sobota 18. května 2013

Nákupy z rychlíku

Dneska se s Vámi podělím o kosmetiku, která se mi tu (já vážně nevím jak!) nakupila během dubna a první půlky května. Je toho relativně hodně... ale jsou to pochopitelně samé užitečné věci! ;-) Strašně ráda bych se pustila do nějakých obsáhlejších recenzí, ale zatím mi vůbec nejde nafotit k tomu pořádné fotky. Držet pana foťáka v jedné ruce a fotit krém/stín/cokoli, co mám napatlané na druhé ruce? Absolutně nad moje síly. :-/ No nic, já to nějak vybojuju... anebo... se vrátím ke kompaktu! :-D

Vůbec toho není moc, že? :)

Věci od Sleeku - zároveň s paletkou Showstoppers do giveaway - losování proběhne mimochodem zítra - jsem kupovala i Face FORM, dvě konturky na rty a tužku na oči. Všechno už používám a jsem z toho (opět) nadšená. Buď mám sakra štěstí na výběr, nebo prostě Sleek nic vyloženě špatného nevyrábí. Ať tak nebo tak, já na to přijdu! ;-)

Alverde Osvěžující vlasový sprej - mám ho tři týdny a je to můj splněný sen! Po přečtení recenze u Plum jsem zkonstatovala, že by to mohla být dobrá věc. A taky že jo! Docela často se vyskytuju v zahulených klubech, když tam fotím koncerty a pokaždé, když mám potom sednout s kouřem nasmrádlými vlasy do auta a jet domů, je to utrpení. Teď stačí našplíchat tohle a zápach je fuč. :)

Letní limitka od Baley - tak tohle asi nemusím ani představovat, všichni znají a na blozích viděli nesčetněkrát, já se jenom přidám k oslavným ódám a skupinovému áchání. Mango miluju a vůni ananasu jsem u sprcháče zaznamenala vůbec poprvé, je úžasná.

Hakuro štětce - totožný případ jako Balea, všichni znají, téměř všichni mají... a kdo nemá, tak se na ně chystá. I já jim propadla, sepisuju podrobnější článek o těch třech, které jsem si pořídila. A jenom podotknu: doteď jsem měla opravdu hodně ráda svou základní sadu od Sigmy a za nic jiného jsem ji měnit nechtěla. Po necelém měsíci líčení s Hakurem už to neplatí. :-D

Artdeco báze pod oční stíny - dostala jsem ji darem, teprve si na ni zvykám, takže není moc věcí, co bych o ní mohla napsat. Každopádně, funguje parádně. Další poznatky si zatím nechám pro sebe.

L'Occitane krém na ruce Verbena - mám ho od středy, takže na nějaké soudy ještě není vhodná doba. Po krémech od Essence za třicet korun je tohle, ehm, cenový šok. Za dvě stovky od něj čekám přinejmenším zázrak!

To by bylo všechno, doufám, že se Vám krátký přehled líbil a určitě uvítám, když napíšete, s čím máte zkušenost Vy. :)

Mějte se krásně!
Ilka

25 komentářů:

  1. O tom spreji jsem přemýšlela, ale teď, nevím jakým zázrakem, vždy když někde pařím, druhý den z vlasů vůbec nic necítím :D. Předtím se mi div nechtělo zvracet :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti teda nepokrytě závidím! o.O Ale je pravda, že druhý den (i když si v noci vlasy třikrát neumyju) je to lepší. Nejkrizovější je cesta autem domů, kdybych nemusela řídit, nejradši bych měla hlavu vystrčenou z okýnka. :-D

      Vymazat
  2. ja som rozmyslala nad nad tym osviežovačom od balei vyzera byt dobry :) a kedy bude vyhodnotenie giveaway?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Giveaway jsem právě vylosovala, i v článku jsem to zmínila, že vybírat budu až dneska. :)

      Vymazat
  3. Bázi od Artdeco jsem si v týdnu taky koupila :)

    Chtěla bych ten sprej na vlasy, no bohužel jsem ho zatím ještě nesehnala, tak snad se mi to povede příští týden. Need it! Plum mě na něj dobře nalákala!

    S těmi Hakuro štětci máš pravdu, toužím po nich a jestli udělám literatury napoprvé, jdu do nich! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už bez toho spreje nemůžu být! :) Odměnu za zkoušky v podobě Hakuro štětců Ti naprosto schvaluju! ;-)

      Vymazat
  4. Já Hakuro štětce ještě nemám, víc mě spíš lákaji Real Techniques. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi výjimka potvrzující pravidlo! ;-) Mně se Real Techniques moc nelíbí po designové stránce.

      Vymazat
  5. Ardeco bázu používam aj ja. Som s ňou spokojná, použila som ju prikaždom líčení čo mám na blogu. Hakuro ma láka celkom dosť. Budem sa tešiť na recenziu!
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, takže teď s Artdeco bází bude moje líčení stejně krásné jako to Tvoje? :) Ne, já vím, to bych nesměla mít obě ruce levé... ale třeba se k tomu časem dopracuju. ;-)

      Vymazat
  6. Přesně ten samý velký štětec chci:D
    Dnes večer si to v rámci možností užij:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a teď koukám, že ten blending taky:D

      Vymazat
    2. Je vidět, že máš dobrý vkus na štětce! ;-) A děkuju, večer jsem si užila, jak nejvíc to šlo. :)

      Vymazat
  7. Ten sprcháč Hawaii Mám a jsem zněj hotová:) vůně je úžasná !!! http://petrusha1992.blogspot.cz/2013/05/proc-mam-baleu-rada.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Já jsem se do ní zamilovala hnedka v dmku, když jsem ho poprvý očuchávala. :-D

      Vymazat
  8. Ten krém na ruc eje boží a hroozně hezky voní :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se mi taky zdá skvělý, uvidíme, jak rychle bude ubývat... je takový maličký. :)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Vždycky si říkám, že se budu v nakupování krotit... a nikdy to nedodržím. :D Ale na mou obhajobu, hodně věcí jsem teď spotřebovala, takže se to tak nějak vyvažuje. Doufám. ;-)

      Vymazat
  10. Ty to máě vždycky tak dokonale nafocené....říkám si, kéž bych uměla fotit jako ty :-))Jnak z té Baleí limitky jsem také nadšená, především pak z toho zeleného sprcháče. Ta vůne je boží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za takovou pochvalu! Pořád se snažím učit a zlepšovat, přece jenom, mezi focením lidí a kosmetiky na bílém podkladu je sakra rozdíl. ;-) Když už nic, tak ta kosmetika aspoň nikam neutíká. :-D

      Vymazat
  11. Souhlasím s Ann, tvé fotky jsou naprosto dokonalé, ať už je na nich cokoliv :) Jinak mě láká ten vlasový sprej, musím se po něm poohlédnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se úplně červenám! :) Vlasový sprej je momentálně můj svatý grál. ;-)

      Vymazat
  12. úplne s tebou suhlasím takmer vo všetkom :) a tie sprcháče sú jedna bomba :) tiež ich milujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že jsme se tak hezky shodly. Škoda jen, že jsou ty sprcháče jen limitka a někde už jsou totálně vyprodané. Ale co, aspoň si jich budu více vážit. :)

      Vymazat