úterý 10. listopadu 2015

Vonět jako košík meruněk

Tak to si určitě každá z nás někdy přála! :-) Vítám Vás u nového článku a děkuju Vám za všechny reakce k tomu minulému, doopravdy jsem nečekala, že se marmeládky od Kivvi budou tak moc líbit. Na mail mi přišlo šest dotazů, čím že to vlastně fotím. Odpověď byla pořád stejná - zrcadlovkou Nikon D90. Fotí skoro sama, fakt. ;-) Dost už ale odbíhání od tématu, dneska Vás totiž beru k nám koupelny! A s sebou si vezmeme sprchový gel a tělové mléko z rakouské drogerie BIPA.

Sprchový gel a tělové mléko bi good

bi good Přírodní sprchový gel Meruňka (200 ml, cena: 2,29 €)
Obojí jsem dostala od své kamarádky Lucky, přesně věděla, čím mi udělat radost. Moc děkuju ještě jednou! V České republice bohužel nejsou tyhle věci k sehnání, ale říkám si, že třeba právě teď před Vánoci budete mít cestu k našim jižním sousedům a byla by škoda se s Vámi nepodělit o dobrý tip, co si od nich přivézt.

Sprchový gel i tělové mléko mají jednoduché balení, tuba z matného měkkého plastu se střízlivým designem vypadá sympaticky, navíc je ze 60 % vyrobená z recyklovaného materiálu. A to se jí určitě přičítá k dobru! :)


Už na první přivonění jsem se zamilovala, takhle krásně voní snad jenom čerstvě utržená meruňka uprostřed léta. Není tam cítit nic umělého, prostě jenom meruňky, spousta meruněk. Vůně se po sprše docela dlouho drží na kůži, a to i když nepoužijete tělové mléko. Konzistenci vidíte na fotce níže, je to jen čirý gel, bez zbytečných barviv.

Ukázka konzistence gelu

Ve složení neobjevíme nic moc překvapivého: je tam voda (aby to teklo), sodium coco-sulfát (aby to pěnilo), gel z aloe vera (aby to hydratovalo a zklidňovalo), glycerin (aby to hydratovalo podruhé), chlorid sodný (netuším proč), kyselina citronová, benzoová a sorbová, benzyl alkohol, přírodní parfemace, extrakt z meruněk, vitamin E, lecitin a další.

Složení

bi good Přírodní tělové mléko Meruňka (200 ml, cena: 2,79 €)
Sprchový gel perfektně smyje všechnu špínu, a přitom nevysuší, tělové mléko to pak celé ještě podtrhne další dávkou hydratace. Trošku hůře se roztírá, je totiž opravdu výživné, ale po pár minutách se beze zbytku vstřebá a nezanechá na kůži žádný mastný nebo ulepený film. Úplně stejně jako sprchový gel i tělové mléko nádherně voní po meruňkách.


Konzistence tělového mléka

V tělovém mléce je opět na prvním místě složení voda, hned za ní gel z aloe vera, glycerin, mandlový olej, bambucké máslo, vitamin E, xanthanová guma, přírodní parfemace, slunečnicový olej a taky extrakt z meruněk.

Složení

Nabízelo by se přirovnat značku bi good k nějaké jiné drogérkové, kterou můžete sehnat i u nás, ale moc se neodvažuju. Když pomyslím třeba na Alverde z DMka, všechny sprcháče od nich mi voní více méně stejně, hodně citrusově a nejsou zdaleka takhle příjemné. Pokud na bi good sprchové gely a tělová mléka někde narazíte, aspoň si k nim přičichněte - nebudete litovat. :-)


Co na to říkáte? Nakupovali jste někdy v drogerii BIPA? :-)

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

13 komentářů:

  1. To je super inspirace, protože pristi tyden jedeme do Rakouska. Určitě to omrknu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to mám radost, že jsem se tak trefila! :)

      Vymazat
  2. Teda co mi to děláš???:) Po všem co má vonět jako meruňka se mohu doslova utlouct :))) takže mě totálně navnadíš, že tohle prostě nutně potřebuju a pak mi povíš, že to u nás neseženu ?:)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem celá já, Jani... :-) Musím naplánovat výlet do Rakouska a dovézt nějaké zásoby!

      Vymazat
  3. BIPU mám hrozně ráda :)). Na tuto značku jsem tam taky už koukala, ale nějak jí nevěnovala pozornost, tak to musím rozhodně napravit :D!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tá vôňa je naozaj krásna. Ja mám z tohto radu krém na ruky, ktorý je rovnako príjemný a neskutočne krásne vonia. Musím však upozorniť aj na ich sérum z čiernych ríbezlí... ach, to je taká paráda. Samu ma prekvapilo, aké sú tieto výrobky "eko", kvalitné a lacné. A hneď si idem na eshope pozrieť, čo si kúpim nabudúce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérum s černým rybízem? Hned si ho píšu na seznam! ;-) Děkuju za tip! :)

      Vymazat
  5. Best online sports toto website in Kenya - Sporting100
    What is the best online sports 188bet toto website in Kenya? · 토토 분석 사이트 Betting Tips · Football Betting Tips · baoji titanium Basketball Betting Tips 메이저 토토 사이트 · Cricket Betting Tips.

    OdpovědětVymazat