pátek 11. ledna 2013

Essence Winter Edition

Recenze na kosmetické výrobky asi nemají na blogu o focení co dělat... ale mně je to jedno. :-) Když jsem narazila zimní edici krémů na ruce od značky Essence, bylo mi jasné, že aspoň jeden musím mít. A tak jsem čekala, až se někde v drogerii objeví.

No, objevily se. A než bys řekl švec, byly všude vyprodané. Zapátrala jsem teda v hlubinách mocného internetu, jestli je ještě někde někdo nemá. Měl. E-shop Babybaby.cz, od kterého bych popravdě čekala akorát tak vybavení pro mimina, mě udivil širokou nabídkou všelijaké kosmetiky, včetně hledaných balzámů.

Všechny tři hezky pohromadě ;-)

Protože jsem si je nemohla očuchat v reálu a vybrat tak ten nejvíc voňavý, putovaly do elektronického košíku všechny tři vůně - karamel/horká čokoláda, jablečno-skořicový punč a perník/chai latté.

Jablečno-skořicový punč

Než jsem se nadála, zvonila u nás paní pošťačka s krabicí. Po rozbalení na mě vykoukla kupa těchhle krasavců (a taky spousta letáčků a dokonce i dva vzorky - to jsem nečekala!). Líbí se mi balení, i když by se někomu mohlo zdát moc malé, mně přijde 75 ml akorát - jeden na noční stolek, druhý do kabelky a třetí kamkoli jinam. :)

Karamel a horká čokoláda

Těžko říct, který voní nejlépe, mě si totálně omotala kolem prstu čokoládová verze, i když takovej punč taky není vůbec špatnej. Perník a chai latté už je cítit trochu moc výrazně a jaksi podivně chemicky.

Perník a chai latté

Kolik taková sranda stojí? Krásných 31 korun za jeden plus poštovné. Abych to nějak shrnula, karamel/horká čokoláda a jablečno-skořicový punč jsou moji osobní favoriti, perník/chai latté už tolik ne. Slibovaných 24 hodin intenzivní regenerace a péče pro vysušené ruce Vám sice neposkytnou a bohužel obsahují i nějaké ty parabeny (ale hlavními složkami by měly být voda, bambucké máslo a kokosový olej). Každopádně, i tak je bez váhání doporučím, protože za tu cenu a úžasnou vůni prostě stojí.

A co vy, máte některý doma?

Ilka

5 komentářů:

  1. mám jich doma asi deset, z tehle edice, po té, co jsem si přečetla složení, které je extrémně supr za tu cenu, takže ano:-)
    neajrdši bych, kdyby byly bez parfemace, ale co už:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty teda netroškaříš! :) Jemnější parfemaci má ten krém z aktuální limitky Snow Jam, kdybys ho někde potkala a chtěla si rozšířit sbírku, za sebe určitě můžu doporučit. ;-)

      Vymazat
    2. no kdybych si jich tehdy nekoupila deset, tak bych do něj teď samozřejmě šla že:DD, ale ze jsem ted ehmm zasobená, tak tentokrat vynechám a jdu se namazat tim cokoládovým:PP

      Vymazat
  2. Já bohužel nesehnala ten punčový, který skoro všem voní nejvíc :D. Jinak druhé dvě vůně jsem si totálně zamilovala a to čokoládové bych brala i jako tělové mléko :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tě chápu... ;-) Dost dobře mi ale není jasné, proč jsou tyhle krémy vždycky jenom limitka. Konečně se značce Essence něco doopravdy povede a prásk, udělají z toho limitovanou edici. :-D

      Vymazat