neděle 28. září 2014

Pleťová voda, zn. levně

Ahoj všem! Po krátké odmlce se hlásím s novým článkem, vezmu to rychle, stručně a výstižně. Aspoň doufám. :-) Když jsem spotřebovala pleťové vody od Primavery i Alverde, najednou jsem za ně neměla žádnou náhradu. Mrkla jsem do komentářů pod srovnání výše zmíněných a objevila tam tip na pleťovou vodu z Rossmannu, od značky Rival de Loop. Hned druhý den jsem si ji koupila, a dokonce jsem ji vychytala v nějaké slevě. Nebudu říkat, že mi to neudělalo radost. :-D

Rival de Loop Ošetřující pleťová voda

Rival de Loop Ošetřující pleťová voda (200 ml, cena: asi 30 Kč)
Voda je určena pro suchou a citlivou pleť, prostě když chcete nějakou bez alkoholu (a to tahle je), musíte se smířit s tím, že pro mastnou a smíšenou pleť oficiálně není. Jak sami vidíte na fotce, balení je klasická lahev se zaklapávacím víčkem a voda má růžovou barvu! Drží se i toho, co slibuje na obalu, a není vůbec nijak parfemovaná.

Pleťovou vodu používám asi měsíc ráno i večer na dočištění pleti a jsem s ní moc spokojená. Neštípe v očích, nelepí, doopravdy stáhne z obličeje všechny zbylé nečistoty. Nevyrobila mi na pleti žádnou neplechu, nevysušila mi ji, škoda jen, že nezredukovala černé tečky, kterých se pořád nemůžu zbavit, ať dělám, co dělám. Ale to už bych po ní asi chtěla moc, je mi to jasné.


Na zadní straně balení najdeme složení, vhodné pro vegany, bez silikonů a parabenů. Na prvním místě voda, za ní glycerin, panthenol, kyselina salicylová, butylen glykol, hydroxid sodný, extrakt z okurky seté, extrakt z ginkgo biloby, pantolakton, kyselina citronová a červené barvivo CI 16035 - záhada růžového zbarvení vody je vyřešená. ;-)

Složení pleťové vody

Závěrem, já jsem s touhle pleťovou vodou moc spokojená, za třicet korun je to parádní kup. Bez váhání ji doporučím dál a sama si ji klidně koupím znova. (Pokud mi zrovna do oka nepadne nějaká jiná.) :-D

Detail uzávěru

Znáte značku Rival de Loop? Máte od ní něco vyzkoušené?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

16 komentářů:

  1. Rival de Loop znám, měla jsem peeling a miniaturku čisticí pěny a obojí bylo celkem fajn :) Škoda, že mám vodiček teď dost, jinak bych ji určitě prubla. Tak holt až dojdou zásoby... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi to jasné, Peti. :-) A moc děkuju za tip na peeling, ten jsem si ještě pořádně neprohlídla. :-D

      Vymazat
  2. Od Rivala používám už delší dobu čistící gel na obličej, a věřím, že ještě nějakou chvíli používat budu :-) Jen mě na Rivalovi mrzí, že ne všechny výrobky mají tak hezké složení jako například tahle voda. Je třeba být obezřetný ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně ono, obezřetnost je zcela na místě. Ale zase ty lidový ceny... prostě se na ně nemůžeme zlobit. :-)

      Vymazat
  3. Já mám moc ráda jejich čistící gel, ten jsem zatím lepší nesehnala, tak používám od nich... :) A zkoušela jsem nějakou odličovací vodu, ta byla dost na nic... :)
    Tahle vodička mě zaujala, až nějakou doma dodělám, možná ji zkusím... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čistící gel dokonce podruhé, na tom už něco bude! Děkuju za doporučení! ;-)

      Vymazat
  4. Taky jsem si tuhle vodu onehdy koupila ve slevě myslím za 30 Kč, mám pocit že běžně stojí o desetikačku víc, což je i tak jak zadarmo, že. ;-) Ještě jsem se k ní nedostala, teď používám pleťovou vodu s růží od Alverde. Značce Rival de Loop věřím, měla jsem dvoufázový odličovač očí a super. Kdysi dávno jsem měla oční krém a taky jsem byla spokojená. To už je ale několik let, tak nevím, co bych na něj říkala teď, ale klidně zase někdy koupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc zvědavá, co na Rivala budeš říkat ve srovnání s Alverde, Jani. :-) Mně totiž přijde o trochu lepší a pro pleť příjemnější než slavná alverďácká růžovka. Pak dej určitě vědět!

      Vymazat
    2. Fakt, jo? Tak to se na ni těším o to víc a vědět dám. Ještě mám v zásobě pleťovou vodu Nonique (verze anti aging), tak jsem zvědavá. A koukám, že Veronika doporučuje ten oční krém, tak to se k němu fakt budu muset po letech zase vrátit. Je to už fakt dlouho, takže si ho úplně nepamatuju, ale vím, že spokojená jsem byla.

      Vymazat
    3. Fakt, že jo! ;-) Oční krém se taky chystám omrknout (i když ještě nemám spotřebovaný ten od Nonique). :-D

      Vymazat
  5. Zapisuju a musím vyzkoušet! :) Děkuju za doporučení. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Rival de Loop jsem taky celkem nedávno objevila a musím říct, že jsem nadšená. Mají skvělé krémy, různé odličovadla a hlavně oční krém (v tubičce). Ten je úžasný a zatím jsem nesehnala lepší. Nutno říct, že i cena velmi potěší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, ty jsi úplně Rival de Loop profík! Díky za tipy, všechno to prozkoumám. :-)

      Vymazat
  7. Jůů díky za typ! Určitě vyzkoušim, hned co dopotřebuju micelárku od Lorealu. Jo a víš že jsi nominovaná na blogerku roku?! :) Asi jo, proč ses nepochlubila :)) Jsem projižděla blogy, hledala kissabee, abych ji dala svuj hlas a najednou vidim Deník fotografky! :D Tak jsem nemohla jinak než tě podpořit. Gratuluju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co. :-) Že jsem nominovaná jsem zjistila včera a nechápu to! :-D Ale potěšilo mě to, nebudu kecat. :-) Díky!

      Vymazat