neděle 12. ledna 2014

Tajemství Misshaboxu

První Misshabox na mě nezbyl, ale ten druhý jsem si už utéct nenechala. :-) Ve čtvrtek večer mi přišel e-mail a SMSka, že následující den mi bude společnost DPD doručovat balíček. Ráno jsem vyřídila pochůzky po úřadech, před polednem jsem se vrátila domů a čekala... ve tři odpoledne, bez dalšího upozornění, stál u branky kurýr s balíčkem. Celá nedočkavá jsem mu vytrhla krabici z rukou a hrdě si ji odnášela domů. A co na mě z ní vykouklo? Čtěte dál! ;-)

Bytelná třpytivá diskokrabička s logem Missha :)

Varování: Následující část článku vyzrazuje zápletku nebo rozuzlení díla.
(Kdo Misshabox ještě nemá doma a chce být překvapen, přestává číst a opouští stránku. ;))

Kompletní obsah druhého Misshaboxu

Boxík jsem objednávala a platila už před Vánocemi, včetně dopravy mě vyšel na 399 korun. Přicestoval ke mně zabalený v igelitovém pytli zalepeném malou nálepkou s logem Misshabox. Krabička asi během přepravy utrpěla malý šrám, ale na kráse jí to pranic neubralo. :-) Na vycpání byl použit hedvábný papír a hned nahoře čekal průvodní dopis se seznamem všech produktů.

Průvodní dopis na kartičce z tvrdého papíru

Jako první jsem vytáhla krém Immortal Youth z řady Time Revolution. Máma, která mi u rozbalování asistovala a koukala přes rameno, se zaradovala a hned ho zabavila pro sebe. Neprotestovala jsem, já přece věčné mládí ještě nepotřebuju, no ne? :-D
A navíc, Ježíšek mamce nadělil Night Repair Turn Over Control Booster (strašně dlouhej název!) ze stejné řady, takže teď bude bez nejmenších pochyb zase vypadat jako dvacítka. :-)

Krém Immortal Youth

Dva malé vzorky pleťového tonika Extreme Toner a hydratačního fluidu s anti-aging účinkem Dream Silky Lotion si taky vzala máma a pokud se mi ji podaří přemluvit, třeba Vám o nich něco časem poví sama. ;-)

Vzorky toneru a hydratačního fluidu

Šneci. Čekala jsem, že v boxíku budou. :) Extrakt do těchto výrobků se odebírá z druhu Helix Aspersa (ve Francii se přesně tihle ubožáčci jí!). Ale pozor, šneci se chytají ve volné přírodě, jsou očištěni a prochází speciální procedurou, při níž jim je odebrán sekret (tohle zní podstatně líp než sliz, že?). Hlemýždi jsou poté vráceni zpět do přírody (aby tam mohli čekat na hladové Frantíky), což je bezesporu dobrá zpráva pro všechny milovníky a ochránce zvířat. :-)

Šnečí krém a BB krém

Jupí! Efektový lak na nehty v odstínu Dazzling No.7 jsem si sama chtěla koupit a teď ho mám! V tomhle se mi Misshabox trefil do vkusu na sto procent a už se nemůžu dočkat, až lak vyzkouším. :-)

The Style Lucid Nail Polish

A taky přichází malinké zaváhání v mém nadšeném óchání a áchání... mýdlo s marockým jílem už totiž mám a vesele ho používám. Koupila jsem si ho v Brně na doporučení slečny prodavačky a chystám o něm samostatný článek. Teď akorát musím vymyslet, komu dám tohle druhé, protože přece nemůžu být takový sysel, abych si ho taky nechala. :-D

Black Ghassoul Foam Cleansing Bar

Velká neznámá tohohle Misshaboxu, čistící houbička na pleť s bílým jílem (někdo prý dostal i černou verzi s dřevěným uhlím). Moc se těším, až ji vyzkouším a pevně doufám, že když ji důkladně vyperu v nějakém antibakteriálním mýdle, bude se moci využívat opakovaně. Z přiloženého letáčku jsem to úplně nepochopila, ale myslím, že za stovku by to byl sakra drahej špás na jedno použití.

