neděle 21. prosince 2014

Nakoupeno za podzim

Dneska ve 23:03 oficiálně začíná zima. A to je ideální příležitost zrekapitulovat si, co jsem během podzimních měsíců nakoupila nebo dostala. Podobný článek byl na blogu naposledy v srpnu, takže toho bude vážně hodně (varuju Vás předem, abyste pak nemohli říct, že jsem to neudělala)! Pohodlně se usaďte, uvařte si čaj nebo kafe a jdeme na to! :-)


Začnu pěkně z kraje: díky Šárce z blogu Šárčiny růžové brýle jsem měla možnost rozšířit svůj arsenál patlátek na rty o značku Revlon. Po velmi dlouhém vybírání jsem se rozhodla pro ColorBurst Matte Balm v odstínu Sultry a Lip Butter v barvě Sugar Plum. Oba kousky jsou naprosto skvělé a moc bych si přála, aby byl Revlon dostupný i v České republice.

Koncem srpna jsem v Rossmanu ulovila v nějaké akci dlouhotrvající rtěnku Essence (07 Natural Beauty), voděodolný matující pudr Prime and Fine od Catrice a letošní novinku té samé značky - Beautifying Lip Smoother.

Objevila jsem nejlepší řasenku, má to přímo v názvu, jmenuje se Best a vyrábí ji kosmetika MOJE. Kromě řasenky jsem pak dokupovala "obyčejné" věci, o kterých jste si tu už mohli přečíst, třeba suchý šampon Batiste nebo minerální peeling Lumene. Antiperspirant od Rexony jsem vyměnila za Adidas Fresh Cooling a byl to krok správným směrem.

K narozeninám jsem mimo jiné dostala šampon, protože moje spotřeba šamponů je prostě strašná. Vybírala jsem si ho sama a volba padla na mně zcela neznámou přírodní značku Unique Hair Care. Už se mu skoro koukám na dno, takže se brzy těšte na recenzi!


V listopadu jsem s kamarády poprvé v životě navštívila vídeňský Primark. Bohužel v G3 Shopping Resortu Gerasdorf není jen samotný Primark, ale taky spousta obchodů s kosmetikou... jako výsledek obrovského sebeovládání vidíte můj mininákup z drogérie Müller - úžasně vonící pleťovou vodu Terra Naturi a do zásoby jeden třešňový Carmex. ;-)


Dostáváme se do obličejové sekce - hledala jsem super make-up a našla jsem Flower Perfection od Bourjois. Kdybych neměla na nose šupinky, určitě by na mě vypadal líp. Pak jsem spotřebovala svůj milovaný Missha Perfect Cover a rovnou si koupila další. Taky jsem se vykašlala na malá balení odličovacích olejů od Saloosu a pořídila si jedno veliké. Ještě před návštěvou Primarku jsem si koupila mateřídouškovou pleťovou vodu Nobilis Tilia. A podlehla jsem očním stínům v tužce od Rimmelu, strašně smutně na mě totiž koukaly z výprodejového stojánku, nikdo, kdo má kosmetické srdce, by je tam za 50 korun nenechal! :-D


Od kamarádky Lucky jsem dostala lesk od Diora. Mám ho vystavený na poličce a pravidelně se jím kochám. Normální smrtelníci to nejspíš nepochopí, ale já z něho mám pořád obrovskou radost. Ta pigmentace je neskutečná!


V Marionnaud měli 30% slevu na Lagerfelda. A mně ten můj zrovna došel. Asi není potřeba, abych dodávala něco dalšího. :-)


Na blogu Little Gem u Natálky jsem vyhrála giveaway o voděodolnou tužku a lak na nehty od Bourjois. Z obálky na mě ale vypadly ještě vzorečky od Logony, L'Occitane a taky toaletní voda Crabtree & Evelyn. Mockrát děkuju, ještě jednou!


Dr. Hauschka mi nadělil vzorky mátové a solné zubní pasty, zatím jsem se ještě nedostala k tomu, abych je vyzkoušela. Od kamarádky Terez jsem dostala miniverzi Batiste suchého šamponu, který voní přesně jako Piña Colada! :-) A Lucka mi dala další vzorek J'Adore od Diora a Signoriny od Salvatore Ferragama. Ani si to všechno nezasloužím!


Úplně poslední věci, taky dárečky od Lucky... odstraňovač nehtové kůžičky a maska na ruce od značky Mavala. Děkuju, Luci!

