pondělí 4. května 2015

Do Prahy za kosmetikou

Zdravím Vás u prvního (a doufám, že ne posledního) májového článku! Po měsíční odmlce jsem zpátky s hromádkou kosmetiky, kterou jsem si přivezla z pátečního výletu do Prahy, kam jsem vyrazila s Šárkou z blogu Šárčiny růžové brýle. Přes internet se známe skoro tři roky a teď jsme se poprvé viděly i osobně. A bylo to naprosto super! :-)

Můj pražský nákup

Poprvé v životě jsem navštívila obchůdek Lush. Musím přiznat, že to tam bylo krásně barevné, ale z roztodivné směsky vůní jsem teda do vývrtky úplně nepadla. Zaujala mě kultovní Mask Of Magnaminty a ještě o kousek více fakt, že existují dvě její verze. Jedna klasická a druhá samo-konzervační. Jaký je mezi nimi rozdíl? Mají jiný poměr ingrediencí a v klasické najdete methylparaben. V samo-konzervační, kterou jsem si nakonec koupila, žádné parabeny nejsou.

Lush Mask Of Magnaminty

V The Body Shopu jsem si chtěla jenom očichat všechny ty skvělé vůně... no, a jak to skončilo? Růžový grapefruit se mi zdál natolik úžasný, že jsem si domů odvezla rovnou to největší dostupné balení tělového másla. Ach jo! :-D

The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter

Zlatý hřeb odpoledne, pražská Sephora! Ne, že by v Brně Sephora nebyla, ale nějak do ní zapomněli umístit stojany značek Too Faced a taky Urban Decay, což je škoda. Velká. A ještě větší škoda bylo to, že zrovna když jsem se vypravila do hlavního města, stojan Too Faced v Palladiu byl téměř úplně vyprodaný a taky nějaký rozbitý. Asi mi to prostě není souzené. :-( Abych si spravila chuť, prohlídla jsem si všechny kultovní paletky Urban Decay, počmárala si celou ruku jejich skvělými 24/7 Glide-On Eye tužkami a po dlouhém přemýšlení rozšířila svou sbírku očních stínů o ten úplně nejvíc nejdivnější - odstín Solstice, který se z jednoho úhlu zdá hnědo-červený, a přitom z druhé strany hází modro-zelené odlesky - podívejte se na fotky níže! ;-)

Urban Decay Moondust Eyeshadow Solstice

Urban Decay Moondust Eyeshadow Solstice

Od Šárky jsem dostala Clinique Chubby Stick Intense v odstínu 08 Grandest Grape. Odteď už jsem teda opravdická beauty bloggerka, aspoň si to myslím! :-D Díky moc, Šári, udělalo mi to obrovskou radost! :-)

Clinique Chubby Stick Intense 08 Grandest Grape

Co by nejvíce potěšilo Vás? Těším se na Vaše komentáře. :-)

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

12 komentářů:

  1. No ten moondoust vyzerá skvele, chcelo by to nejaké líčenie :) Inak veľmi pekný nákup, tú masku by som vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, o nafocení líčení uvažuju už dlouho, ale nějak mi to nejde, chce to ještě hodně cviku. :-)

      Vymazat
  2. Óóó, Moondust... měli monostínů hodně? Já bych si asi nevybrala... ale počítám, že jeden moc levně nevyjde, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli jich dost, ale ty ceny... s 20% slevou mě tento vyšel na 440 Kč.

      Vymazat
  3. Teeeda supr úlovky,brala bych je všechny!;) UD mono stíny jsem byla už taky omrknout na živo a přijde mi, že bych využila snad všechny odstíny. I ty nejroztodivnější byly tak zajímavé a lákavé, že bych s nimi něco vymyslela.;) A Chubby Stick je teda neskutečnej, přesně takové barvy miluju.:)

    Zuza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem původně šla úplně pro jiný odstín toho monostínu, Lou mě nalákala na Diamond Dog... ale nakonec to vyhrál Solstice (i když bych si samozřejmě nejradši odnesla oba dva). :-D

      Vymazat
  4. Ha, díky čabyně jsi správná beauty blogerka? Tak to jsem od včerejška také! :D Paní u pokladny v douglasu mě přemluvila, aby si koupila menší verzi čubky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak to už jsme dvě, po tolika letech blogování! :-D Jak jsi s ní zatím spokojená? A který odstín máš? :-)

      Vymazat
  5. Ilu, musíme probrat jaký je ten stín a co dělá maska :).
    Hned jak bude trošku vlídnější počasí, jela bych znovu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, to rozhodně musíme, už teď se těším! :-)

      Vymazat
  6. čubiny jsou nejlepší, mají fakt super odstíny, snažím se jeden sehnat v nějaké levnější verzi, ale ty drogérkové je prostě nedokážou napodobit... jinak samé krásné věci, ty UD stíny sis vybrala moc zajímavé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Natálko! Já mám hodně ráda máslíčka na rty od Astoru... ale tu čubinu mám prostě i za tak krátkou dobu zkoušení ráda ještě o kousíček víc. :-) A asi bych chtěla i další odstíny. :-D

      Vymazat