neděle 3. února 2013

Fotím, fotíš, fotíme

Po krátké odmlce bych Vám ráda ukázala, co jsem za poslední týden spáchala... není toho moc, většinu fotek ještě nemám zpracovanou, ale aspoň něco. :) Žádným sáhodlouhým povídáním Vás asi nebudu zdržovat, prostě se pohodlně usaďte a dívejte se.

Podle rad odborníka jsem znova upravovala a předělávala fotky z loňského Ignis Brunensis. A i když jsem ohňostroje fotila poprvé v životě, nakonec se z těch cvaků podařilo vykřesat i něco, na co se dá koukat. Teda doufám. :-D

Ignis Brunensis 2012

Konečně jsem dorazila sérii fotek Lucky a Jindry, páru, který si přál fotit ve sněhu, v mrazu... a tak. :)


Pokračuju s focením série "rozpohybovaných" fotek. Občas (rozumějte téměř pokaždé) je to trochu psycho, ale vždycky se to dá ukecat na to, že to vlastně celé byl TVŮRČÍ záměr. Samozřejmě. xD


Mám spoustu jarních, letních a podzimních fotek, ty zimní mi ale docela chybí, tak jsem se rozhodla to napravit. Vyvěsila jsem poptávku po modelkách a modelech, ozvalo se jich ale mnohem více, než jsem čekala. :) Tak postupně plánuju, realizuju focení a pořád mě to hrozně baví. Všichni ti lidé, které jsem díky fotografování poznala, jsou jednoduše úžasní. :-)


Abych zůstala u focení a zároveň se odreagovala, vyrazila jsem včera na Motoples. :) Dost dobře jsem si nedovedla představit, jak může vypadat ples motorkářů a co si jako sakra mám oblíct na sebe, ale nakonec jsem to zvládla a byla mile překvapená. ;-)

Kapela Euphoria

Když mě focení totálně vyšťaví a unaví (jo, i to se stává), uvařím si kvetoucí čaj a koukám, jak se krásně rozvíjí. :) Něco tak úžasného se prostě musí vidět, to se vyfotit pořádně nedá.


Během dalších dnů můžete očekávat články, kde už nebudu míchat páté přes deváté a budu se věnovat vždycky jenom jedné věci.

Co říkáte na tyhle fotky? Líbí se Vám některá? :)

Mějte se krásně,
Ilka

6 komentářů:

  1. Já bych hrozně chtěla aby mě někdo vyfotil tak jako slečnu v červeném kabátku :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice nevím, odkud jsi, ale věř tomu, že fotografů je všude spousta. :) Stačí jenom vybrat toho, který Ti bude nejvíce sedět stylem focení. Nikdy bych nečekala, že tohle prohlásím, ale i v zimě se dají pořídit dobré fotky. :-D

      Vymazat
  2. Ta poslední fotka je rozkošná. Slečna v červeném kabátku je také povedená.

    OdpovědětVymazat
  3. nejvíc se mi líbí slečna v červeném:-)
    podle mě krásný úsměv v očích a přitom nemá stažené rty:-)

    škoda že nebydlíš v praze, myslím, že by se nám i třeba podařilo něco hezkého:-)

    těším se na další obrázky:-)!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, slečna měla výrazy naprosto v malíčku, já jsem mohla prostě jenom fotit. :) A výletu do Prahy se vůbec nebráním, moc ráda bych poznala opravdickou blogerkou i v reálu. ;-)

      Vymazat