To by pro dnešek bylo konečně všechno, doufám, že se Vám článek líbil a budu se těšit na komentáře. :-)

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

20 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Za půl roku, za rok... když se budu snažit, určitě to zvládnu! :-D

      Vymazat
  2. Woow! To je teda pořádná nálož! Na batiste šampóny jsem zvědavá, už jsem je několikrát měla v košíku a pak je zase vytáhla :D A pasty od Dr.Hauschky jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Batiste šamponech jsem už recenzi psala - článek je tady. :) A dokonce jsi pod ním v komentářích naznačovala, že si taky nějaký koupíš! Protože oni za to fakt stojí! ;-)

      Vymazat
  3. Ty rtěnky v matném obalu od Essence miluji - mám už 2 :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky nejspíš neskončila jen u jedné, za tu cenu jsou prostě skvělé. :-)

      Vymazat
  4. Mmmm, pekne, taky jsem nezahalela, i kdyz jsem mela stopku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, žádnou nakupovací stopku jsem si radši nedávala... takže vlastně ani nemusím mít výčitky, kolik toho tady mám. :-D

      Vymazat
  5. Jak já takovýhle články miluju!!! :) Je ten třešňovej Carmex třešňovej a mátovej zároveň? Nebo jen třešňovej?
    (Pokud bys měla potřebu dalšího Revlonu, máš cca týden na to, abys mi dala vědět. Dovezu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, Romi, že se Ti článek líbí. :-) Třešňovej Carmex taky obsahuje mentol (ale trochu míň než originál), myslím, že je to právě ta účinná látka, která dělá celý Carmex tak skvělým pomocníkem. Moc děkuju za nabídku, ale zatím zůstanu u dvou kousků Revlonu, i když bych nejradši skoupila půlku jejich sortimentu... musím se krotit. :-D

      Vymazat
    2. Díky moc. Jo, asi tam bude mít nějakej účel, ale když já ty mentolový patlátka na pusu tak nerada, blé...
      (Stěžuju si, ale jeden Carmex jsem už skoro vypotřebovala a druhej čeká v zásobě v šuplíku :D)

      Vymazat
    3. Úplně Tě chápu, taky zrovna neujíždím na "mentolový vlně". :-D Jenže Carmex je jediná věc, co mi dá zničený rty přes noc do kupy. Jo a k mentolu, dost mě překvapilo, že Matte Balm od Revlonu je taky fest mentolovej!

      Vymazat
  6. You have really great blog ! :)
    Would you like to follow each other on Bloglovin and GFC ?
    Just let me know in comment on my blog ;-)
    www.blog017.blogspot.com
    Kisses from Poland ♥

    OdpovědětVymazat
  7. jéé, není vůbec zač, jsem ráda, že se všechno líbí :)
    na tu řasenku se budu muset někdy podívat, ale já jich mám tolik... rtěnek taky (zrovna ta 07 je moje oblíbená)... pudrů taky. hrůza se mnou :D ale ten Adidas mám taky strašně ráda, jednak moc příjemně voní a fakt dobře funguje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu řasenku vážně vyzkoušej, pak zapomeneš na všechny ostatní a nebudeš chtít jinou (můj případ). ;-)

      Vymazat
  8. Tenhle článek mi nějak uniknul a to, že jsi byla v Primarku jakbysmet :)). Vypadá to, že se výlet pěkně vydařil a že jsi si ho i docela užila. A čučím jako vrána, že ty a Dior dohromady... To tedy vážně zírám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si piš, že jsem si výlet užila! :-) A Dioru se minimálně tenhle lesk doopravdy povedl.

      Vymazat
  9. Po Lip Butter od Revlonu toužím už dlouho, taky bych ho moc chtěla vyzkoušet. Stejně tak Carmex, jenže balzámů na rty mám teď doslova hromadu. A držím smutek za starou verzi balzámů od YR. Doufala jsem, že obsah verze Karité bude stejný jako u toho starého (který byl můj naprostý must have), ale neuvěřitelně mě naštvali, protože to prostě není ono!! Ach jooo....! Sakra. :-D Nedávno jsem ale na biooo.cz objednala Lip Rescue od Desert Essence (verzi s bambuckým máslem) a je skvělý. Tak mi ten starý od YR vynahrazuje.
    Říkáš, že Adidas je lepší než Rexona? Na tu já totiž nadám dopustit. Rtěnku Essence mám tu stejnou a ještě v odstínu Wear Berries. Pudr od Catrice je fajn, ale radši mám ten sypký (který jsem ale kupovala ve výprodeji a od té doby jsem ho už ve stojanech Catrice neviděla, stejně jako jejich skvělý BB - proč mi v poslední době všichni berou to co si oblíbím?!). Úplně nový Batiste mi nedávno spadl na zem a přestal fungovat rozprašovač, prostě jsem to mačkala a nic. :-( Nepřišla jsem na to, co s tím, tak jsem ho musela s těžkým srdcem vyhodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně mě štve, že se Revlon neprodává v našich drogériích, asi bych vykoupila polovinu stojanu. :-D Od YR mám vyzkoušený jen malinový balzám, s těmi novými jsem ještě neměla tu čest. :-) Pro mě Adidas lepší než Rexona určitě je, prostě funguje spolehlivěji. Kupuju buď tuto verzi Fresh Cooling, nebo 6 in 1 Cool&Care. Jestli Tě tím potěším, to, že si nějakou věc oblíbím a výrobce ji obratem vyřadí ze sortimentu, se mi stává často. A nesnáším to! :-D

      Vymazat