středa 3. září 2014

Tipy z FAnn magazínu

Zdravím všechny u prvního zářijového článku! Minulé pondělí vyšlo podzimní číslo magazínu vydávaného parfumérií FAnn a já jsem si ho i s malým nákupem odnesla domů. Pár slev mě hodně zaujalo a dneska bych se s Vámi o ně ráda podělila. :-)


Začneme tutovkou, kompaktní pudr Healthy Balance nebo jakoukoliv tvářenku Bourjois koupíte do konce září za akční cenu 169 Kč. A to se vyplatí. Ani v těch nejlevnějších e-shopech je za takovouhle cenu nemají. Původně jsem si myslela, že i parfém Lanvin Éclat d'Arpège 50 ml je za 990 Kč dobrá koupě... stačila chvilka hledání na netu, abych zjistila, že třeba na Parfums mají 100 mililitrů za 758,- a v drogeriích TETA ode dneška dokonce jen za 750 Kč. Tolik k "výhodnosti" téhle slevy. :-D


Dost záhadné se mi zdá lákání na podzimní slevy, avizují tu sice až poloviční ceny u desítek vůní... jenže jakých vůní, to těžko říct. Ale mému fotografickému oku aspoň lahodí reklama na Lanvin na vedlejší straně. :-)


V říjnu se můžeme těšit na novou vůni Reveal od Calvina Kleina, jejíž tváří je modelka Doutzen Kroes (a taky herec Charlie Hunnan). Přiznám se, že jsem hodně zvědavá na něco, co bude postupně vonět po soli, pepři, kosatci, ambře, vetiveru, santalovém dřevu, kašmíru a pižmu. A ani v těch nejdivočejších snech si neumím představit, jak to ve výsledku bude společně fungovat. ;-)


Když nakoupíte produkty Max Factor za více než 449 Kč, dostanete krásnou kosmetickou taštičku s podpisem Gwyneth Paltrow.


A když za nezlevněné věci od Bourjois utratíte víc než tři stovky, získáte černobílý deštník (prý s francouzským šarmem). ;-)


Na toto si ještě chvíli počkáme, ale v druhé polovině října nás bude lákat 30% sleva na značky Max Factor, Bourjois a Astor.


Poslední nabídka, co mi padla do oka, k laku na nehty Mavala z kolekce Nude obdržíte odstraňovač nehtové kůžičky zdarma.


I když mi to vůbec nemusíte věřit, tento článek je napsaný z mého svobodného rozhodnutí, nikdo mě o nic nežádal ani mě ničím neuplácel. Prostě jsem si chtěla zkusit, jak dobře nebo špatně se fotí placatý časopis oproti lahvičkám a tubičkám. :-D
Příště už se můžete zase těšit na normální povídání o kosmetice a na vylepšení nálady přidávám ještě zadní stranu magazínu:


Kdo by si chtěl prolistovat celý podzimní FAnn magazín, může tak učinit na tomto odkaze.

Co říkáte na fotky? Dá se to nebo nedá? :-)
Láká Vás něco ze zmíněných věcí?

Mějte se krásně,
Vaše Ilka

12 komentářů:

  1. Mně by se líbil ten deštník... :D A teda ta nová vůně od CK zní dost... zajímavě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš dobrý vkus na deštníky! ;-) A zajímavě... to je ještě docela mírně řečeno. :-D

      Vymazat
  2. A tak na tu zadní stránku se kouká příjemně, to zas jo. :-D A nafocené to máš skvěle! Ten Bourjois za 169 asi nepůjde kombinovat ještě i s kuponem na Dny Marianne, co? No každopádně se do Fannu na Marianne chystám, tak určitě něco vyberu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Jani! Na zadní straně kupónu píšou, že slevy nelze kombinovat... ale i tak je to podle mě férová nabídka. ;-)

      Vymazat
  3. Ach jo, nezobrazuje se mi fotka s deštníkem :(( Ale zaujal mě flakonek parfému Lanvin :))

    Měj se ;-)
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, netuším, kde může být chyba... ale můžeš na něj mrknout do online verze časopisu na konci článku. ;-)

      Vymazat
  4. Docela se mi líbí akce Bourjois. Ať už ta tvářenka samotná, nebo ten nákup s deštníkem. Mít Fann poblíž, tak jim tam nějaký peníz ráda nechám:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nemůžu rozhodnout, který odstín bych chtěla nejvíc... takový závažný dilema. :-D

      Vymazat
  5. Ve Fann jsem nebyla hodnou dobu, ale pro tvářenku Burjois asi pomažu. Přeci jen, za ty peníze by to byl hřích nekoupit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! :-) Ale kdybys to náhodou měla blíž do Douglasu, tak se tam po Fannu opičí a mají Bourjois taky v akci za 169 Kč.

      Vymazat
  6. Milá Ilko, dnes jsem se po vláknu přes tvůj komentář na nějakém blogu dostala až k Tobě a jsem za to moc ráda. Tvůj blog vypadá na první pohled výborně, skvělé fotky! Taky moc ráda fotím a učím se. Zvu Tě na oplátku na návštěvu k sobě, krásný víkend, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju za krásný komentář, udělal mi velikou radost! A díky za pozvání, hned se k Tobě půjdu podívat. :-)

      Vymazat