pondělí 28. prosince 2015

Dárky nejen od Ježíška

Ahoj všem! Po pěkně dlouhé době jsem tu zas a naprosto neoriginálně se zařazuju do davu se svým článkem plným darů, dárků a dárečků, které jsem dostala na Vánoce. A taky k narozeninám. Ty jsem sice měla už na Halloween, ale teprve nedávno jsem si uvědomila, že tu o nich nepadla ani zmínka. Jo, jsem prostě flákač. :-)


Takhle na jedné hromadě to vypadá, že je toho šíleně moc. A ve skutečnosti to není o nic lepší! Je toho tolik, že si nemyslím, že bych si třeba aspoň půlku zasloužila. Vím, že tyhle články můžou působit (a na fůru lidí i působí) vychloubačně. Jenže já sama se ráda kouknu, co kdo dostal... tak si říkám, že to třeba někdo z Vás má stejně. ;-) Jdeme na to!

Zastávka v drogérii: make-up Rimmel Lasting Finish Nude v odstínu 100 Ivory bude na zimu pecka a bude se dobře doplňovat s profláklým korektorem Catrice Liquid Camouflage (010 Porcelain). Nude rtěnka Rimmel Kate 45 to celé jenom podtrhne. :)


Ježíšek-mamka je zcela neomylný a vždycky naprosto přesně ví, co mi dochází a co potřebuju. :-) Koupí šamponu s hroznovým vínem od Bione Cosmetics podporujete přímo moravské vinaře, věděli jste to? Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual s jahodami a rebarborou voní božsky. Tužidlo Taft Volume je pořád nejlepší mezi všemi tužidly, co jsem kdy zkusila (nebylo jich málo). A to samé platí o dvoufázovém očním a pleťovém odličovači se světlíkem lékařským Bione Cosmetics.


Moje úplně první věc z Havlíkovy přírodní apotéky (konečně mají obchůdek i v Brně - v obchodním domě Centrum na Kobližné) bylinná osvěžující a hydratační voda. A sprchový gel Naturalium, který máte chuť sníst, voní totiž jako opravdické broskve.


Sekce high-end kosmetiky, co jsem dostala už k narozeninám: má první Urban Decay Naked paletka - Smoky. Recenze bude. Báze pod oční stíny Sephora čeká na vyzkoušení. Stejně jako pudr Select Sheer od MACu. Ke rtěnce Clinique Plum Pop ani není co dodávat, je perfektní (malinké minus má za to, že celkem rychle ubývá, ale... požívám ji prostě často, no). ;-)


Poslední kosmetické radosti: dva balzámy EOS. Ten pruhovaný je docela novinka, příchuť Blackberry Nectar (miluju ostružiny!). Červený je taková nesmrtelná klasika, kterou má rád snad každý, Summer Fruit - letní ovoce.


Z první výplaty jsem si koupila nové hodinky. Zůstala jsem věrná české značce Jasněna Vláhová Design, tentokrát jsem si ale vybrala tyhle krasavce v barvě růžového zlata. Kolem ciferníku mají nasázenou spoustu droboučkých kamínků a ukazují i datum.


Bomba na závěr, po téměř devíti letech prožitých se stařičkou Nokií 6300 mám najednou chytrý telefon. Samsung Galaxy S6 při vybírání nad ostatními zvítězil hlavně díky úžasnému fotoaparátu a neuvěřitelné kvalitě fotek, co z něho lezou. Upřímně přiznávám, že se hrozně těším, až si založím Instagram. :-D Chudák zrcadlovka, pan Nikon, se teď krčí v koutě a zuřivě mlátí objektivem do stěny, protože nechápe, kam ten svět dospěl, když nějaký mobil umí skoro to samé, co on. :-)


Jaký dárek udělal letos největší radost Vám? Napište mi to do komentářů!

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

38 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. No, to teda jo, až jsem zírala... nezasloužím si to! :-)

      Vymazat
  2. Taky se teším, až si založíš instagram, na hezké fotky se dívám ráda. :) A Vánoce byly opravdu štédré. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, ty jsi musela být hodná :) Taky jsem psala článek o dárcích, tak pokud chceš, můžeš mrknout :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/2015/12/co-jsem-dostala-k-vanocum.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si vůbec nejsem jistá, jestli jsem byla tak moc hodná. Ale asi jo. :-D A na tvůj článek jsem se dívala a rovnou se přidala i k pravidelným čtenářkám, aby mi nic neuteklo. :-)

      Vymazat
  4. Překrásné dárečky. Nejvíc se těším na recenzi Havlíkovi vody :) Pořád nad ní uvažuji a ještě jsem se neodhodlala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, recenze na Havlíkovu bylinnou vodu bude brzy, používám ji už od Štědrého večera a zatím z ní mám vážně dobrý pocit. (Doufám, že jsem to teď nezakřikla!) :)