Natural Soft Jelly Cleansing Puff (White Clay)

Ubrousky na odlíčení a vyčištění pleti z řady Super Aqua se hodí vždycky. Vyzkoušela jsem jich několikero, nejvíc mi vyhovovaly ty z Douglasu, tak uvidíme, jestli je Missha překoná. :-)

Super Aqua Perfect Cleansing Tissue

No, tak to už je konec! Ani omylem nelituju, že jsem si box objednala, kromě mýdla, které už mám, využiju (společně s mamkou) fakt všechno. Když nepočítám čtyři vzorečky, cena 5 plných produktů je 709 Kč. Za necelé čtyři stovky, co víc si můžu přát?

Abych nezapomněla, v průvodním dopise byl ještě kód na slevu 15%, který je možno uplatnit jak v e-shopu, tak v kamenných prodejnách v Brně nebo v Praze. A já se budu muset sakra držet, abych tuhle lákavou nabídku nevyužila. :-D

Detail víka krabičky

Co říkáte na Misshabox Vy? Objednaly jste si ho taky?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

31 komentářů:

  1. Ten lak je kráásnej :) luxusní věci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z něho taky patřičně nadšená a už plánuju, při jaké příležitosti ho nalakuju. :-D

      Vymazat
  2. Tenhle boxík vypadá naprosto jinak než všechny ty ostatní kosmetické balíčky. Zboží vypadá luxusně a za mě palec nahoru :) Z toho bych měla také radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ladybox se proti Misshaboxu může jít zahrabat, to je bez debat. :-)

      Vymazat
  3. Obsah je krásný, ale balení, to je teprve boží! :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však už přemýšlím, co v krabičce budu skladovat za poklady a kam si ji vystavím. ;-)

      Vymazat
  4. Mě by moc potěšil ten lak na nehty.

    OdpovědětVymazat
  5. Box je krásný a do příštího půjdu také, Misshu mám moc ráda, respektive asijskou kosmetiku obecně, a narozdíl od Ladyboxu by mě tohle oprabdu lákalo:-) Černé mýdlo mám, ale nějak si nerozumíme, bohužel. Závidím lak, je překrásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se Ti nedivím, pokud bude nějaký další Misshabox, budu o něm vážně uvažovat. :) A Ladybox už jsem dala definitivně k ledu. Škoda, že Ti mýdlo nevyhovuje, mně sedlo dost dobře.

      Vymazat
  6. Hmmm, tenhle boxík vypadá tak nějak "luxusně" oproti LB apod. I když bych ty omlazující věci nevyužila, tak se mi moc líbí, hlavně ten lak, uháááá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom, že Misshabox působí luxusněji, se stoprocentně shodneme. :-)

      Vymazat
  7. Mě by se takový box doma rozhodně líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně Ti rozumím, tak třeba příští edice připutuje i k Tobě. :) Pokud teda nějaká bude, ale snad jo. ;-)

      Vymazat
  8. ja moc nemam rada, ked su v boxoch cistiace veci, skor dekorativka :)

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekorativka byla minule, tohle byl, pokud jsem to správně pochopila, boxík zaměřený na péči o pleť. :)
      Děkuju za pozvání, hned se mrknu. ;-)

      Vymazat
  9. Týýý jo :). To je něco pro tebe, viď? Určitě jsi byla při rozbalování v sedmém nebi. Si tě představuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jenom při rozbalování, Šári! :-D Teď mám nalakovanej každej nehet jinou barvou, protože zkouším, na kterým laku ty třpytečky vypadají nejlíp... ach jo, učit bych se měla! :-)

      Vymazat
  10. Ten lak na nehty mě dostává je uplně nej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč! :-) Z jiných odstínů bych asi metr dvacet neskákala, ale tenhle si mě získal. ;-)

      Vymazat
  11. Děkuju. :) Klidně mi sem můžeš psát slovensky, a ne anglicky. ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Odpovědi
    1. Už jsem ho konečně vyzkoušela a nemůžu se vynadívat. :-) Učit bych se měla, ach jo... :-D

