pondělí 2. února 2015

BioAroma proti celulitidě

Ahoj všem! Původně jsem dnešní článek chtěla pojmenovat trochu peprněji, třeba "Krém na krásný zadek" nebo něco podobného, ale když jsem při procházení statistik zjistila, že se někdo na můj blog dostal přes slovní spojení "nechutné akné", "olej úplně na všechno" (na co všechno, proboha?) a "prsa meruňky versus melouny" (o tom jsem nikdy nepsala!), radši si ty výstřednosti odpustím. :-D

BioAroma Krém proti celulitidě

BioAroma Krém proti celulitidě s rozmarýnem, cypřišem a černým pepřem (200 ml, cena: 595 Kč)
Krém jsem si objednávala zároveň s tím proti akné loni v červenci a musím říct, že mě trošku (dobře, hodně) zklamalo, když mi přišel v pomačkané odrbané krabičce. Já vím, že se někdy pošta k zásilkám nechová úplně nejvzorněji, ale druhý krém i celý balíček žádné stopy poškození nenesly, jen tenhle chudáček. :-( Skleněná piksla se šroubovacím uzávěrem, v níž je ukrytý samotný produkt, byla naštěstí zcela v pořádku, takže jsem to pak už nijak neřešila.


Konzistence krému si mě získala, směsice olejů v tuhém skupenství při styku s pokožkou doslova taje a dobře se roztírá. Je důležité krém nanášet na vlhkou kůži, jinak se úplně nevsákne a zamastí Vám všechno v dosahu.

Konzistence krému

Jak krém voní? Nádherně! Představte si, že se na Krétě procházíte cypřišovým hájkem, vlahý větřík od moře Vám povívá ve vlasech, a když se usadíte pod ten nejmohutnější z cypřišů, rozsednete snítku rozmarýny a pár kuliček pepře. A to je ta vůně! ;-)


Složení krému je nadupané oleji - vezmeme to popořádku: mandlový olej, hroznový olej, olivový olej, bambucké máslo, rozmarýnový olej, jalovcový olej, cypřišový olej, šalvějový olej, olej z citronové trávy, fenyklový olej, olej z černého pepře, geraniol, linalool a limonen, přičemž poslední tři komponenty jsou ze 100% přírodních esenciálních olejů.

Složení krému


Mažu si tímto krémem stehna a zadek posledního půl roku párkrát do týdne. V prvé řadě mám pocit, že jsem ho nespotřebovala ještě ani čtvrtinu (což je super zjištění, za ty peníze) a za druhé - fakt funguje! Jasně, nebudeme si tady nalhávat, že když budete celé dny jenom sedět na prdeli a nic nedělat, tohle Vás zbaví celulitidy. Tak to není. Ale pokud se rozhodnete nějak rozumně hýbat, sem tam si zacvičit (já osobně nemám ráda dřepy, ale výpady zabírají srovnatelně dobře), tenhle krém (a taky občasný peeling) Vaše snažení podpoří a výsledkem bude zadek a stehna bez jediné chybičky. Na to přísahám! :-)


Používáte něco proti celulitidě nebo Vás tento problém vůbec netrápí?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

34 komentářů:

  1. Ach, Bioaroma♥ Já zkoušela ten proti striím a taky jsem výsledky pozorovala! S celulitidou zatím moc problém nemám, ale dávám tomu rok, maximálně dva:D Jinak taky nechápu ty vyhledávací fráze - ke mně se lidi dostali např. přes spojení "muscle selfie", taky nechápu!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle já chápu naprosto jasně: z vaření domácí kosmetiky Ti narostou takový svaly, že pak budeš fotit "muscle selfie"! :-D

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že u tebe také zabodoval :) teda tu vůni si popsala pěkně :) To by měli použít na oficiální stránky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při psaní jsem si hned vzpomněla na Tvou recenzi, Jani. :-) A děkuju!

      Vymazat
  3. Hmm, vy mě lákáte všichni. Ne že bych nějak celu řešila, ale líbí se mi tvůj popis vůně. A o že to něco "robí". A léto se blíží, že jo :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že popis vůně zabodoval, snažila jsem se to vystihnout co nejvěrněji! ;-)

      Vymazat
  4. Všude na něj čtu chválu.. už jsem skoro přesvědčená, že ho potřebuju :o)) tak si dávám závazek, že spotřebuju to, co mám doma (na celulitidu, ne všechno, co mám doma :D) a jdu do něj..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní jako skvělej plán, Enko! Hodně štěstí ve spotřebovávání! :-)

      Vymazat
  5. Zatím jsem nikdy necítila potřebu používat přípravky na celulitidu, ale Tobě se teda podařilo nalákat mě. :-) Konzistence vypadá úžasně a vůni jsi popsala fakt moc hezky. Nejdřív jsem se vyděsila nad cenou, ale když říkáš, že to tak dlouho vydrží, tak to nad tímto mazadlem asi fakt pouvažuji. Jo a kdykoli někdo na blogu zveřejní hesla z vyhledávačů, dobře se bavím. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že jsem Tě nalákala, Jani, myslím, že tento krém stojí minimálně za zvážení. ;-)