      Vymazat
  5. Nádherné dárky! Já to neberu tak, že by ses vychloubala, já ráda koukám na to, co má kdo nového :-) Jo a těším se na ten instagram, tak šup šup! A jsem zvědavá na recenze hlavně pleťových vod/tonik, na to já jsem zatížená :-) Já jsem letos nedostala nic extra k chlubení, ale i tak jsem potěšena (a ráda, že Vánoce přijdou až za rok :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že k tomu máme stejný přístup. :-) Popravdě, taky jsem si docela oddechla, že už je po Vánocích, bylo to letos nějaké až moc hektické. A Instagramu zrovna vymýšlím název. :-D

      Vymazat
    2. Už! @denikfotografky ;-)

      Vymazat
  6. Wow, super dárky, musela jsi mít velikou radost :)! Eos balzámky jsou roztomilé a Naked Smoky je prostě skvělá. Používám ji moc ráda ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem měla a pořád ještě mám, všechno jsem si vystavila na stůl a těší mě i samotný pohled na to. :)

      Vymazat
  7. Tak to máš skvelé darčeky :) Teším sa na tú recenziu na púder :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Recenze na pudr určitě bude, sama jsem zvědavá, jak dopadne. ;-)

      Vymazat
  8. Ten korektor od Catrice mě docela láká :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zatím přijde hodně dobrý, uvidím po trošku delším používání. :-)

      Vymazat
  9. Krásné dárečky, musela jsi být hodná!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, právě mi to moc nepřijde, že bych byla až tak hodná. :-D

      Vymazat
  10. Krásné dárky! :)
    A ta rtěnka od Rimmel vypadá dobře. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ta rtěnka je sice z nude kolekce, ale není jak korektor, mám z ní radost. ;)

      Vymazat
  11. Skvele darky. Sprchovy gel od dermacolu jsem mela a byl uzasny.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. :) Měla jsem i jiné varianty Dermacol sprcháčů a všechny mi seděly, tak věřím, že i tato bude. :)

      Vymazat
  12. Teda darčekov si dostala neúrekom, ale tak Vianoce sú len raz v roku. EOS som dostala tiež, minulý aj tento rok som si ho našla pod stromčekom, takže som si ho zatiaľ ani raz nemusela kupovať. Ten make-up od Rimmelu som mala, no mojej mastnej pleti nesedel. Korektor Catrice poznám v tuhej verzii, ktorú mám veľmi rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, je toho fůra, ale spojila jsem do článku i dárky k narozeninám. :-) Jaké příchutě EOSu máš? Maličko jsi mě vyděsila s tím make-upem, mám smíšenou pleť, ale ještě jsem ho nestihla vyzkoušet, teprve uvidím, jaký bude.

      Vymazat
  13. Super dárky! :) Já mám tyhle články ráda, akorát mě vždycky trochu mrzí, že nemůžu napsat svůj, protože se u nás dárky moc nevedou. Našim jsem navíc kosmetiku zakázala kupovat, mám jí dost svojí a oni se v tom nevyznají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Brunwen! Sice nepopírám, že mi dárky dělají velikou radost, ale taky to není všechno. Někdy je rodinná pohoda a klid mnohem důležitější než sebekrásnější dárek. :-)

      Vymazat
  14. Krásné dárečky jsi dostala, koukám, že máš taky narozky a Vánoce kousek od sebe, já měla narozeniny 11. prosince :D Ty hodinky jsou nádherné a moc se mi líbí odstín rtěnky od Clinique :) Značka Samsung se mi nikdy moc nelíbila, ale musím uznat, že tenhle telefon nevypadá vůbec špatně, tak ať hlavně dobře slouží a na tvůj instagram se moc těším, tvoje fotky se mi hrozně líbí! :)
    Mimochodem děkuju za komentář na mém blogu, jsem ráda, že jsem díky němu přišla na ten tvůj, moc se mi tu líbí a určitě tu nejsem naposledy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeanette, moc děkuju za krásný komentář! Já jsem měla narozeniny už 31. října, ale jak vidíš, od té doby se mi nepodařilo všechno poskládat do článku, nafotit... tak se chlubím až teď, pěkně naráz. :-D

      Vymazat
  15. To je krásy, to je krásy! Nádherné dárky jsi dostala a ještě krásněji jsi je opět nafotila. A na instagram se moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Missy! Instagram už mám založený (@denikfotografky), teď ho ještě začít plnit fotkama. :)

      Vymazat
  16. Krásne darčeky, teším sa na recenziu paletky :) A na insta sledujem;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za komentář i za sledování na Instagramu! ♥

      Vymazat