čtvrtek 15. října 2015

Karl Lagerfeld Private Klub

Zdravím Vás u dalšího článku! Karl Lagerfeld uvedl letos v květnu na trh další vůni, tentokrát s názvem Private Klub. Když dorazila do našich parfumérií, dlouho jsem sama sebe přesvědčovala, že ji nepotřebuju. A pro jistotu ji ani nepůjdu vyzkoušet (co kdyby se mi zalíbila?). Jenže co čert nechtěl - kecám, on to určitě chtěl - tester nového parfému se ke mně dostal tak jako tak. :-)

Karl Lagerfeld Private Klub parfémová voda pro ženy

Karl Lagerfeld Private Klub Eau de Parfum (85 ml, cena: 1 850 Kč)
Flakón dámské verze parfému je zahalený do zlatého hávu, sklo doplňují kovové detaily v barvě růžového zlata. Celé to působí jednoduše, a přitom velmi luxusně. Můžu říct, že původní verze parfému, limitka Paradise Bay a tento krasavec vyskládaní vedle sebe na poličce vypadají fakt parádně, jsou si podobné, ale přitom je každý výjimečný. To samé platí o vůních v nich ukrytých.


Podle oficiálních zdrojů byla vůně stvořena pro mladou sexy ženu, která si užívá nespoutaného nočního života ve víru velkoměsta. Když vejde do místnosti, jako mávnutím kouzelného proutku se všechny páry očí upřou na ni a všichni ví, že kde je ona, tam to žije.


No, to by byla pohádka na rozehřátí, ale jak Private Klub voní doopravdy? Kompozice parfému vypadá takhle:
  • Hlava: citrón, růžový pepř, bergamot
  • Srdce: růže, fialky, magnolie
  • Základ: kašmír, mandle, pižmo


Já na sobě nejdřív cítím kapku citronové šťávy. Na druhý nádech už sedím v zahradě plné květin, je teplo, sluneční paprsky mě šimrají na tvářích a záhony růží se táhnou od nevidím do nevidím. Vzadu u staré zdi vidím magnólie. Když se dostatečně pokochám vší tou krásou, trošku se ochladí. Zachumlám se do kašmírového svetru a z misky na stole si naberu plnou hrst mandlí, sednu si na dřevěnou lavičku a pomalu je začnu chroupat. Svět je krásný přesně takhle a teď. ;-)

Složení parfému

Jestli Vás můj popis vůně zaujal, běžte si taky čichnout - Private Klub najdete v parfumeriích Marionnaud, FAnn a Douglas i na Sensualité.cz. Tímto děkuji zástupcům firmy AproDelta, že jsem parfém mohla zkusit a podělit se o své dojmy s Vámi. :-)

Originální krabička - zdroj

Co říct na úplný závěr? Stejně jako předchozí dva parfémy od Lagerfelda, i tento mi sedl a moc se mi líbí. Nenosím ho jen tak na den (k tomu ostatně ani nebyl stvořen), ale dělá mi společnost, když se jdu večer bavit a chci být středem pozornosti.


Už jste Private Klub někde potkali? Jak se Vám líbí? :-)
Těším se na všechny Vaše komentáře, dělají mi ohromnou radost! ♥

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

23 komentářů:

  1. Úplně si pamatuji jak jsem četla ten předchozí článek o Karlovi :) Pak jsem běžela do parfumérie a zamilovala se. Ale pak nastal velice smutný okamžik. Kamarádka si ho koupila, já se sním navoněla a smrděl na mě tak, že mi z toho bylo do breku :D ted už asi rok tužím po Alienovi od Thierry Muggler a ten na mě zaplaťpánbůh nesmrdí. Ale pro jistotu se pujdu mrknou i na Karla číslo 2 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Parfémy jsou hrozně nevyzpytatelné, mrzí mě, že Ti minulý Karlík nesedl... ale třeba tento obstojí líp. ;-) Já jsem se fakt hodně těšila na novou vůni od Marca Jacobse Daisy Dream Forever. Hned jak byla v Sephoře, naklusala jsem tam, stříkla ji na sebe, čekám na omamnou vůni ostružin a co myslíš? Byl z toho takovej smrad, že jsem si to musela jít na záchod umýt z ruky pryč a litovala jsem, že jsem to nejdřív nezkusila jenom na papírek. :-D

      Vymazat
  2. Čekala jsem, kdy tu bude tento článek, když jsem parfém uviděla a ucítila... :) Já se u parfémů pořád přesvědčuju, že je nepotřebuju, že si vystačím s levnějšími a zkrátka na úkor častějšího ovoňávaní ušetřím.... ale nevím, nevím. Dlouho asi neodolám. Nádherné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mě máš přečtenou, viď? :-) Myslím, že jedním dražším kouskem k nějaké speciální příležitosti by ses rozmazlit mohla!

      Vymazat
  3. Tak to mě hodně zaujalo, musím si k ní při nejbližší příležitosti čichnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! A doufám, že Ti bude vonět tak krásně jako mně. :-)

      Vymazat
  4. Wow, ten popis se mi líbí! A ta lahvička vypadá dokonale! Příště ho očuchám!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je luxusní vonavka :) Musím si k ní zajít čmuchnout. Krásny fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký článek :) Máš to to nádherně nafocené :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Niky, za chválu i za to, že ses přidala k pravidelným čtenářkám! ;-)

      Vymazat
  7. Nedávno jsem si k němu čuchala v parfumérii a musím souhlasit, je naprosto boží, úplně mě uchvátil :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásne si to popísala :) musím vyskúšať tiež ako vonia :)

    OdpovědětVymazat
  9. Great post! beautiful blog! Would you like to follow each other on GFC ? Let me know! Kiss! 🍄🍁🍂🌂☔

    OdpovědětVymazat
  10. Flakon je nádherný, to je pravda, ale ta cena už není taková nádhera. Věřím, že parfém hezky voní, ale já si tak drahé vůně nemůžu dovolit. Za tu cenu si jich koupím několik :-D . Dávám přednost levnějším parfémům , které taky hezky voní a můžu jich mít víc a střídat je :-) .

    OdpovědětVymazat