pátek 22. února 2013

Když se štěstí unaví

... sedne si i na vola. Nebo na mě. :-D Ale od začátku. Nějak moc se neangažuji ve všemožných giveaway soutěžích na blozích, výhra mě musí zaujmout, abych se zapojila. Na začátku ledna jsem se spíš ze srandy přidala k soutěžení s Ladyboxem na Facebooku a ejhle, usmálo se na mě štěstí poprvé. Nezískala jsem sice celou krabičku krásy zadarmo, ale tělové máslo NIP+FAB s vůní Coconut Latté je taky fajn a já jsem za něho moc ráda. :)

Zdroj: NIPFAB.cz

Trvalo dlouho, než ke mně máslo doputovalo, ale o to větší jsem z něho potom měla radost. Zatím se držím, musím spotřebovat kokosáka od Baley, tohle musí ještě chvíli na důkladné otestování počkat.

No a aby toho nebylo málo, Rendy na svém blogu Ordinary Life uspořádala ve spolupráci s e-shopem Bohemic giveaway o vonnou svíčku Meadows a detoxikační tělový peeling Cowshed. Já, jakožto regulérní blázen do svíček, jsem zajásala, ale popravdě moc nedoufala, že z těch mnoha a mnoha lidí by mohla být vylosovaná zrovna moje maličkost. Takže jsem byla pořádně překvapená, když jsem dostala mail se sdělením, že vyhrávám. Úsloví "šťastný jako blecha" dostalo rázem nový rozměr. :-D

Zdroj: Bohemic.com

Zrovna jsem odjela na hory, když mi paní doručovatelka volala, že pro mě má balíček. Po vleklém domlouvání na mě svíčka týden počkala v místní firmě a já si ji v pondělí radostně spěchala vyzvednout. Celé balení bylo na první pohled vyšperkované do posledního puntíku a úžasnou vůni jsem cítila i přes několik vrstev kartonu. :)

Když jsem svíčku vybalila, zarazilo mě, jak je malá. Kdybych si ji kupovala a vyplázla za ni víc jak tisícovku, asi bych byla docela rozladěná. Ale darovanému koni na zuby nehleď, znáte to, že jo? Přepravce s ní nezacházel zřejmě zrovna jemně, přišla celá zašpiněná od vosku, ale šlo to očistit, takže mi tu teď hoří na stole a vypadá skoro stejně krásně jako ta na oficiální fotce.


Ještě se s Vámi musím podělit o děkovnou kartičku, která přišla v balení se svíčkou, ta se Bohemicu povedla maximálně. ;-) Doufám, že jste můj "chlubící" post přelouskali a omlouvám se, že jsem nepřiložila vlastní fotky, svíčku stoprocentně nafotím a brzy Vám ji ukážu v reálu.

Mějte se krásně,
Ilka

6 komentářů:

  1. Já se těšila na fotku plápolajícího ohínku a na svíčku v akci. Tak jsi se dočkala, viď?
    Gratuluji:*

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to moc gratuluji, sama jsem se obou soutěží zúčasnila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Měla jsem štěstí... ale všichni to známe - štěstí ve hře, neštěstí v lásce. U mě to platí. :-D

      Vymazat