neděle 17. května 2015

Jarní kosmetický haul

Nikdy bych nevěřila, že napíšu článek se slovem "haul" v názvu. Ale abyste rozuměli, nějakým záhadným způsobem se stalo, že jsem naráz vypotřebovala několik věcí a neměla jsem za ně žádnou náhradu. Šampon a denní krém jsem si musela půjčovat od mámy... a to jsem si chtěla říkat kosmetická blogerka! :-D No, všechno jsem teď bohatě napravila a přikoupila samozřejmě i něco navíc. :-)


Úlovky z dm drogerie - ano, běžně si kupuju dětské šampony Johnson's Baby, nejlíp se s nimi totiž umývají štětce! ;-) A taky hezky voní. Ústní vodu Dontodent jsem chtěla jenom vyzkoušet, tak jsem vzala zatím malé cestovní balení. A čistič štětců od Ebelin je napříč všemi blogy tolik chválen, že nezkusit ho by byl vyloženě kosmetický hřích. ;-)


Fyto-kosmetika.cz měla 26. dubna při nákupu nad 500 Kč dopravu zdarma. Vybrala jsem několik výrobků od Urtekram - krém na ruce a denní krém se severskou břízou, mycí gel bez parfemace, který několikrát doporučovala na svém blogu Yvonne a já už mu jednoduše dál neodolala. Mateřídouškové pleťové vody Nobilis Tilia mám třetí balení = je fakt skvělá!


Výsledek slevového šílenství v Rossmannu: nejlepší antibakteriální gel Carex, šampon a Sea Salt spray od Toni&Guy se 40% slevou, antiperspirant Rexona Maximum Protection dokonce za polovinu ceny. A na závěr tužka na rty Maybelline Color Drama v odstínu 210 Keep It Classy, o níž mluvila v tomhle videu ViviannaDoesMakeup a já ji prostě musela mít taky. :-D


Máte zkušenost s něčím z mých nákupů? O co jste svůj kosmetický arsenál v poslední době rozšířili Vy?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

24 komentářů:

  1. Měla jsme možnost vyzkoušet tu Rexonu a nebyla špatná, ale já mám asi nějaký negativní vztah k samotné značce, takže mi to nepřišla jako žádná hitparáda.

    A chci ten Sea Salt spray a ráda bych vyzkoušela i nějakou z tužek Color Drama.

    Jinak já se teď zamilovala do sprcháče Dove go fresh restore body - Blue fig & orange blossom. Dlouho jsme neměla sprcháč , který tak krásně voněl, že kdybych an to měla čas a mohla se sprchovat tak 4 za den, tak kvůli němu budu:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip na ten sprchový gel, určitě si ho půjdu očuchat do nějaké drogérky! Vůbec si nedovedu představit, jak by mohl vonět modrý fík v kombinaci s pomerančovým květem... nechám se překvapit. :-)

      Vymazat
    2. Já ani nejsem schopná tu vůni popsat, ale už mám třetí balení :))

      Vymazat
    3. Tak to už o něčem vypovídá! ;-)

      Vymazat
  2. Rossmann kupónky, koukám :D Já mám také v plánu tam skočit a něco na ně ulovit, už se to vážně vyplatí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, přesně. :-D 40% sleva dělá z Toni&Guy cenově přijatelnou značku, tak jsem toho musela využít. ;-)

      Vymazat
  3. Ta tužka na rty je skvělá. :) A pro Rexonu si taky zaběhnu, kuponky mi tu leží. :)
    Jsem zvědavá na solný sprej, měla jsem dva a efekt nic moc (spíš nic:)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, An.! Já jsem na účinky toho solného spreje taky hrozně zvědavá, žádný jsem ještě nezkoušela a mám vlasy úplně rovné, tak jestli s nimi aspoň něco svede, bude to každopádně úspěch. :-)

      Vymazat
  4. Tu tužku od maybelline chci vyzkoušet :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji doporučuju, zatím se mi zdá skvělá! ;-)

      Vymazat
  5. jé, tak doufám, že s gelem budeš spokojená :). A těším se na recenze ostatního, hlavně ty další věci od Urtekramu! Jinak ten ebelin čistič jsem chtěla taky, ale nikde jsem ho v DMku nenašla! Kde je :))? Možná byl tehdy vyprodaný... tak mám zas podobný odsud, taky alkoholový, ale zbytečně mnohem dražší, příště ho už musím ukořistit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pevně věřím, že spokojená budu. :-) Já jsem čistič na štětce taky hledala dlouho, nakonec jsem ho objevila vedle odlakovačů na nehty a štětců. Ale hádám, že v každém DMku to bude trochu jinak uspořádané. Hodně štěstí při hledání!

      Vymazat
  6. Detské šampóny sú pre štetce naozaj najlepšie, ostatné šampóny sú na tento účel veľmi slabé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně spíš přijdou ostatní šampony moc silné, asi nejvhodnější by byl šampon přímo na štětce, ale zatím mi stačí tyto.

      Vymazat
  7. já bych chtěla, aby se mi stalo, že něco dodělám a nemám náhradu, protože mám poslední dobou pocit, že se mi ta kosmetika v krabicích množí sama od sebe :D mateřídouškovou vodu od Nobilisu teď dodělávám a nepřišla mi až tak skvělá, hezky voněla, ale vlastně jsem nepozorovala žádný efekt. ale na vlasy jsem ji taky zkoušela a hezky zklidnila a odmastila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase občas toužím po té kosmetice, co se množí sama v krabicích. :-) Ale pak si stejně řeknu, že toho mám i tak dost. A na vlasy jsem tu mateřídouškovou vodu ještě nezkoušela, musím to napravit!

      Vymazat
  8. Pěkné nákupy, mycí neutrální gel mám také, bohužel nadšení nesdílím :/ jsem zvědavá co ty na něj. Jinak rexona je klasika, ted jí mají i v dmce za polovinu s kuponkem. A šampon jsem také neodolala a koupila na objem i na blond se slevou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Jani, zatím jsem ten mycí gel zkoušela jen jednou, takže ještě moc nevím, ale doufám, že mi sedne. :-)

      Vymazat
  9. Ilu, jaký je nakonec ten mycí gel? A jak jsi spokojená s krémem na ruce? U nás ve stojanu tyhle Maybelline tužko/pastelky vůbec nemají :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, o mycím gelu nechci vynášet předčasné soudy, použila jsem ho zatím jen jednou, ale dám vědět. :-) Krém na ruce na vyzkoušení ještě čeká... a ohledně pastelek, napíšu Ti! ;-)

      Vymazat
  10. moc pěkné věcičky :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím, že tuhle ústní vodu jsem zkoušela, ale něco mi v ní nesedlo. Maximum Protection miluju! :)
    Hned si Tě jdu dát do oblíbených, protože se mi tady fakt líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ta ústní voda docela vyhovuje, ale už jsem měla i lepší. Rexona je nejen na léto jasná volba. ;-)
      Moc děkuju za milý komentář i za odběr, udělalo mi to radost!

      Vymazat