pátek 26. prosince 2014

Ježíšek se zbláznil!

Zdravím Vás u nového článku! Potom, co jsem si přečetla asi deset příspěvků se stejným tématem - "Co jsem dostal/a od Ježíška" - rozhodla jsem se být pro tentokrát součástí stáda a sepsat to taky. Vybrala jsem jen věci kosmetické, to, že jsem mezi dárky našla třeba novou pánev, inkousty do tiskárny nebo ponožky, by Vás, hádám, asi moc nezajímalo. :-D


Je toho hromada. Bez debat. A nedokážu jen tak říct, z čeho mám největší radost. Vlastně ne, úplně nejvíce mě potěšilo to, že mě má rodina a přátelé tak dobře přečtenou! Protože... jak jinak by bylo možné, že jsem si pod stromečkem z nenápadného balíčku vybalila parfém od Caroliny Herrery 212 VIP? Voní nádherně a Karl se konečně nebude cítit na poličce tak osamocen. ;-)

Parfémovaná voda Carolina Herrera 212 VIP

Pomáda na rty Bione s příchutí lesních jahod byla od Ježíška trochu sázka na jistotu, určitě totiž dobře věděl, že jsem ji už jednou měla a byla jsem s ní naprosto spokojená. Aby taky ne, když voní jako čerstvě utržená jahůdka! Naproti tomu zcela novou zkušeností bude propolisové mýdlo Naturinka a Perfect Cover Cream (ten název zní slibně!) od značky Janssen Cosmetics.


V pytlíčku s oranžovou mašlí byla schovaná medová plátýnková maska Missha, olej do koupele Stress-Free s vůní mandarinky a pomeranče od Kneipp a malinká čokoládka. Myslím si, že je to geniální "sada poslední záchrany" pro blížící se zkouškové období a odolávám, abych tu čokoládu nesežrala hnedka, ale teprve tehdy, až si to něčím (rozumějte úspěšnou zkouškou) zasloužím. :-)


Moje první věc od Laidbare! A rovnou zázračný krém proti akné! Jsem sakra zvědavá na ten rozdíl, co po jeho používání uvidím. Radost mám i ze vzorečku balzámu Skin Savior od One Love Organics, doteď jsem od nich taky nic nezkoušela. S obalem krému Laidbare perfektně ladí zelený lak na nehty Regina, od té samé značky je i řasenka The Best of Retro Style Mascara.


Překvapení na závěr, tři tutovky z dílny theBalm! Čelist mi spadla údivem a nemůžu se dočkat, až konturovací pudr Bahama Mama, neviditelný matující pudr Sexy Mama a tvářenku CabanaBoy pořádně nafotím a hned potom vyzkouším!


Děkuju všem svým Ježíškům, jste prostě úžasní!

A co jste dostali Vy? Pochlubte se v komentářích! ;-)

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

39 komentářů:

  1. Kde sa da kupit Laidbare? Zatial som nevygooglila e-shop.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.beautyville.cz/ :)

      Vymazat
    2. Přesně tak, Laidbare prodávají na Beautyville.cz. Díky, Luci, za bleskurychlou odpověď. :-)

      Vymazat
  2. Krásné dárky jsi dostala! :) Můj článek je už pár minut na blogu, tak se můžeš kouknout, jestli budeš chtít ;)
    Trio od the Balm vypadá úplně suprově! Doufám, že od nich taky jednou něco vyzkouším:) Budu se těšit na recenze:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, na článek s Tvými dárky se určitě podívám! ;-)

      Vymazat
  3. Na recenziu na CabanaBoy som teda veľmi zvedavá. Ja som tiež mala theBalm Vianoce, sesternica mi kúpila Sexy Mamu a ja sama som si nadelila Hot Mamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sestřenice má očividně dobrý vkus! A Hot Mama je taky moc pěkná barva, mám podobný odstín od Sleeku. :-)

      Vymazat
  4. Já si od theBalm brousila zuby na Mary-Lou nebo Cindy- Lou i když je pravda, že bych nepohrdla ani těmito:)) Tak jsme zvědavá na recenze + ještě na tu řasenku do Reginy:) Hrozně dlouho jsem o té značně neslyšela, ale pamatuju si, že na základce jsem od ní měla super lesky na rty:)

    A je super, že jsi spokojená!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozjasňovačům jsem (zatím) ještě zcela nepropadla. :-D Recenze určitě budou, sama jsem na tu Reginu zvědavá. ;-)

      Vymazat
  5. To jsi musela být hodná. :)) Krásné kosmetické dárky. Já jich letos pod stromkem moc nenašla, ale já si je naděluju průběžně celý rok, že ano... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trošku si myslím, že si to vlastně všechno ani nezasloužím... ale mám z toho obrovskou radost! :-)

      Vymazat
  6. Ty obaly The Balm jsou prostě boží! :D

    www.instagram.com/randomm_beauty
    blog.jana-mei.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky, Ježíšek přinesl samé super dárky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Laidbare mam taky a musim rict, ze pomaha proti akne. Ja jsem s touhle znackou spokojena, jeste bude recenze zatim pouzivam necely mesic.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to se těším, na používání krému i na recenzi od Tebe! ;-)

      Vymazat
  9. Krásné dárečky! Těším se na recenze!