      Vymazat
  13. Tak to je síla, Misshabox se jim teď strašně moc povedl :3 Hlavně to mýdlo s jílem, jsem zvědavá na recenzi :) Já jsem na takové věci zrovna ulítlá, protože mám mastnou pleť a tak používám právě mýdla bahenní, jílové a další podobné.. Ale tohle jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tak, ostatní boxy se můžou jít zahrabat. :-D O mýdlu podám report, jak jen to bude možné. :-)

      Vymazat
  14. Skvělá recenze, moc za ni děkuju, skvěle píšeš :) Dneska jsem na Misshu poprvé narazila a hned jsem si objednala spoustu věcí, prostě láska na první pohled. :)
    novakovakristyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu! :-) Věřím, že Ti Missha bude vyhovovat, tu lásku na první pohled úplně chápu. ;-)

      Vymazat
  15. Ahoj Ilko, koukám na eshop Missha, že za ten omlazující krém chtějí 13 stovek?! Jinak včera ke mně konečně doputoval aktuální Misshabox (myslela jsem, že ho budu mít už v pondělí, ale jeho cesta byla asi strastiplná - nechala jsem si ho poslat do Zásilkovny a jak jsem online sledovala jeho cestu, tak jsem z toho pomalu už fakt rostla :-D). Nevím, jestli jsi už někde narazila na odtajnění jeho obsahu - já si teda nikde na blozích zatím nevšimla. Kdyžtak bych napsala :-) Jsem spokojená - sice ne úplně na 100% (ale to jsem vlastně ani nečekala), ale líbí se mi a jsem ráda, že jsem do něj šla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, teď jsem koukala na e-shop a fakt, krém tam mají za 1 352 Kč! :-O Obsah Misshaboxu jsem si prohlížela v úterý na Semi-Sweet blogu... gelová náplast na rty mě upřímně pobavila, peelingovou masku na nohy už doma mám a ta čistící pěna mi v obchodě moc nevoněla... takže jsem ráda, že jsem neobjednávala. :-)

      Vymazat
    2. No vidíš, Semi-Sweet blog jsem vůbec neznala, díky za tip. Ve článku mě pobavila zmínka, že tu "náplast" na rty dostal chlap - ten můj by si něco takového na sebe nedal ani za zlaté prase. :-D Já jsem na tuto srandu docela zvědavá, suché rty řeším pořád. Něco takového bych si sama nikdy nekoupila, tak v tohle je box fajn, že člověk vyzkouší i takové blbosti.
      Nad nějakou peelingovou maskou na nohy jsem kdysi žasla na blogu u Šárky, byla to jiná značka, ale strašně moc jsem to chtěla vyzkoušet. Tak se těším. Ty jsi to už zkoušela?
      Čisticí pěnu mám taky tu jahodovou (dle dopisu byly ještě verze zelený čaj a čokoláda), k vůni bych taky měla trochu výhrady, prostě taková ta chemická snaha o jahodu, no ale jde to. Jinak je ale ta pěna strašně příjemná!
      Korektor mám taky ten tmavší, tak ho uložím k zimnímu spánku. Odlakovač moc hezky voní (první odlakovač, který mi jako fakt voní, i ty jakože voňavé mi vždycky smrděly) a z paletky vzorků rtěnek už jednu chci v normálním balení. :-D A mám velkou radost ze vzorku BB krému, chtěla jsem ho vyzkoušet už dávno. Včera a dnes jsem se s ním nalíčila a je úplně úžasný!

      Vymazat
    3. Není vůbec zač. :-) Co se peelingové masky na nohy týče, před tím, než jsem ji stačila vyzkoušet, se mi paty spravily natolik, že jsem si řekla, že už je to zbytečný. :-D Ale chystám se ji ozkoušet teď někdy, až budu mít náladu a čas.
      Voňavý odlakovač mě teda láká, ale skoro si teď nelakuju nehty, takže by mi byl trošičku k ničemu. ;-) A že se Ti líbí Perfect Cover, tomu se vůbec nedivím, já ho používám tak rok a půl v tahu, měním jen odstín - na léto 23 a na zimu 21. Je to nejlepší BB krém, co jsem vyzkoušela. :-)

      Vymazat