pondělí 6. května 2013

Inglot pro mimopražské

S polskou kosmetikou značky Inglot jsem se poprvé osobně setkala na kurzu Fotomake-upu a nestačila jsem se divit, jak jsou jejich oční stíny pigmentované a úžasně barevné, rtěnky krásně voní, dobře drží a v rámci superpraktického Freedom systému si můžete poskládat odstíny do paletky přesně podle Vašeho gusta. V té době už byla v Praze na Chodově otevřená oficiální prodejna Inglotu, ale já to mám do hlavního města bohužel/bohudík docela z ruky.

Tak jsem teda na Inglot neochotně zapomněla. Nutno podotknout, že na kurzu líčení jsem dostala materiály, ve kterých bylo uvedeno, kde kterou kosmetiku můžu sehnat. Složku papírů včetně certifikátu o absolvování kurzu se mi podařilo nechat při zpáteční cestě v kupé ve vlaku a samozřejmě se už nenašla...

V prosinci loňského roku se v Ladyboxu objevil stín právě od Inglotu a rozpoutala se tak solidní Inglotmánie. Ne, že by se o něm do té doby nemluvilo, ale naráz byl všude. Já jsem statečně vzdorovala. Až donedávna. Proklikla jsem se na stránky firmy Lemika, vzpomněla si, že přesně tuhle společnost nám doporučovali na kurzu, a už jsem se vezla. :)

Moje první úlovky z Inglotu

V rubrice Akce týdne na e-shopu jsem objevila paletu 10 rtěnek za 950,- a už už ji měla ve virtuálním košíku. Nějaká chyba v Matrixu způsobila, že mi vybraná věc nešla objednat, ale přes e-maily s paní Zlatou a Martou se všechno podařilo vyřešit a celou objednávku uskutečnit touhle cestou. Kromě rtěnek jsem přihodila ještě lepidlo na řasy DUO za 280,- a čekala.

Objednala a zaplatila jsem v úterý, hned ve čtvrtek 2. května mi potvrdili platbu a odeslali balíček, který ke mně doputoval dneska, v pondělí šestého i s osobní omluvou paní pošťačky, že mi ho v pátek zapomněla předat. Kdyby nebyly horší věci... :-)

Kazeta se rtěnkami pěkně zblízka

Abych to nějak shrnula, nákup v e-shopu Lemika můžu jenom doporučit, tak milé a vstřícné jednání už jsem dlouho nikde nezažila. Nejen, že jsem ušetřila za cestu do Prahy, ale i za samotné výrobky a ještě jsem dostala jako dárek dva oční stíny Inglot Sprint deep pearl. Teď mi zbývá rtěnky i lepidlo důkladně vyzkoušet a dát Vám vědět o tom, jaká je to kvalita.


Doufám, že se Vám dnešní nakupovací a povídací článek líbil, za všechny komentáře budu moc ráda. ;-)

Mějte se krásně,
Ilka

6 komentářů:

  1. Paletka vypadá úžasně a jsem moc zvědavá, jak ti bude vyhovovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen vypadá... líčila jsem s ní zatím dvakrát a jsem naprosto spokojená. ;-) Jenom se budu muset naučit, jak fotit se zrcadlovkou swatche na ruce, protože mi to vůbec nejde a bez toho by recenze asi byla na nic. :(

      Vymazat
  2. Dodatečně obdivuji krásu paletky! Vypadá velice profesionálně:*
    Jen pane bože, co ta cena??? Padám do mdlob:DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je hrozná, o tom žádná, ale prostě Inglot... ta paletka je bytelná, dobře se drží, fakt nelituju těch peněz. :)

      Vymazat