sobota 23. května 2015

Štětce z Poštovnézdarma.cz

Vítám Vás u dalšího článku! Na přelomu března a dubna jsem si na stránce Poštovnézdarma.cz vybrala k recenzi sadu kosmetických štětců. Po třech týdnech čekání mi do schránky doputoval malý balíček popsaný znaky, které více než cokoliv jiného připomínaly rozsypaný čaj, a mně začínalo být jasné, odkud vítr vane. :-)


Sada 4 ks kosmetických štětců na oční stíny (cena: 129 Kč zde)
Po vybalení z igelitového obalu mě přes nos praštil pořádný chemický smrádek, asi jako kdyby štětce někdo slepil, rovnou je hodil do obálky a poslal na cestu. Nechala jsem je tedy pár dní vyčichnout, pro jistotu je třikrát umyla a vydezinfikovala. Patřilo by se určitě taky zmínit, že během celého čisticího procesu nepustily štětce ani chlup. Fakt ani jeden!


Štětce mají husté, velmi jemné syntetické štětiny upevněné kovovým spojem v rukojeti. U té si netroufám odhadovat, jestli je dřevěná nebo není, možné je všechno. Do ruky padnou perfektně, neváží moc ani málo a dobře se s nimi manipuluje. Sada obsahovala celkem čtyři štětce, jeden střižený úplně do roviny, druhý zkosený, třetí zastřižený do kulata a čtvrtý do špičky.

První dva zmíněné štětce používám k nanášení korektoru a k preciznímu konturování. Korektoru naberou úplně akorát, krásně ho zapracují a vytvoří slabou vrstvu, která ale zakryje přesně to, co má. Co se týče konturování, hlavně tím zkoseným se dají vykreslit všechny detaily, třeba když si po vzoru Kim Kardashian budete zužovat nos. :-D


Třetí štětec je docela velký chlupáč, využívám ho k blendění stínů na očním víčku, pár tahy totiž zastane práci, co mi menším štětcem trvá o poznání déle. Přiznám se Vám, že pro poslední kousek ze sady jsem zatím tu správnou funkci nenašla, k nanášení stínů se mi zdá moc veliký, na korektor zase příliš malý, takže tráví většinu času zavřený v pouzdře.


I přesto, že jsem si od štětců mnoho neslibovala, nakonec používám celkem pravidelně tři ze čtyř a jsem s nimi spokojená. Žádné chlupy z nich pořád nepadají, už ani nesmrdí, a dokonce na nich není ani nějaký fejkovní název známé značky, prostě mají na rukojeti napsané Maange, což mně osobně neříká vůbec nic. Pokud hledáte štětce k podobným účelům jako jsem popsala výše v článku a nechcete za ně utratit majlant, s klidným srdcem Vám tyto můžu doporučit. :-)


Co na štětce říkáte? Máte nějaké podobné? A nakupovali jste někdy na Poštovnézdarma.cz?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

22 komentářů:

  1. Mám ten na blendění od stejné značky z ebay a za poslední rok a půl co ho mám taky nepustil jediný chlup a přiznám se, že jsem s ním mnohem spokojenější než se štětci 6 krát tak dražšími. Ale ono fakt záleží na jaký člověk narazí kus. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rok a půl? Tak to je paráda! Jestli mi taky vydrží tak dlouho v pořádku, budu šťastná jak blecha. :-)

      Vymazat
  2. Já jsem si zrovna včera na jednom americkém eshopu, co mi nabídl produkty k recenzi vybrala, kromě jiného, i tu samou sadu štětců, jen v růžové :-) Nebyla jsem si jistá, jak to bude s kvalitou, ale teď už aspoň vím, že se na ně můžu těšit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, vybrala jsi dobře! ;-) Jsem moc ráda, že pro Tebe recenze byla užitečná.

      Vymazat
  3. Na eshopu jsem ještě nenakupovala, musím omrknout, co vůbec nabízejí... :)
    O těchto a podobných štětcích čtu čas od času celkem dobré recenze, párkrát jsem měla téměř totožnou sadu od Jessup v košíku na ebayi, ale zatím to nikdy nedopadlo. (Zajímalo by mě, jestli jen vyrobí stejné štětce a potom na ně natisknou jiné logo nebo jim křivdím...) Jelikož jsem nedávno prováděla update štětcové sbírky, asi akutně žádné nepotřebuji, ale líbí se mi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že je to přesně tak, jak píšeš. Někde v Asii vyrobí pár krabic naprosto totožných štětců, ale na jedny natisknou logo Jessup, na druhé třeba Maange a na třetí něco úplně jiného. :-D

      Vymazat
  4. Tak a už vím, kde si pořídím štětce ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost, snad Ti budou taky dobře sloužit! :-)

      Vymazat
  5. Všimla som si, že veľa blogeriek spolupracuje s postovnezdarma.cz :) Sú naozaj takí, že nadviažu spoluprácu s takmer každou? :) Resp aká bola vaša komuniácia? :) (toto nie je hate)
    Inak štetce vyzerajú naozaj v pohode, za tú cenu určite, majú pekný jednoduchý dizajn :) Ja sa v blízkej dobe chystám na kúpu nejakých štetcov, tak zvážim aj tieto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni mají na stránkách přímo sekci pro blogery, pokud Ti tam blog schválí, můžeš si pak vybrat nějaký produkt a dostaneš ho zdarma k recenzi. Ze začátku jsem tomu moc nevěřila, ale po třech týdnech mi vážně došel balíček se štětci, takže jim to asi funguje dobře, byla to pro mě další zkušenost. S žádným konkrétním člověkem jsem kvůli téhle spolupráci nejednala, všechno probíhalo přes platformu na jejich webu. :-) Snad jsem odpověděla na všechno, co Tě zajímalo. :-)

      Vymazat
  6. Zajímavé štětce... za tak málo peněz, tolik muziky, jak se říká :-) Vypadají slibně, možná se na mrknu ;-)

    Klára
    NARA // czech fashion
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle rčení na ně přesně sedí, samotnou mě příjemně překvapily. :-)

      Vymazat
  7. Já jsem taky narazila na levné a super štětce :)
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A podělíš se s námi o to, kdes na ně narazila a co je to za značku? :-)

      Vymazat
  8. Vypadají fajnově, ale já jsem stejně líná používat štětce :D :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak... třeba časem dojdeš na to, že štětce jsou vlastně super a líčit se s nimi je mnohem pohodlnější. :-)

      Vymazat
  9. Nj, tak to asi bude přeposílané z Ebaye, takže nejspíše bude jedno kde je koupit. Možná jsem více pro ten Ebay, kde už mám odzkoušeno i vrácení peněz při nedodání zboží nebo dodání něčeho jiného atd..
    jinak štětce vypadají hezky, musím omrknout jaké ještě další mají od téhle "značky" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, taky si to myslím. Já na Ebay ale nenakupuju, tak jsem tohle uvítala jako variantu, přes kterou se k výrobkům normálně nabízeným právě na Ebay můžu dostat. :-)

      Vymazat
  10. Jsem překvapená, že takhle levné štětce fungují. Mám zkušenost, že čím levnější, tím horší. Změně této zkušenosti bych se vůbec nebránila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě jejich kvalita hodně překvapila... a jsem za to moc ráda! :)

      Vymazat
  11. Ty se mi moc líbí! :D (Jsem opravdu hrozný štětcový maniak)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto Ti rozumím, ještě chvíli a budu moct štětce sama prodávat, kolik jich už mám. :-D

      Vymazat