    OdpovědětVymazat
  10. No teda! :-O To koukám, u nás doma ani nikdo neví, že něco jako kosmetika The Balm existuje, natož aby mi to někdo nadělil pod stromek :D Takže docela závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já jsem taky koukala jako vyoraná myš. :-D The Balm bylo letos zdaleka největší překvápko. :-)

      Vymazat
  11. Já jsem taky dostala mimo jiné i velkou spoustu kosmetiky, nejen od kamarádek, které mně mají přečtenou, ale taky od manžela, který mi koupil všechny vysněné kosmetické vychytávky a dokonce mi vybral i hodně věcí sám bez toho aniž bych o nich někdy mluvila a ve všech odstínech se trefil :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, takového manžela Ti může každá jenom tiše závidět, Maru! :-)

      Vymazat
  12. Tolik krásných věcí, musela jsi být vážně hodná :). Bahama Mama mám taky a jsem nadšená. Od theBalm jsem dostala letos paletku a je nejlepšíí :)!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím! Jen si nejsem jistá, jestli jsem byla tak moc hodná! :-D Už se moc těším, až to všechno pořádně vyzkouším. :-)

      Vymazat
  13. Ja dostala....no, nekdo nasel muj wishlist a dostala jsem VSECHNO. :-O
    Dosly mi slova, hodne veci od Inglotu, sety od Benefitu, od Saloosu, eosy, proste sila...byla toho plna krabicka a malem jsem omdlela. Pry jsem byla hodna :) A pak novy kompakt fotak, kabatek, ponozky, toaletku Guess. Letos se to nejak zvrhlo, tolik darku jsme si nikdy nedavali .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty brďo! Tak to věřím, že to s Tebou málem seklo. :-D Ale určitě jsi byla fakt moc hodná a zasloužíš si to! :-)

      Vymazat
    2. No, mám samozřejmě pocit, že to vůbec není zasloužené... :-D Ale tak teď tedy budu mít opravdu, opravdu kosmetický půst co se nákupů týká. :-)

      Vymazat
    3. To samé jsem si říkala taky! :-D Místo kosmetiky ale budu nakupovat oblečení, toho mám žalostně málo. :-)

      Vymazat
  14. Vypadá to, že jsi byla opravdu hodná :). Zajímalo by mě jaká bude ta řasenka. Nikde jsem jí ani neviděla.
    Já si svého "Ježíška" objednala sama a ještě vyčkávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, mám to úplně stejně, nejen, že jsem řasenku od Reginy doteď nikde neviděla, ale popravdě jsem ani nevěděla, že je vyrábí! :-D Jsem zvědavá, co sis objednala a jak s tím budeš spokojená. :-)

      Vymazat
  15. omg tri veci od the balm? zavidiiim:) ja som si vypytala jednu, ale akosi na nu moj jezisko zabudol :)) nevadi, snad o rok :) a super veci si dostala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Bianco! Třeba dostaneš The Balm k narozeninám... nebo ke svátku. :-)

      Vymazat
  16. Tak to je krásný ježíšek, ono opravdu potěší, když nás blízcí mají přečtené a trefí se dárečky pěkně do černého. Tady vidím samé lahůdky. Musím říct, že jsem taky dostala můj milovaný parfém, i když jsem si ho nadělila sama za darovaný finanční obnos a to se počítá :-), teplé ponožky byly taky, ale páč mám mizernej krevní oběh, tak mi udělaly radost taky a červený lak od Loreal Pure Reds udělal taky spousty radosti.
    Přeji Ti krásný a šťastný nový rok a hodně splněných snů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za krásný komentář, eM! A Tobě do nového roku totéž (a ještě zdraví, toho totiž není nikdy dost).

      Vymazat
  17. Ježíšek teď už sice není moc aktuální, když už máme plné obchody velikonočních zajíčků, ale datum komentáře jistě nevadí. :-) Já tedy v jarním rozpoložení zatím nejsem. Nádhernou nadílku jsi měla, to je paráda. Já si kosmetiku vždycky naděluju vlastně jen sama - i když je to dárek, výběr to bývá v drtivé většině můj vlastní. Myslím, že moji blízcí už to tak berou, že mně by si kosmetiku asi vybírat netroufli. Protože nikdo z mých blízkých není takový kosmetický maniak jako já (= nerozumí tomu :-D). I když vlastně od ségry jsem dostala šampon a kondicionér od Bione. :-)

    Od theBalm mám 3 tvářenky - Hot Mama, Cabana Boy a Down Boy a všechny je miluju! Sexy Mama mě oproti tomu tolik neohromila, prostě obyč pudr... Dobrý, to ano, ale zatím jsem na něm neshledala nic extra navíc. Od Bione jsem zkoušela balzám na rty konopný a fuj teda, ta parfemace! Jahodový mám Kiss My Face a to je lesní jahůdka jak vyšitá. Ten vzoreček One Love byl od beautyville? Já k objednávce žádný nedostala. Ale našla jsem v balíčku čokoládové srdíčko. :-) Objednala jsem krém na ruce Yes! Nurse v úžasném balení pro ségru k zítřejšímu svátku a pro sebe Laidbare sérum From Dusk Till Dawn. A jsem zvědavá, jak Ty zhodnotíš ten Spot the Difference. O tom korektoru od Janssen jsem někde četla, má to být nějaké hodně dobré. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že mi datum nevadí, já jsem ráda za každý komentář! Mě samotnou překvapilo, kolik kosmetiky jsem dostala, rozhodně jsem nečekala, že se do toho Ježíšek tak opře. :-D Jak píšeš, že Sexy Mama je obyčejný pudr... vidím to bohužel úplně stejně, čekala jsem od ní teda víc, dokonce na mně ani moc dlouho nevydrží. :-( Konopný Bione balzám je hnus, ten jahodový je jiná liga. Ještě je dobrý s lesním ovocem, ale jinak mě ty jejich parfemace moc neuchvátily. Vzoreček One Love Organics byl z e-shopu Beautyville, už ho mám skoro vypotřebovaný, vydržel fakt dlouho, stačilo ho špetička. Ale zachránce pleti si představuju asi jinak. :-)

      Vymazat