      Vymazat
  6. z těch hesel nemůžu :D já mám samé nudné věci!
    a recenze úžasná - skvělé fotky, skvěle napsané, mám chuť si to hned jít koupit! a popis vůně... mm, úplně to cítím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si marně lámu hlavu nad tou poslední frází, nejde mi na rozum, kde by se to na blogu vzalo... ale cesty Googlu jsou očividně nevyzpytatelné. Buď ráda za svoje nudné věci! :-D A moc děkuju za tolik chvály, ani si to nezasloužím! :-)

      Vymazat
  7. BioAroma :) Já si teď od nich užívám pleťovou kosmetiku, odličovací olej, peeling, tonikum, na noc anti age krém a ještě mě čeká denní na smíšenou. Všechny věci jsou příjemné, voňavé, takže spokojenost.
    Z tělové jsem zatím nezkoušela nic, ale jak tak čtu, tak též stojí evidentně za pozornost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už je solidní sbírka BioAromy, já jsem proti Tobě začátečník. :-)

      Vymazat
    2. Já se trochu rozjela právě před Vánocemi při akci, dlouho jsem BioAroma chtěla vyzkoušet, takže jak jsem dopotřebovala nějaké produkty, tak jsem se vrhla na ni ;)
      Jsem ráda, že jsem si u Tebe mohla počíst zase o tělové kosmetice od nich.

      Vymazat
    3. Přidala jsem si Tě mezi sledované blogy a budu se těšit na spoustu recenzí výrobků BioAroma! ;-)

      Vymazat
    4. Jé, děkuju, to je milé ;) Jinak doufám, že jsi našla v popisku u mého profilu, že ty recenze budou na tom kosmetickém blogu, já mám totiž dva blogy. Kosmetický na vlastní doméně a druhý povídací tady na blogspotu.

      Vymazat
    5. Jo jo, našla jsem si ten kosmetický. :-) Jenom mi tam nejdou přidávat komentáře, asi mám něco špatně nastavené v prohlížeči. :-/ Ale na jiných blozích mi to normálně jde. :-(

      Vymazat
  8. to vypadá dobře, asi to zkusím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem Tě nalákala, stojí za to! :-)

      Vymazat
  9. Dobrá zpráva pro všechny, které chtějí Krém proti celulitidě vyzkoušet.
    Do 10.2. ho můžete koupit v akci za 449,- se slevou 25%.
    http://www.bioaromakosmetika.cz/Prirodni-kosmetika/krem-proti-celulitide-s-rozmarynem-a-cernym-peprem

    OdpovědětVymazat
  10. vypadá opravdu moc zajímavě :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  11. No to je nádhera! Na celulitidu používám jen pitný režim a sport, sem tam i sprchový peeling od Alverde, ale o nějakém podobném krému už dlouho přemýšlím .) Odkud ho máš, prosím?

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Celulitida mě trošku trápí, hodně piju vodu a cvičím, ale tento olej se mi líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli jsem Tě na něj dostatečně nalákala... teď ho mají v akci jen za 449 Kč. ;-)

      Vymazat
  13. I když už asi na nic proti celulitidě (kromě sportu) nevěřím, tohle se mi strašně líbí a láká mě ta vůně!! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvůli té vůni ho používám tak ráda, jinak tohle mazání docela flákám. :-D

      Vymazat
  14. Já si myslím, že ceulitida je výsledek způsobu života. A hlavně stravování. Věděli jste například, že nadváha nevzniká z tuků, ale především z cukrů. (nízkotučnému jogurtu se přidá cukr, aby tam vůbec něco bylo)... jeden příklad z mnoha.
    http://www.jimejinak.cz/
    A na podporu změny návyků pak mohou pomoci mastičky. například...
    http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?otazka=26

    Ať se daří. Vím, že to kolikrát není snadné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Celulitida je zčásti dědičná a jejímu projevení určitě napomáhá jak špatná strava, tak třeba i sedavé zaměstnání, nedostatečný pitný režim nebo málo pohybu (nebo všechno dohromady). Krém od BioAromy rozhodně není všelék, ale je to dobrý pomocník, alespoň podle mého názoru.

      Vymazat
  15. Já mám s přípravkama proti celulitidě špatný zkušenosti a stejně si je pořád kupuji:D A stejně to bude i u tady, protože si to tak hezky vychválila, že to nutně potřebuji. Plus ještě k tomu půjdu dělat dřepy, protože osobně nesnáším výpady:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kruci, tak když to mám na svědomí, můžeš pak žádat plnou finanční kompenzaci, pokud to nebude fungovat. ;-)

      Vymazat