víkendu si pro ni jdu). Ale ten Tvůj je pěkný, taštička je krásná, EOS super (jsem zvědavá, jaké si od Tebe vyslouží hodnocení, já se na jeho vyzkoušení taky chystám), kapsle zajímavé na vyzkoušení, praskací pěna taková srandička, štětec vypadá použitelně, a ten lesk na rty, ten ve mně vyvolal pocit deja vu. Něco hodně podobně vypadajícího jsem měla před mnoha a mnoha lety. :-) Té prázdné taštičky škoda, to Ti tam mohli dát aspoň nějakou drobnost pro radost, že?
    A ten způsob vyzvednutí zněl fakt napínavě. :-) Jinak ale ten eshop má pěknou nabídku, asi časem něco objednám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Jani, za krásné přání!
      Téda, objednala sis Misshabox? Tak teď jsem ještě zvědavější, co v něm bude! Sama jsem se silou vůle udržela, protože produktů od Misshy mám ještě v zásobě hodně... :-) Co se lesku na rty týče, pobavila se nad ním i moje máma, prý něco podobného kdysi dávno měla. :-D Takže asi tak.

      Vymazat
  8. Mne by potěšil ten Eos, ale jinak nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi to jasný, však mně EOS udělal taky největší radost. :-)

      Vymazat
  9. No vypadá to zajímavě (ale ten popis předávání je fakt jako by sis kupovala drogy :D). Spíše by mě zajímalo, jestli je ten EOS pravý, ale tak snad jo :-) K čemu je dobrá ta pěna? Jen tak pro zábavu nebo to je sprchová pěna? Od Too faced o ní slyším poprvé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Klári! :-) Teď jsi mě trochu vyděsila tou pravostí nebo nepravostí EOSu, ale vůbec nevím, jak bych to poznala, takže jim prostě budu věřit. :-D Pěna je pro zábavu, třeba na ples, aby se Ti třpytil dekolt nebo tak. :-)

      Vymazat
    2. Tak snad bude pravý, taky nevím, jak se to pozná (někde jsem viděla porovnávací recenzi, a slečně se z nepravého EOSu udělala vyrážka okolo rtů, takže to asi poznáš rychle pokud to něco takového je). JO takhlee, já jsem si nebyla jistá, jestli to je na mytí nebo jak:-) Každopádně je kjůůt :-)

      Vymazat
    3. Tak to je super! Díky za kompletní vystrašení! :-D Ale já mám určitě originál. :-)

      Vymazat
    4. Tak to je super, těším se na recenzi, jestli EOS stojí za to :-)

      Vymazat
  10. Taštička je krásná.. ale z celého balíčku jsem tak nějak na rozpacích.. :) i když věřím, že štětec se nezratí a EOS radost udělá :) ale s tím předáním si mě teda fakt dostala.. :D tak trochu bych se asi bála takhle někam jít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, předání bylo takový, ehm, zajímavý. Ale fakt jsem ten balíček chtěla, takže jsem strach nechala venku přede dveřma a šla jsem. :-) Nicméně, příště už si radši připlatím za poštovný, jednou mi to stačilo. :-D

      Vymazat
  11. Ježkovy voči! Praskací třpytivý pudr na tělo - to chci!!! :D To je ale ptákovina! Jinak věcičky pěkný, mě by takový dárek určitě potěšil. A Ty jsi odvážná, že sis ho fakt došla vyzvednout - já bych asi měla pořádnej strach.
    (honeysuckle je zimolez, ale je fakt, že zimolezovo melounový balzám na rty zní divně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi, on to není pudr, ale pěna... a studí jako sviňa. :-D Děkuju za opravu, honeysuckle jsem vůbec neuměla přeložit. A nikdy bych nečekala, že v balzámu na rty bude něco jako zimolez. ;-)

      Vymazat
    2. Myslím pěna, píšu pudr :D Nedovedu si sama představit, jak by pudr praskal...
      Přiznám se, že taky moc nevím, co zimolez dělá a k čemu je dobrej... ale je poslední dobou celkem trendy. Za chvíli to bude novej arganovej olej a bude taky ve všem :)

      Vymazat
    3. Jo a dodatečně všecko nej nej nej!!! To bylo to první, co jsem chtěla napsat. A pak jsem viděla tu pěnu a nechala se nějak unést :D Doufám, žes měla krásný narozky a skvěle sis je užila.

      Vymazat
    4. Děkuju za přání, Romi! ;-) A jestli přichází doba zimolezu... tak to je úplně super! Máme obří keř na zahradě za domem, takže na tom začneme solidně rýžovat! A bude vystaraný! :-D

      Vymazat
  12. Tak to ti teda gratulujem k narodkám! beauty bag je krásny!
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  13. Opožděně přeji všechno nejlepší!:)
    Jinak tu pěnu chci, normálně si na takové věc vůbec nepotrpím ale mám velké nutkání jít s ji koupit!:)
    Jinak také bych potřebovala nějakou novou kosmetickou taštičku, ta moje je pro ostudu. A jsem zvědavá na ty kapsle, sice vrásky nemám ,ale za to hrozné kruhy pod očima, takže by něco bodlo:) Budu se těšit na recenzi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Gábi! Recenze kapslí bude brzy, další vlna písemek se nezadržitelně blíží, tak je budu moct vyzkoušet v opravdu drsným zátěžovým testu. :-) Na zkoušení kapsliček se těším... na ty testy už trochu míň. :-D

      Vymazat
  14. myslím, že by som ho oželela, eos balzám som vyskúšala a nepripadá mi ako niečo extra:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O EOSu chystám článek, taky jsem z něho úplně nepadla do vývrtky, je to škoda. :-(

      Vymazat